fire написа:Да, и мисля, че това не е само мое мнение. Ако искаш да попитаме дамата на твоето сърце.
Мисля, че е така, защото в момента само двамата заедно можете да направите едно цяло. Иначе, когато си сам не се ли чустваш като половин човек, като човек, на когото му липсва половината от самия него?
Еех, когато съм сам (така де, без НЕЯ до мен) не се чувствам пълноценен - направо съм си четвъртинка
Искам да ти отговоря с цитат Гледала ли си "Еквилибриум"? Там Шон Бийн има една прекрасна реплика, преди гeроят му да умре и ако си спомняш момента от филма, ще разбереш отговора ми
Репликата е: "A heavy cost - I pay it gladly!"
Boromir написа:Искам да ти отговоря с цитат Гледала ли си "Еквилибриум"? Там Шон Бийн има една прекрасна реплика, преди гeроят му да умре и ако си спомняш момента от филма, ще разбереш отговора ми
Off-topic:
Euilibrium е най-якият филм, който някога съм гледал (а може би и който някога е правен...)
Boromir написа:Искам да ти отговоря с цитат Гледала ли си "Еквилибриум"? Там Шон Бийн има една прекрасна реплика, преди гeроят му да умре и ако си спомняш момента от филма, ще разбереш отговора ми
ок,схванах какво имаш предвид..просто ми беше интересно и друго мнение по въпроса,който винаги ми е бил много интересен thankies
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа ! Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
на моменти да,на моменти не..фифти/фифти както се казва
общо взето като за всяко нещо
аз те питах в началото онзи въпрос,защото много се кефя на хора,които не се стесняват така да показват привързаността си..особено пък мъже!
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа ! Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
ако линчуваме мъжете обаче.. (то пък едни мъже някои............ мали мали.. ) .. та.. кой ще обсъждаме после.. и всъщност, ако не сте разбрали, мили мои, все още.. идеята не беше да ви обсъждаме, а да привлечем вниманието върху себе си.. отново.. щото момичетата обичат да правят така
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Не-ееее! Ако си направиш такива изводи значи ще сгрешиш
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
хаха. ми не се засягам.. просто се закачам.. ако трябваше звуково да изразя това, което мисля, може би щях да ти пусна на запис crazy frog бляяябр бр бгр брааа ХАХАХА няняняя (колкото и да я мразя тая жаба)
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")