Скинари биха турци пред НДК
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Скинари биха турци пред НДК
http://euro2008.actualno.com/news_168162.html
Аз вървях към видеостената и докато преминавах покрай централния вход на НДК покрай мен в обратната посока профучаха сигурно 50-тина души. Не знаех дали те са побойниците или просто нормални, хора, които бягаха, за да се спасят от мелето. Пристигнах на мястото сигурно 2 минути, след схватката и разбрах от очевидци какво е станало. Скиновете са налетели да бият хора, които са викали за Турция на мача с Германия. Ако бях там малко по-рано и ако бях викал за турците, защото подкрепях тях в този мач, сигурно сега щях да съм в Пирогов. Наоколо имаше изпотрошени бутилки, една изоставена джапанка, една преобърната маса и пълен безпорядък, а хората бяха адски изплашени. И с право. После никой не смееше да изрази радостта си при турските голове. Аз също, защото не ми се умира млад за едното нищо. Около половин час след инцидента се появи полиция, но на почтително разстояние от мястото на мелето. Говореха си с някакви хора, между които май имаше един човек с окървавена глава, а после започнаха да позират за снимки с тях и така и не дойдоха до заведението, където се беше разиграл побоят поне до началото нз второто полувреме. След това аз си тръгнах.
Лично мнение: скиновете са най-долната измет в нашето общество. Нямат конкуренция.
Забележете коментарите под статията в актуално.ком! Всъщност едва ли ще ви направят впечатление, защото сигурно и вие мислите, че щом пострадалите са имали наглостта да се родят турци и да изразят симпатиите си към турския национален отбор, това е достатъчно основание те да бъдат пребити. Ако е така, пожелавам ви да се гордеете, че сте българи. Аз вече се срамувам.
Аз вървях към видеостената и докато преминавах покрай централния вход на НДК покрай мен в обратната посока профучаха сигурно 50-тина души. Не знаех дали те са побойниците или просто нормални, хора, които бягаха, за да се спасят от мелето. Пристигнах на мястото сигурно 2 минути, след схватката и разбрах от очевидци какво е станало. Скиновете са налетели да бият хора, които са викали за Турция на мача с Германия. Ако бях там малко по-рано и ако бях викал за турците, защото подкрепях тях в този мач, сигурно сега щях да съм в Пирогов. Наоколо имаше изпотрошени бутилки, една изоставена джапанка, една преобърната маса и пълен безпорядък, а хората бяха адски изплашени. И с право. После никой не смееше да изрази радостта си при турските голове. Аз също, защото не ми се умира млад за едното нищо. Около половин час след инцидента се появи полиция, но на почтително разстояние от мястото на мелето. Говореха си с някакви хора, между които май имаше един човек с окървавена глава, а после започнаха да позират за снимки с тях и така и не дойдоха до заведението, където се беше разиграл побоят поне до началото нз второто полувреме. След това аз си тръгнах.
Лично мнение: скиновете са най-долната измет в нашето общество. Нямат конкуренция.
Забележете коментарите под статията в актуално.ком! Всъщност едва ли ще ви направят впечатление, защото сигурно и вие мислите, че щом пострадалите са имали наглостта да се родят турци и да изразят симпатиите си към турския национален отбор, това е достатъчно основание те да бъдат пребити. Ако е така, пожелавам ви да се гордеете, че сте българи. Аз вече се срамувам.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: Скинари биха турци пред НДК
Принципно не харесвам турци, но това е безобразие.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Когато някои "умни" българи проумеят, че футболът е нищо повече от една игра, тогава може и да няма такива инциденти. Това е безобразие. Ако искат и за Индонезия да си викат, това е тяхно право. Що се отнася конкретно до турците не познавам човек, който да е отишъл в Турция и да се е оплакал от лошо отношение. Дори напротив. Всичките ми приятели, посетили Турция, се похвалиха, че турците са много гостоприемни и приятни хора. Такова нещо там едва ли може да се случи, но...все пак хора всякакви.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Единственото решение е да си купиш пистолет. Има толкова много глупаци, които бих отстрелял. Скиновете са в челните позиции.
