Размисли и страсти с nihil

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с nihil

Мнение от ^PrincessA^ »

:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти с nihil

Мнение от gogigagagagigo »

С теб познавам ли се ?
My will be done!!!
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

мисля че не :P

извинявам се за късното включване но не бях влизал от доста вр и не съм разбрал за теата :roll: ако искате я удължете с няколко дни ..хехе :)) че гледам кипят страсти и размисли тук...вълна от въпроси след вълна ..след вълна :P
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

ми добре тогава,
Как се казваш? аз съм Кирил. :D
На колко си годинки?
Ар ю мейл ор фимейл?
Какви интеереси имаш?
Любима музикална група?
Любим филм?
Любим човек?
Любимо животно?
Любим форумец?
Любимо митично същество?
Любило чувство?
Любим лаф?
Любима книга?
От кой автор?
Секс или Любов, защо?
Храна или Сън, защо?

и стига толкова за сега :wink:
My will be done!!!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Откъде идва никът nihil?
Изображение
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

@gogigagagagigo

Как се казваш? аз съм Кирил. :D Здравей Кирил :))) Аз съм Петър приятно ми е :P
На колко си годинки? 22;
Ар ю мейл ор фимейл? Момченце съм :P
Какви интеереси имаш? Какви ли не :)) Предимно свързани с компютри и музика плюс астрономия и човешките отношения :P
Любима музикална група? Не мога да дам един отговор :) HIM, Depeche Mode, Placebo, the Cure :)
Любим филм? Meet Joe Black
Любим човек? Само един ли ?:P Любими са ми родителите ми и сестра, приятелката ми както и няколко приятеля :P Не ги познавате... :P Ако въпросът е обърнат към известна личност - май си нямам..може би Depp :)
Любимо животно? За домашен любимец - куче :) Иначе много харесвам някой диви котки :Р Имам симпатии и към лемур и откаченият ми заек :albino: еййй! и сурикат :mrgreen: :alien:
Любим форумец? James e колоритна личност :P
Любимо митично същество? Любимо чак си нямам...кентавърът е хубав :P
Любило чувство? Еуфория? Тя е хубав микс... :P трудно ми е да отговоря в 2 минути... първосигнално бих посочил чувстовто на удовлетвореност..било то от случващото се или постигнатото :)
Любим лаф? Бързата мацка...планина повдига :Р Нямам си любим лаф като цяло... но ми е навик да наричам хората с думи които в друг контекст биха били обидни :roll: като пача и келеш :P но го правя с много добри чувства и защото звучи весело :P
Любима книга? Рядко чета...нали съм модерен :) Art of loving е интересна...
От кой автор? Фром
Секс или Любов, защо? Сложно... и все пак любов.. тъй като е обвързана с повече чувства :)))
Храна или Сън, защо? Храна за да мога да стоя по-дълго време буден с цел после да спя повече :P

@boromir
от латинското значение на думата :) която е корен на редица други.. но в моя случай няма общо с нихилизмът както повечето хора смятат :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Пък ти ме забрави... :cry: :P

Айде малко въпросчета:

1. Какво мислиш, че е първото впечатление, което оставяш у хората във виртуалната реалност? А в "реалната" реалност? :P А доколко то се припокрива с това, което всъщност си?
2. А мислиш ли, че се познаваш изобщо и може ли човек наистина да се опознае /и до каква степен/?
3. Имаш ли повтарящи се сънища? Разкажи един :wink:
4. Определение за футбола в едно изречение /добре де, разрешавам и да цитираш Линекер! :lol: /? :P
5. За кого си на Европейското /предполагам, ама кажи все пак :wink: / и кой играч ти прави най-силно впечатление за момента?
6. Опиши идеалната почивка?
7. 3 стимула да се развиваш?
8. Как върви сесията? :P
9. Кога ще дойдеш на форум-среща? :P
10. Къде обичаш да излизаш в Сф?

