Строително-ремонтни работи във ФМИ
Модератори: Methuselah, thegirl
Строително-ремонтни работи във ФМИ
Любимият факултет през новата учебна година ни изненада със своите новости. ФМИ ще бъде с един етаж по-висок. Кога обаче ще стане това не ми се мисли, имайки предвид видa на металната конструкция зад факултета,който се променя единствено от метеорологичните условия. ФМИ няма какво да ремонтира, та реши да си маха покрива, а относно администрация, учебни планове, преподаватели и студенти всичко е наред и не се нуждаем от промени-така си ни харесва.И наистина защо нещата да стават лесно и логично, като може да се съкрати животът на младите, та да нямат време да се измъкнат от България. Да оставим засега този проблем и да си представим, че сме на лекция или упражнение във ФМИ. Няма нужда да си мислим, че сме на 3-ти етаж, защото на другите етажи звуците са само леко по-тихи. Говори ни преподавателят нещо, а над нас строителните работници къртят покрива и хвърлят зад факултета дърво и камък. Как да не се концентрира човек.Не стига това, а и тръгвайки си от факултета рискуваш да не ти падне нещо на главата-я мазилка, я някоя друга тухла. Добре си живеем във ФМИ. А дали положението ще се оправи или ще си полудяваме освен от математика,a и от шум и страх да не ни падне тавана на главата, не знам!
Последно промяна от Vulev на 07 Окт 2005, 04:48, променено общо 2 пъти.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
направо си е е*ало мамата.. добре че Бочева успява да надвика всички строителни шумове 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
При Бочева ли се вреди? КъсметлияTripio написа:направо си е е*ало мамата.. добре че Бочева успява да надвика всички строителни шумове
Аз сега гледам че имаме лекци предимно на 2 етаж, да му милим на упражнения.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
СЪБОРЕТЕ ПОКРИВА, НЕКА ЗВЕЗДИТЕ ВЛЯЗАТ И ВЪВ ВАШИЯ ФАКУЛТЕТ!
Честито на хората, които имат лекции в 326. Вместо нея ще ползваме 02 в мазето-при бурканите с туршия. Най-хубавото е, че вместо с Blue Magic Mop ще си трием дъската не с друго,а с тоалетна хартия. Дано не се налага и да е втора употреба!
Честито на хората, които имат лекции в 326. Вместо нея ще ползваме 02 в мазето-при бурканите с туршия. Най-хубавото е, че вместо с Blue Magic Mop ще си трием дъската не с друго,а с тоалетна хартия. Дано не се налага и да е втора употреба!
Последно промяна от Vulev на 14 Окт 2005, 00:15, променено общо 1 път.
За теб не зная,но в 326 беше отврат. Ще видиш какво ще станат като събарят покрива и над твоята стая, в която имаш упражнения.
Групите от свободните вектори имат прости идеали-те искат да притежават пръстени. Когато полиномите пуснат корените си в някое поле, Лайбниц и Нютон ще интегрират към нашето пространство онези диференциални форми, които имат сериозен потенциал.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз бях в 311-та.. и сега ми е някво весело да минавам покрай тая стая, жалко че нямам занятия там. а тогава всичко изглеждаше толкова различно 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-
RaVeN
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
До сега съм имал лекции и в 323 и в 325 и в 309, но ужасни звуци от ремонта не са се чували!
Единственото дразнещо е като в 325 дъската се разхожда нагоре надолу и в 323 (преди тоалетна) шума е понякога ужасяващ.
Само ми е интересно докога ще изчезват тоалетните на ФМИ... Преди време имаше повече места за изливане на чувствата... А може би целия пети етаж ще е една голяма ВЦ?...
Единственото дразнещо е като в 325 дъската се разхожда нагоре надолу и в 323 (преди тоалетна) шума е понякога ужасяващ.
Само ми е интересно докога ще изчезват тоалетните на ФМИ... Преди време имаше повече места за изливане на чувствата... А може би целия пети етаж ще е една голяма ВЦ?...
=enjoy=
Sorry, че връщам толкова стара тема, но просто ме засърбяха пръстите да споделя нещо адски интересно. Става въпрос за 321к.
Дааааааа, правилно си мислите, че е от тези с компютрите...
Та отиваме ние на упражнение и какво да видим- на първите маси компютрите ги няма, но интересното е какво се подвизава на тяхно място. Кофа. И в нея от тавана тече вода, ама не капе, а тече...
А мониторите преместени отдолу под масите...
Какво да ви кажа, аз мислех, че е интересно да видиш разни прелитащи предмети като погледнеш през прозореца, но се оказа, че има и по-весели работи.
Та отиваме ние на упражнение и какво да видим- на първите маси компютрите ги няма, но интересното е какво се подвизава на тяхно място. Кофа. И в нея от тавана тече вода, ама не капе, а тече...
Какво да ви кажа, аз мислех, че е интересно да видиш разни прелитащи предмети като погледнеш през прозореца, но се оказа, че има и по-весели работи.
Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване!
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
ха-хаevterpa написа:Sorry, че връщам толкова стара тема, но просто ме засърбяха пръстите да споделя нещо адски интересно. Става въпрос за 321к.
Хайде и аз да споделя весел опит, обаче от залата в другия край (хм, така й не й научих номера, за Aristoteles(?) залата става въпрос) . Та, отиваме веднъж там, още вървеше ремонтът в онова крило, влизаме с хиляда зора в залата, и намираме компютрите, завити с едни найлони о.О Не знам защо, но аз се почувствах малко като в края на Терминатор 3 - малко остана да се заогледам за камерата на стената. ^-^....
По-интересното е как последва препоръка от асистентката, че май е по-добре, вместо да откриваме компютрите, да се шмугнем под найлона... о.О естествено я гледахме малко странно
Колкото до течащият покрив в 321 - аз затова и престанах да ходя в тези зали на упражнения вече
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
Is more than who we are
Re: Строително-ремонтни работи във ФМИ
хах интересна тема мисля да пусна коментар по нея поради интересните дупки които се появиха на тавана на входа поради и които ще продължават да се появяват .. интересни неща правят нашите майстори.. както казва един асистент ако бяха и прочели малко физика щеше да е добре.. та какво мислите за промените и за тез дупчици които вече се пооправиха 
дрън дрън