редактирано от Крематори: Линкът е изтрит.
редактирано от Крематори: Линкът е изтрит.
- renesanz
- Легендарен флуудър
еми скинари,какво да се очаква....... то като че ли на Левски-ЦСКА нямаше кървави бани... заради тъпия футбол.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Според мен в дадения случай причината не е футболът. Интересно защо 30 минути авторитетните ни закрилници не се появяват.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eто го последствието от футбола и така наречените "фенове" - детето е на 5 години, а вече вика "К*р за Левски". След още 15 то вече ще е напълно боеспособно и готово за побои и разни подобни хулигански прояви. Къде са родителите? Ами отговорът е ясен - по стадионите. Псуват и крещят с цяло гърло.
После защо има побои...
http://zazz.bg/play:8d7ebe8a
Може би трябва да спомена и това тук: http://zazz.bg/play:3d8cd476
To поне у нас да имаше някакъв футбол, че всичко това да си заслужава поне на минимална степен...но...не би.
После защо има побои...
http://zazz.bg/play:8d7ebe8a
Може би трябва да спомена и това тук: http://zazz.bg/play:3d8cd476
To поне у нас да имаше някакъв футбол, че всичко това да си заслужава поне на минимална степен...но...не би.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Леле, Дучето какъв е оратор! Заплени ме! То не беше харизма, то не беше съдържание!...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти остави Дучето. Той за мен е изключителен простак, но шапка му свалям, че си има кауза (колкото и незначителна да е тя в моите очи) и се бори за нея. Проблемът е обаче, че докато той говори такива "красиви" думи, зад него има малолетни деца, които го слушат и попиват всяка негова дума. Това е и страшното. Тези деца са израснали сред псувни, ругатни и подобни обидни изрази. Какво да очакваме от тях като станат пълнолетни? Да са интелигентни ли? 
- Of course not!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Разказвам историята на един колега, турчин след края на Германия - Турция....който като видях вчера се уплаших...
Излиза си той от Jim Beam в студенски...и по пътя към ЛаПаДунди ги срещат 2ма българи...и им казват: "Тука е България...поне научете български" и познатите ни слова...
При което...(тук идва изненадващото в историята) Моят колега, турчин...халосва един от (да ги наречем) нашите...след което следва традиционния бой...в който турците се прибират яко наритани...
Нормални битови скандали...
Ако някой българин беше пребит от друг такъв в Плаза например...нямаше да е повод за нова тема...
Не съм за побоищата...не съм за етническото напрежение...особено с турците, към които нямам кой знае колко против...
Обаче в студентски след мач ме беше (да речем) страх да мина през турската сладкарница...в която фанатизираните тълпища пееха турски песни...
А след мача с Германците пияни турци правиха кръгчета с кола от която на няколко места имаше излезнали от прозорците хора с турски знамена...клаксони, викане и т.н...за справка...преди моя бал миналата година имах глоба за това, че се подавах през прозореца...
Излиза си той от Jim Beam в студенски...и по пътя към ЛаПаДунди ги срещат 2ма българи...и им казват: "Тука е България...поне научете български" и познатите ни слова...
При което...(тук идва изненадващото в историята) Моят колега, турчин...халосва един от (да ги наречем) нашите...след което следва традиционния бой...в който турците се прибират яко наритани...
Нормални битови скандали...
Ако някой българин беше пребит от друг такъв в Плаза например...нямаше да е повод за нова тема...
Не съм за побоищата...не съм за етническото напрежение...особено с турците, към които нямам кой знае колко против...
Обаче в студентски след мач ме беше (да речем) страх да мина през турската сладкарница...в която фанатизираните тълпища пееха турски песни...
