История-изпитът наближава!!!
-
alabalistika
- В началото бе словото
История-изпитът наближава!!!
Здравейте,нека всеки тук каже как се чувства преди изпита по история,който наближава?!Какво искате да се падне,какво знаете и какво не......Пишете 
Re: История-изпитът наближава!!!
едната тема сто на сто ще е от нова история ,предполагам повечето кандидати ще са се съобразили с това ,все пак искам по-ниски оценки 
-
alabalistika
- В началото бе словото
Ми аз пък силно се надявам да няма нищо от нова история......залагам повече на нещо от Средновековие и Възраждане,но ако ще е от Нова история,дано поне е някоя от първите три теми!
Хм, миналата година на редовния изпит се падна първа тема и всички сметки отидоха на кино... 
-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Че откъде накъде Нова история. Да бе да, ей сега...
Силно вярвам, че едната ще е от Средновековие. Но каквото и да си говорим и да залагаме, най-сигурно ще е ако седнем и си ги преговорим.
Силно вярвам, че едната ще е от Средновековие. Но каквото и да си говорим и да залагаме, най-сигурно ще е ако седнем и си ги преговорим.
Човек е това, в което вярва!
-
alabalistika
- В началото бе словото
Аз съм много против Новата история-супер безинтересна и скучна 
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Дано ти се падне тогава Църква и култура XV-XVII век, щом предпочиташ другите периоди.alabalistika написа:Аз съм много против Новата история-супер безинтересна и скучна
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
-
Bubulinka
- В началото бе словото
Новата история (по мое мнение) е богата на съдържание, т.е. искам да кажа, че е много интересна, тогава човек се потапя в политиката, има логика, задкулисни игри.. и някак си привлича вниманието. Това, че не съм наблегнала достатъчно на нея не ми пречи да виждам предимствата й!
А моето лично и скромно предпочитание на теми: Антиосманска съпротива и Църковните движения.
А моето лично и скромно предпочитание на теми: Антиосманска съпротива и Църковните движения.
не казвам ,че искам да се падне,казвам само ,че е логично след като са четири теми и две дотук бяха от Средновековие и Възраждане ,нормално е едната от останалите да е от Нова
-
Bubulinka
- В началото бе словото
Няма нормални неща щом се тегли - всичко е случайност! Още повече се уверих в това и следкато изнесоха резултатите от уж "лесните" теми на предварителните.
Нормално ... Не! Мерси, предпочитам си нелогичното.
ако се теглеха от всичките теми досега тоя университет да е фалирал..
- pink floyd
- Пишеща машина
С толкова много студенти не виждам да е зафалирал. На СУ му е все тая дали влизаме с 6 или 3. Студент = пари 
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Много вярно наблюдение! Ще издам една малка тайна: наистина не слагат всички теми, но около 80% от възможните ги имаше на предварителнияpink floyd написа:С толкова много студенти не виждам да е зафалирал. На СУ му е все тая дали влизаме с 6 или 3. Студент = пари
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Имам силното предчувствие, че ше ви се падне антиосманска съпротива и втората световна.
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
А аз имам силното предчувствие, че баш тия две теми няма да ги пипна