Умеете ли да готвите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Аз бих забравил гъбите...lorie написа:тесто, брашно, салам, кашкавал, кетчуп, сирене, гъби, маслини, може шунка, чубрица. и масло за тавата, гледай да не я забравиш (тавата де), че като ви знам мъжете кви сте, сигурно ще я забравиш!![]()
![]()
Иначе не мога да готвя, но пък яйца, картофи, все ще ги направя на нещо, годно за ядене. Освен знам една рецепта, дето е много вкусна(манджата де, не рецептата) и същевременно е много проста за правене. Та значи взимаш яйца, картофи и салам/кренвирш, нарязваш картофите и месото, разбиваш яйцата и ги вкарваш в тигана. Всичко трябва да се омеши добре, подправки, разбира се, по избор и чакаш докато се изпържи
А, забравих лука, той също се омешва с всичко останало
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Аз пък вчера купих от магазина някакво пушено и замразено свинско филе, което беше предварително нарязано на филийки като за пържоли. Чудих се какво да го правя и взех, че го панирах. Добавих за гарнитура пържени картофки и задушени в масло гъбки, а към тях по една печена и обелена червена чушка и... елате да видите прасенца! Всички изпопадахме от масата от преяждане, а аз почти цяла нощ не можах да спя. Жестоко се наказахме! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!