А след мача с Германците пияни турци правиха кръгчета с кола от която на няколко места имаше излезнали от прозорците хора с турски знамена...клаксони, викане и т.н...за справка...преди моя бал миналата година имах глоба за това, че се подавах през прозореца...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Дам, това е забележителното на българския футбол. Той е начин на живот, причина да живееш и смисълът в живота на всички. И повод да се биеш. Какво повече му трябва на българина? Навремето в Рим раздавали хляб и зрелища. Нашите ги надминаха - не раздават хляб, а българите сами си правят зрелищата. И когато по някакви причини зрелището им е отнето са готови на всичко за да си го върнат. А ако някой им вземе хляба изобщо няма да ги интересува.camel написа:Ти остави Дучето. Той за мен е изключителен простак, но шапка му свалям, че си има кауза (колкото и незначителна да е тя в моите очи) и се бори за нея. Проблемът е обаче, че докато той говори такива "красиви" думи, зад него има малолетни деца, които го слушат и попиват всяка негова дума. Това е и страшното. Тези деца са израснали сред псувни, ругатни и подобни обидни изрази. Какво да очакваме от тях като станат пълнолетни? Да са интелигентни ли?
Същото може да се съотнесе до проблемите с турците - някои краища на България може да се обезлюдят и там да се говори на турски - никой нищо няма да направи. Може Турция да ни обяви война и отново никой нищо няма да направи. Може турците кротко да си пият и повръщат в Студ Град и да не закачат никого цяла година. Но когато дойде мач българите почват да бият турци, а турците започват да провокират всички.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега ако говорим за футболни запалянковци, те навсякъде са си една стока, без значение българи, турци или германци. Мен също неведнъж ме е било страх да преминавам край кафета, в които се събират фенове на български отбори. Да не говорим, че веднъж бях набит от фенове на ЦСКА, само защото под черния си пуловер имах синя фланелка - най-обикновена. Тогава имаше мач между Левски и ЦСКА, за който аз не знаех, тъй като не следя българския футбол. Но явно си го бях заслужил - имах наглостта да си облека синя фланелка, от която се виждаше само яката. Престъпление! А най-смешното е, че по принцип подкрепям ЦСКА.
Та от турски фенове не съм видял лошо досега, вероятно защото не съм се сблъсквал с такива. "Сблъсках" се с български и си отнесох пердаха. Очарователно!
Та както май вече казах, скиновете и ултрасите са най-голямата измет/сган/утайка/сволоч/scum в обществото.
Та от турски фенове не съм видял лошо досега, вероятно защото не съм се сблъсквал с такива. "Сблъсках" се с български и си отнесох пердаха. Очарователно!
Та както май вече казах, скиновете и ултрасите са най-голямата измет/сган/утайка/сволоч/scum в обществото.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Всяко действие има равно противодействие....pora_e_priqtel написа:
Има цигани, които се грабят, бият, и налитат на невинната ми колежка - има скинове които ги пребиват.
Има простотия от страна на различни етноси спрямо нашия - има простотия от нашия етнос спрямо техния.
Има ДПС - има Атака.
Има свършване - има бърсане.
...всичко това се случва когато няма ясни и еднакво валидни правила за всички...що годе и обществената оценка е такава - когато турците са пребити - има новина- има и тема във форума/ когато обектът X е пребит от циганин...че то си е ежедневие...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това последното не е вярно. Престъпленията на циганите излизат по медиите, а вестниците не пропускат да споменат, че извършителят на еди-кое-си престъпление е от ромски произход, като че ли това променя нещо...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Но не подбужда такива емоции че да пуснем тема тук нали....
Сигурно и по елементарната причина, че това се е случвало и случвало и сме изговорили и изписали всичко което може да се каже по темата...именно за това ти казах че реакцията е вяла...защото това е ЕЖЕДНЕВИЕ...
Събитието е когато техните свободи да били потъпкани...
За това ми е малко трудно да ги защитавам...утре като ме пребият и ограбят...в момента в който ме излъчат по телевизията ще смениш канала....защото тоя филм си го гледал...
Сигурно и по елементарната причина, че това се е случвало и случвало и сме изговорили и изписали всичко което може да се каже по темата...именно за това ти казах че реакцията е вяла...защото това е ЕЖЕДНЕВИЕ...
Събитието е когато техните свободи да били потъпкани...
За това ми е малко трудно да ги защитавам...утре като ме пребият и ограбят...в момента в който ме излъчат по телевизията ще смениш канала....защото тоя филм си го гледал...