WHITESNAKE & DEF LEPPARD !!!

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: WHITESNAKE & DEF LEPPARD !!!

Мнение от ^PrincessA^ »

Бе имам някви снимки, ама са гадни. :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз нямам снимки. Честно казано не се кефя на тази мода се снима и да се правят снимки по време на концертите. Първо, защото почти винаги всичко е с лошо качество и второ, защото по този начин човек се разсейва и не се отдава 100% на концерта!
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

THE_PARASITE написа:(...) по този начин човек се разсейва и не се отдава 100% на концерта!

:thumbleft:

Та къде са ви билетите за Металиса?
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

^PrincessA^ написа:... освен Crying in the rain, която щеше да е доста тематична, да му се не види! :mrgreen:
Повярвай ми, на връщане от София мине нe мине време и се намираше някой да каже "Абе как можаха да не изпеят Cryin' In The Rain тея бе? :D " :D И да не им е в репертоара, ..... му, под дъжда сме и то лудия порой! Всички щяха да се разцепят от кеф! Не, че не се накефиха, ама айде сега :D Иначе за мен дъждът беше много зареждащ, изтрещявах от кеф. Аз преди концерта си мечтаех да завали и btw в началото на хората им харесваше. Проблемът дойде, когато Whitesnake се изнесоха и нямаше какво да ни топли хахах :D Но тогава ме грееше мисълта, че всички около мен се изнесоха и аз отидох доста напред и направо бях пред сцената и изобщо... не си го представях толкова яко! А чакането изобщо не ми се видя много, защото пеехме, подскачахме, токчетата ми затъваха в калта, поради което се клатушках, а хората си мислиха, че съм се натаралянкала, ама на кой му пука. Докато чакахме да започнат, насядахме по тревата, един от нашите се сприятели с продавачите на бира и ни издейства 5 безплатни. Аз не пия, но на компанията добре им дойде, а когато те са весели и аз се радвам. Абе готино беше. После дойдоха Whitesnake... бее... стават... :D Можеха да изпеят по-хубавата версия на Here I Go Again, ама айде няма да издребнявам. Общо взето нищо особено. Но Def Leppard като дойдоха започна мега гигантското размазване, издивяване, избухване, разцепване, изкуфяване, преджасване и... абе щях да умра от кеф бе, хора!!! Като китариста хахах. Този човек така се кефеше, че направо щеше да свърши имам чувството :D И като гледаш как се раздават тия хора как да не се накефиш на мах!? А вокалистът ми съсипа гласа :D Тоя човек само като приближи края на сцената и ни подкани да шумим и изведнъж ми идваше силата в гласа и просто... не съм викала така даже на Europe :) И въпреки това не прегракнах, защото заради такива като него вече имам тренинг :D Много готино беше! Тази сутрин отново се събудих с приятния спомен от концерта и като си видя билета и ме обхваща носталгия :) Искам пак да дойдат! Онзи пичът обеща пред полупълен стадион, че отново ще се видим, така че да му мислят! А тези, които си тръгнаха... не знам тия хора защо така направиха, обаче много спечелих от това :lol: Беше невероятно изживяване! Толкова обичам хубави концерти..! :D
Последно промяна от mirchetu на 06 Юли 2008, 11:59, променено общо 2 пъти.
"Тези, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем."
неизвестен автор
Изображение
Аватар
zlatoto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zlatoto »