После пак :mrgreen:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

@^PrincessA^

"Пък ти ме забрави... :cry: :P" е забравил... просто съм адски несериозен по отношение на форуми и ходене на лекции :P

1. Какво мислиш, че е първото впечатление, което оставяш у хората във виртуалната реалност? А в "реалната" реалност? :P А доколко то се припокрива с това, което всъщност си?
Е това е относително :) Зависи от ситуацията в която ме намират "хората" :) Или какво съм написал... както и очите които ме гледат/четат :) Общата представа която оставям у хората обикновено не е кой знае колко положителна :) говоря за хората които ме наблюдават отстрани... за тези които ме виждат до скоро бях някакъв изрод, педал и т.н. в момента може би пак съм някакъв особняк :Р за тези които ме четат..най-вероятно ме смятат за лигльо което е вярно :P Като цяло много обичам да се лигавя и най-често съм в добро настроение :)) Но когато съм в лошо наистина не е добре да ме настъпваш :) Обикновено или съм център на внимание или си седя в ъгъла :) Нямам проблем и с 2те положения :) единственото ми изискване е ако седя в ъгъла поне да ми е интересно това което виждам или чувам :P
2. А мислиш ли, че се познаваш изобщо и може ли човек наистина да се опознае /и до каква степен/?
Мисля че се познавам до голяма степен :) Не съм сигурен дали е напълно... Винаги има процент вероятност да не е това което си мислиш :Р Като цяло знам къде как ще реагирам и защо..друг въпрос е до колко успявам да предодвратя грешките си :) И до колко признавам че притежавам определени черти.. но поне малък напредък е че ги осъзнавам..дори да е частично :)
3. Имаш ли повтарящи се сънища? Разкажи един :wink:
Обикновено сънищата ми са свързани със събитията от изминалия ден ..разбира се леко изкривени ...но често успявам да открия причнините за появата на това и онова в сънищата си в случилото се предния ден :) До сега не съм имал повтарящи се дни :bigsmurf:
4. Определение за футбола в едно изречение /добре де, разрешавам и да цитираш Линекер! :lol: /? :P
Мойто определение ? Няй-красивия спорт :)
5. За кого си на Европейското /предполагам, ама кажи все пак :wink: / и кой играч ти прави най-силно впечатление за момента?
Е за Италия бях... сега ако трябва да си избирам.. предпочитам Русия :alien: Не следя особено европейското защото нямам кабелна... :P Така че играч трудно бих избрал :)
6. Опиши идеалната почивка?
Някъде в планината, без хора наоколо..да е зелено и прохладно :) Ако има и голяма локва за къпане ще е супер :PpP
7. 3 стимула да се развиваш?
Опит, деца, егоизъм :)
8. Как върви сесията? :P
Ммм остана един изпит :drunken: :bounce: :mrgreen: :lol: За сега нямам за на есен но все още не знам резултатите от днешния изпит :) Той уж ми е единствената вероятност за септември :))
9. Кога ще дойдеш на форум-среща? :P
Ще си погледна графика и ще измисля нещо :PpP
10. Къде обичаш да излизаш в Сф?
Нямам си любимо място :) освен KFC :PpP иначе... все ме водят в студентски град като излезем някъде за танци-манци :P
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Така като гледам, не само от нашия форум се криеш... Но тук ти е дошъл редът и смятам да се възползвам и да те питам:

1. Доволен ли си от специалността си?
2. Намери ли своето място в живота? В професионален и личен план.
3. Следеше ли Мюзик Айдъл 2. Какво ти е мнението за предаването и финалистите?
4. Имаш ли нови снимки? Покажи ни някоя. (Ще си призная, че много харесвам снимките ти :oops: )
5. Отговарял ли си на темата ВЪПРОСНИК? Защо?

