ПРЕХВЪРЛЯНЕ ДРУГА СПЕЦИАЛНОСТ СЛЕД I курс
Модератор: sientelo
-
eldorado
ПРЕХВЪРЛЯНЕ ДРУГА СПЕЦИАЛНОСТ СЛЕД I курс
Здравейте, това което изкам да разбера е:
Възможнолие след завършване на първи курс в някакоя от специалностите във ФМИ да се прехвърля друга специалност във ФМИ? Какви са изискванията за осъществяването на прехвърлянето?
Възможнолие след завършване на първи курс в някакоя от специалностите във ФМИ да се прехвърля друга специалност във ФМИ? Какви са изискванията за осъществяването на прехвърлянето?
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
н
А с невзет изпит може ли да се прехвърлиш.?
- sto_yan
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re:
Сигурно ли е,че успехът ти трябва да е над 5.50? В друга тема прочетох - 5(в сайта не можах да намеря точно тази информация).dimo написа:Изискванията са успех над 5.50 и наличие на свободно място. За повече информация трябва да попитате секретарката Л. Харизанова.
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Re: ПРЕХВЪРЛЯНЕ ДРУГА СПЕЦИАЛНОСТ СЛЕД I курс
Не знам как е за другите факултети, но във ФМИ е 5.50
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Попитай секретарката на катедрата...тя ще знае най - добре.
Иначе например за ФФ всяка специалност е различно. Психология не може да бъде записвана като втора специалност, а доколкото знам почти всички други могат. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами за всяка специалност в общи линии е различно. То има списъци за къде какъв успех се иска. Също така и квотите са различни, т.е. свободните места и от къде какво. Така че трябва да се провери при секретарката за най-сигурно как стоят нещата.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- kristy
- В началото бе словото
прехвърляне
някой може ли да ми каже как е въпросът с прехвърлянето след 1 година..може ли да се преместиш в др. спец. от същия факултет? например от журналистика в ПР ? 
.:.Никой за нищо, себе си за всичко.:.
Миналата година като изискване формално беше да имаш успех над 4.50 (мисля за всички специалности), но колко вече ще ти трябва, за да се прехвърлиш - зависи от самия факултет и най - вече колко желаещи искат да се прехвърлят същата специалност. Аз се прехвърлих миналата година от един факултет в друг, с успех над 5.50. Най - гадното нещо обаче (ако сега не са променили нещо от миналата година) е, че разбираш дали си се прехвърлил около 2 седмици преди началото на учебната година. А и не се надявайте излишно - информация НИКЪДЕ няма да ви дадат ей така
Всичко става с много зор, ако си много нахален и ако все пак преди това си проверил и научил всичко сам! И все пак ИМА НЕЩО ХУБАВО в цялата работа - след всичките мъки накрая като мине си мноооого доволен!
Дано съм била полезна
Дано съм била полезна
Los suspiros son aire y van al aire,
las lagrimas son agua y van al mar,
dime, mujer, cuando el amor se olvida,
sabes tu a donde va?
las lagrimas son agua y van al mar,
dime, mujer, cuando el amor se olvida,
sabes tu a donde va?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: прехвърляне
Принципно може. Но отново това зависи от самата специалност - с какъв бал можеш и дали изобщо можеш да се прехвърлиш.kristy написа:някой може ли да ми каже как е въпросът с прехвърлянето след 1 година..може ли да се преместиш в др. спец. от същия факултет? например от журналистика в ПР ?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
За ФМИ е 5.50 за специалности Информатика, Компютърни науки, Софтуерно инженерство и Информационни системи. За останалите е или 4.50 или 5.00.Kai написа:Не знам как е за другите факултети, но във ФМИ е 5.50
А бе вие не четете ли книжките от ФМИ, които са ви раздали на първия ден в първи курс?!
Освен това за всяка специалност е различно.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
относно преместването
относно преместването искам да попитам как може да се изместя от логопедия в мед. рехабилитация и ерготерапия.. как става и има ли някакви условия и какви?