Аз също съм адски доволна от концерта, беше просто невероятен въпреки всичко. Е, озвучаването беше кофти, от Ковърдейл не чух почти нищо ама то такава публика лесно ли се заглушава :D
Ама да започна от началото. Бях чула, че ще пускат към 5 часа, а те едва към 7 се усетиха. Четох по коментарите, че хора припадали, а на секюритито хич не им пукало...не съм свидетелка на това, но няма да се учудя и да е вярно. Както и да е. Ако не друго, то поне при такова чакане хората дори и да не се познават, все завързват някакъв лаф и става майтап ;)Та, влязохме, чухме няколко пъти нашето людбимо съобщение с "Уважаеми дами и господа..." :lol: Е, ще чакаме какво да се прави. Излезе Томата и добре се справи. Шаш си е пред толкова народ да ти е първата сериозна изява. Кърпата на Туборг хубаво си я хвърли ама тая бутилка...е, върна му се ;)Елена (неговата мацка) мина няколко пъти покрай мене, а аз бях някъде 7,8 ред от сцената :shock: Явно е искала да се ръга и тя из тълпата милата, то обстановката си е съвсем друга :)И такаа, настана следващата порция чакане. Никой не контролира времето, пределно ми е ясно че чакането беше изнервящо, но беше ли необходимо организаторите и всички останали да отнасят толкова псувни...едва ли. Дойде 11 без 10 както обещаха и излязоха легендите. Имайки предвид колко малко време имаха да настройват апаратурата, не се учудвам, че звука не беше на ниво...или поне при нас на тревата, на трибуните не знам как е било. Песните бяха много добре подбрани, всичко беше страхотно. Започнаха и първите капки дъжд, което лично на мене ми хареса...просто атмосферата съвсем се промени. Беше невероятно да слушаш невероятна музика, да протегнеш ръце към небето, да затвориш очи, а дъждът да се лее въхру теб...екстаз просто (сигурно ме мислите за луда ама такова е положението ;) )И ето че Белите змии слязоха от сцената...а дори нямаше бис...и как можаха да не изпълнят Cryin in the rain :roll: Настана поредната порция чакане и поредната порция майтап :lol: Дъждът все още не ми пречеше, обаче вятъра не беше от най-приятните,а и вече не подскачах и трябваше да измисля как да се сгрея. И не след дълго излязоха и Леопардите...Джо с чадър, който захвърли веднага и му показа многозначително среден пръст :lol: Забавен човек. И започнаха и те в началото с не особено чуващ се вокал, но пък инструментите се чуваха и усещаха, а и после вокала също го поусилиха. Времето също получи един среден пръст, а пък Ковърдейл и компания - поздравления. И на Леопардите се изкефих максимално, даже повече от Змиите (може би защото тях вече съм ги слушала веднъж). Въпреки че вече доста народ се бяха омели, Def пак си направиха шоуто...публиката беше просто невероятна. И ето че дойде и бис с Lets get rocked (леле не се сещам да съм подскачала толкова много на концерт :) ) и обещаниет, че ще ги видим отново...и край към 2 часа. Започна изнасянето от концерта, а човека с лентичките на Whitesnake си беше тръгнал :( , което ме натъжи...винаги си тръгвам от концерт с такива. Ама нищо, другия път. Изчакахме да се поизмесат колите, прибрах се, глътнах един Аспирин за всеки случай и си пуснах Def Leppard ей така да си припомня нещата. И това беше, заспах доволна.
Малее, колко дълъг коментар...ужас :lol: Ще ви разбера ако не ви се чете ;) Айде до следващия път...за мене лично това ще бъде Металика ;)
Между другото Criyn in the rain го имаше в сетлиста, само че заради закъсняването и двете групи пропуснаха много песни...ама как пък точно тази :lol: Нищо, и без нея беше екстра :)
Изображение
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Дам, дам... Металика са наред. Струва ми се обаче, че колкото и да са велики, ще трябва да се постараят доста, за да минат Лепард, а Деф в момента са ми на първо място за концертно изпълнение! Нито Helloween, ни Maiden, Depeche, даже и Nightwish не ме израдваха толкова! Но стискам палци да ме изненадат! ;)
I am the one who blames only you,
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър

Мнение от mirchetu »

Прекрасни новини за всички, които се изкефиха тотално и искат пак (като мен) или пък нямаха шанс да дойдат:

Изображение

Def Leppard отново в България?

След свинщината, която се случи по различни причини на концерта на Whitesnake и Def Leppard, сега е възможно българските рок фенове да получат малък реванш.

България има всички шансове скоро отново да гледа Def Leppard на живо - нещо което мнозина пропуснаха да направят заради неблагоприятните атмосферни условия и ужасното закъснение на концерта.

Още в нощта след шоуто, организаторите от СМЕ са започнали преговори за самостоятелен концерт на Def Leppard в България. Той ще е специално заради феновете на групата, които ги чакаха толкова дълго на стадиона и най-вече заради тези, които не издържаха и си тръгнаха. (тук е момента да припомним, че групата излезе на сцената в 1 през нощта, след пороен дъжд и кучи студ).