Засега толкова. Ще проверя какво вече съм те питала, че да не повтаряме въпросите. :wink:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

ах.. извинявам се че не отговорих снощи ама бях изморен и си легнах с кокошките :P

@lollabunny

Така като гледам, не само от нашия форум се криеш...
Не се крия ппъъък :roll:

1. Доволен ли си от специалността си?
Да много съм доволен :)) Интересна е и затова си се ядосвам че рядко ходя на лекции...защото не е имало случай в който да ида и да не се върна адски доволен от това което съм чул :) Преподаватели няма да коментирам.. готини са всичките макар че някой си имат странни черти :P хехе :)))
2. Намери ли своето място в живота? В професионален и личен план.
Е защо трябва да имам 1 място в живота ? :P Аз си плувам насам натам... :)) Има някой неща които в скоро време ще променя но като цяло поне в личен план съм доволен :)))
3. Следеше ли Мюзик Айдъл 2. Какво ти е мнението за предаването и финалистите?
Бърбореше тука отстрани... следях концертите макар че не бях особено очарован от участниците... :) Рядко бях доволен от изпълненията както и от поведението на "звездите" :) Сравнявам го не със себе си а с предишното издание :) Според мен предния сезон беше много по-добър :))) Не харесвам и победителя..направо ми се повдига като го видя... (лично мнение)
4. Имаш ли нови снимки? Покажи ни някоя. (Ще си призная, че много харесвам снимките ти :oops: )
Вчера като прочетох въпроса се замислих че в последно време май нямам нито една нова снимка... нещо напоследък не ми е до снимане... но ще се опитам да намеря нещо по-късно :)) Радвам се че поне на някой му харесват :oops:
5. Отговарял ли си на темата ВЪПРОСНИК? Защо?
Дори не знам каква е тази тема :P
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Koментирай това: http://zazz.bg/play:40803450 :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

В такъв случай, попълни го тук, че иначе ще трябва доста въпроси да ти задам :wink:

А, и нещо, което не разбрах:
Защо не ходиш на лекции? За да ти се радват колегите, когато най-накрая те видят, или има обективна причина?
Обработваш ли снимките си(без тези, за които отговорът е очеваден)? С каква програма?
Изобщо, какво е за теб компютърът? Какви програми(извън обичайните) владееш, какви са плановете и амбициите ти в тази посока?

Засега това ми хрумва. И да не забравиш ВЪПРОСНИКа... Има интересни въпроси там :mrgreen:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

@lollabunny"
Защо не ходиш на лекции? За да ти се радват колегите, когато най-накрая те видят, или има обективна причина?
Е не.. Не ходенето ми на лекции не е свързано с някакъв план или желание за внимание... те толкова и ми се радват като ме видят..повечето не ме познават дори :) Не ходя защото все си намирам оправдание или занимание да не пътувам 100 часа до там и най-честата причина е че ми се спи :P Общо взето правя нещата ако имам настроение за тях... :)
Обработваш ли снимките си(без тези, за които отговорът е очеваден)? С каква програма?
Хехе :) Случвало се е ама мн отдавна... като по-малък се налагаше тук таме да крием някоя пъпка че разваля снимките:P Photoshop е най-добрия мехлем с/у пъпки :PpP хаха :) В последната година две не ги пипам... освен ако не искам да скрия нещо в background-а :))) Предпочитам да не мамя :)))
Изобщо, какво е за теб компютърът? Какви програми(извън обичайните) владееш, какви са плановете и амбициите ти в тази посока?
yaiks! Компютърът е нещо което заема по-голямата част от свободното ми време... ако го няма по-дълго време сигурно ще се побъркам :))) Дава адски много възможности и отговаря на почти всички въпроси :P Не знам кои са обичайните програми но като цяло повече вереме съм отделял на Photoshop и Dreamweaver (Web Developer)... понеже ми харесва да си експериментирам със странички...това беше и главната причина да си направя страница в нета :) Да мога да си играя с нея :) Занимавал съм се и с Maya и 3D Max (3D Animation) от чисто любопитсвто но не за дълго...както и с някой програми за аудиообработка но доста елементарни бих казал :) По едно време си бях изтеглил и Fruity Loops която е за правене на музика но така и не сглобих цяла песен :P Разбира се изпробвал съм почти всички по-популярни чатове..макар в последната година да съм зарязал всичко :)

След малко ще попълня въпросникът :)

@Camel
Напълно разбираемо е и не съм изненадан... Едва ли слушат Моцарт като влизат в битка...сигурен съм че музикалните им предпочитания се въртят около по-динамични и агресивни песни..те влияят на мотивацията особено в такива моменти :) Човек има нужда от нещо надъхващо в такива моменти и музиката помага да се абстрахираш от грозните и трудните неща (ако и се отдадеш :)) А то си е и особена черта на съвременния човек... Виж колко хора са си натъпкали слушалките като се качват във автобуса...от всички възрастови диапазони :) Човек е подвластен на музиката и обича да е с него навсякъде и във всеки възможен момент :)
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

nihil написа:1.Как се казваш?
Петър
2. Откъде си?
Плевен
3. Кога си роден? (+ година)
17 Март 1986
4. (Дай линк със снимка.)
Линк със снимка..
5. Какво и къде (ще) учиш?
Социология във Философския факултет (СУ)
6. Защо точно това?
Винаги са ми били интересни отношенията на хората, мотивите, поведението им спрямо себе си и другите хора :) Причините за взетите решения и за случващите се събития :)
7. Какъв мечташе да станеш като малък?
Адвокат....
8. А какъв стана?
Мързел :P
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА?
Себе си :)
10. Работиш ли? Какво?
В момента нищо :)))
11. Коя своя мечта не си реализирал?
Да погледна земята отстрани :Ppp
12. Как смяташ да я изпълниш?
Ще открадна совалка :))))))
13. Обичаш ли?
Разбира се :))) Или поне се надявам :P Човек никога не може да е сигурен особено що се отнася до любовта :)
14. Обичан ли си?
Искрено се надявам :)
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)
Имам :)
16. Каква е за теб идеалната връзка?
Връзка в която хората успяват заедно да преминат през проблемите..най-вече чрез общуване... Всяка връзка си има проблеми и трябва чрез общи усилия да се превъзмогнат и хората заедно да градят напред... Компромиси в рамките на нормалното :) И най-важното е хората да знаят за най-лошите черти на другия и пак да искат да са заедно :)
17. С какво се гордееш?
Не съм горделив човек и не помня да съм направил нещо значимо че да се гордея :)
18. От какво се срамуваш?
Да не се изложа :P ахаха :)))
19. На кого би искал да приличаш?
На себе си :)
20. А на кого - не?
Бойко Борисов :D
21. Опиши себе си с една дума.
Лигльо :PpP
22. Опиши приятелите си с една дума.
Сладури :)
23. Какво те възхищава?
Хора които успяват максимално да се откъснат от стандартите и го правят защото го чувстват :)
24. Какво те отблъсква?
Простащината :PpP
25. В какво настроение си най-често?
Ами...Лигаво :P
26. Как смяташ, че те възприемат другите?
Напоследък загубих представа :))
27. А как искаш да те възприемат?
Както искат така да ме възприемат...Стига да не ми пречат :)))
28. Какво е за теб сексът?
Наркотик :)
29. А светът?
Прекалено ми е голям за да го виждам :)
30. Как виждаш света след 10 години?
По-добре не :)))
31. Къде би искал да живееш?
В София предполагам :)
32. Какво би искал да притежаваш?
Себе си :)
33. Опиши идеалния партньор.
Интелигентен, чувствителен,забавен и красив :Pp WtF?! :)))
34. Колко деца искаш да имаш?
Две :)
35. От какво искаш да умреш?
Без значение стига да е поне след 50-60 години :))))
36. Какво искаш да видиш преди да умреш?
Извънземни :))))) Като място..може би бих се разходил около Египет
37. А да направиш?
Да си измия чиниите :)))
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
Не обичам тези „най-неща” :) Всичко много зависи от момента в който се обръщаш назад и възрастта в която се намираш :) Най-хубави емоции съм имал по време на концерти :)
39. Най-лошото?
Нямам идея.. Не възприемам нещата като лоши...всичко става с причина и винаги има положителна страна :)