Мениджмънтът на групата обеща, че при първа възможност България ще бъде включена в концертните дестинации на групата. Кога точно ще се случи това за момента не е известно, но шанса скоро пак да има концерт хич не е малък.

http://www.mp3.bg/news/2606.html

:headbang: :hello1:
"Тези, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем."
неизвестен автор
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

SME са егаси задниците.
В Каварна за нито един от трите дни не се случи подобно нещо.
Чаках,чаках под дъжда,но това за мен си беше подигравка,гавра с хората ...,по един дъждобран да раздаваха ...
Просто след Manowar и 5 часовото им шоу ... няма по-велик концерт.Най-големите!
Колкото и да обичам Def Leppard - да изкефих се,но къде е атмосферата,когато половината стадион се изгуби - смешна работа ...
Аз не бях много доволен.Def Leppard ме разцепиха,но Whitesnake ... следващият концерт може и да пропусна да ги гледам,когато ще дойдат за "100-тен" път.
Звукът беше ужасен!
Разхождаха се гадно изглеждащи същества в и около стадиона. :?
True rock феновете сигурно ще ме изядат,но аз си казах мнението и всъщност,който е бил в Каварна дори на един от дните ще разбере за какво говоря ... Аз бях и на трите и не може да се сравни фестът със съвместния концерт на WS & DL.

П.С. И аз очаквам DL с нов концерт,да излязат в 22 и да свирят повече от час и двадесет минути.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

HeyGod написа:Разхождаха се гадно изглеждащи същества в и около стадиона. :?
?!? :lol:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Jamesmagno написа:
HeyGod написа:Разхождаха се гадно изглеждащи същества в и около стадиона. :?
?!? :lol:
Някакви жени,момичета,момчета и т.н. ... буквално животни.
А иначе точно пред мен едно на 8 години,сигурно в първи клас,при това момиче(сигурно тежеше колкото мене) се наливаше с бира,чоплеше семки и седеше на някакъв мръсен асфалт,а баща и беше до нея - на око го прецених,че е 3 пъти колкото мене и със сигурност пие повече от детето и чоплеше семки. :roll:
Изображение

Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър

Мнение от mirchetu »

Тъй ли? :D хахах Аз пък не се натъкнах на такива същества. Около мен бяха все някакви нормално изглеждащи младежи, а и по-възрастни бая, но нормални хорица, даже някои бяха много симпатични. Имаше разни с черни тениски, но всичко останало си им беше наред, не са с мазните коси, кубинки и т.н. И дебели нямаше хахах Имаше няколко групи млади момчета, големи свежари и големи фенове, защото през цялото време снимаха и пееха, няколко по-семейни насядаха по тревата и само тогава ги виждах, че след това беше гора от ръце и това е. Абе нещата на моето място на стадиона бяха много благоприятни :D Деф Лепард се чуваха повече от перфектно, а от доста хора от другата част на стадиона чух, че звукът бил ужасен... странно :D Аз очаквах да има изроди на концерта, а даже и един не срещнах, сериозно! :D
неизвестен автор
Изображение
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

HeyGod написа: А иначе точно пред мен едно на 8 години,сигурно в първи клас,при това момиче(сигурно тежеше колкото мене) се наливаше с бира,чоплеше семки и седеше на някакъв мръсен асфалт,а баща и беше до нея - на око го прецених,че е 3 пъти колкото мене и със сигурност пие повече от детето и чоплеше семки. :roll:
..добре че детето не е пиело 9 пъти повече от баща си :mrgreen:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Не съм сигурен,беше си направило куличка от празни чаши,около 4 някъде :).
За звукът - на трибуните се чуваше гадно ... А и в сравнение с Калиакра Рок-Фест ... нищо общо...
Изображение

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Концертите на СМЕ винаги издишат откъм звук и организация! Това е неписано правило!
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Не ми се припокри с очакванията и много ме е яд. Тоя концерт го чаках с месеци и целият ентусиазъм, с който отидох, почти изцяло се изпари след 10-часовото чакане. За капак и дъждът, който се изсипа... Че и леденият вятър. Но нямаше да ми пука, ако бяха почнали навреме, в края на концерта дъждът едва щеше да е започнал. Обаче не би. Полуприпаднала, мокра като кокошка и трепереща като лист, едва оцелях до края на Снейк, после отидох в колата. Защото - о изненада, 4 часа по-късно трябваше да ставам и да ходя на изпит. 8) Жестоки условия, няма що. Нещото, което можах да оценя в тоя концерт, беше, че първите 2 песни бях пред (не зад, а пред!) оградата, и Ковърдейл ме погледна няколко пъти. :lol: Останалото... ох, не ми се коментира. Най-отпред нищо подобно на музика не се чуваше. После отидох по-назад и беше приемливо, но като цяло звукът ми се стори зле.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”