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
Давали са ми усмивка когато съм имал нужда от такава :)
41. А най-подлото?
Хм.. разкривали са информация която би трябвало да е тайна..но това е нормално и не е било нещо фатално :)
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?
Не :) Никои все още не си е заслужил...
46. Кое свое качество не понасяш?
Мързел..доколкото може да го наречем качество :)
47. Би ли убил човек, ако беше законно?
Така като седя и си мисля..вероятно ДА :) Но предполагам че ако опре до там трябва да не съм на себе си за да го извърша :)
48. Какво ще кажеш за България?
Красива страна :) Трудно е положението за живот но според мен има надежда..трябва малко да потърпим..знам ли :) Хората са много тесногръди обаче :) Повечето :)
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо?
Доволен съм :)) Има някой неща които трябва да пооправя но то това му е чара..не трябва всичко да е перфектно :)
50. Какво би променил в света?
Знам ли... Ако имах такава власт вероятно щях да се постарая да ликвидирам парите или поне капитализма :)
51. Любим цитат?
"За да си добър член на стадото, трябва преди всичко да бъдеш овца" :) Айнщайн :)
52. Любим исторически период? Защо?
В.С. :) Възхищавам се на развитите цивилизации толкова години назад от Христа... Винаги ми е било интересно да гледам филми и да чета някакви неща за тях :)
53. Любима личност? Защо?
Май си нямам... :)
54. Любим сезон?
Пролет
55. Любим цвят?
Лилаво...по-тъмните нюанси...:)
56. Любимо животно?
Куче
57. Каква музика предпочиташ?
Alternative rock, Industrial, Dark Wave, New Wave, Trance, Punk, Disco blah blah blah
58. Любим автор?
Нямам :)
59. Любима книга, разказ и стихотворение?
Erich Fromm – “Art of Loving”, Oscar Wilde – “The Nightingale and the Rose”, Вапцаров – „Прощално”;
60. Любим филм?
Meet Joe Black
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
Johnny Depp, Brad Pitt, Anthony Hopkins;
Keira Knightley, Angelina Jolie, Natalie Portman;
Tim Burton, Quentin Tarantino;
63. Любимо ядинье?
Вегетарианец съм...обичам зеленчуци расли на кокал :)))) Нека посочим нещо вредно и популярно - KFC
64. Пийнье?
Coca – Cola :) Алкохолно не знам.. Напоследък никакъв алкохол не ми влиза добре освен бира... гади ми се :rolleyes: Преди беше Ром и Мента... по отделно...ама може и заедно :))))
65. Имаш ли хоби?
Какво? Да си губя времето :)
66. Спортче, нещо?
Отдавна не съм играл но преди бях много запален по футбола..даже тренирах и ходихме по някакви състезания :)
67. Имаш ли братя и/или сестри?
Сестра..по-голяма :)
68. Домашен любимец? Име?
Зайче :)) Казва се Balky но всички му викаме Зайко :))))))))))
69. Притежаваш ли пороци? Кои?
Зависи според кого :)) Уж съм добро дете :)))
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво?
Не
71. Разкайваш ли се за греховете си?
Не
72. В какво вярваш?
В чувствата си
73. Какво искаш?
Щастие
74. Твоето мото?
Нямам
75. Какъв е смисълът на живота?
Животът е доста сложен и интересен и всеки сам открива смисъл който да му обясни какво прави още тук... Аз искам да усетя всички етапи от живота на човек..искам да ги почувствам :))
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops:[/color]
Не разбира се :) Беше ми доста интересно :) само дето на 2ят бонус трак по някакъв начин натиснах “back” и трябваше да попълвам всичко наново :(

Limited Edition
Bonus track 1: Любим форумец? :wink:
По случайност... автора на темата :))
Bonus track 2: Най-противен форумец? :twisted: [/b]
Нихил :)))))) Бъзикам си ...нямам си такъв :) Поне за сега... сигурно щото съм нередовен :)))
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”