Opera Contest - Di Quella Pira (Il Trovatore, Verdi)
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Re: Opera Contest - Di Quella Pira (Il Trovatore, Verdi)
Гласувах за дел Монако!
А за Бочели не съм съгласен, ама никак!
А за Бочели не съм съгласен, ама никак!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Jo,
С чие мнение за Бочели не си съгласен? Тъй като подозирам, че е с моето, почти бих те предизвикала да се обосновеш. Но, вероятно, в отговор, ти би сторил същото, така че нека просто запазим мненията си.
Предвид факта, че има общо 5 гласа (с моя за Краус), се чудя дали да не ви пусна вече сопрано-контеста? И, освен това, имате ли предпочитания за арията, защото аз много, ама много се колебая коя да избера. Пък не искам да действам по лични предпочитания, че ще настане драма голяма.
С чие мнение за Бочели не си съгласен? Тъй като подозирам, че е с моето, почти бих те предизвикала да се обосновеш. Но, вероятно, в отговор, ти би сторил същото, така че нека просто запазим мненията си.
Предвид факта, че има общо 5 гласа (с моя за Краус), се чудя дали да не ви пусна вече сопрано-контеста? И, освен това, имате ли предпочитания за арията, защото аз много, ама много се колебая коя да избера. Пък не искам да действам по лични предпочитания, че ще настане драма голяма.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Добре, добре!
Давай натам! 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Окей, довечера пускам сопрано-контеста. Ако дотогава не изявите желание за конкретна ария, вероятно ще пусна "Сомнамбула", но... ще помисля.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Пусни нещо по - известно....като Ла дона е мобиле или Е луче евън ле стеле. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Ама тя, Търговецът де, се опитва и да ни поограмоти, затова се оставям на нейната преценка. 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Душко, за сопрани говорим вече...
Т.е. дай идея за сопранови арии, иначе наистина ви пускам или Керубино, или Графинята, или финала на Сомнамбула, да речем. Или Царицата на нощта, макар че на мен по ми се слуша 10 пъти In questa reggia от "Турандот", честно казано. Или "Un bel di..." от "Мадам Бътерфлай". Или "Норма"? Ама финалът, не "Casta diva".
Преди да са се чули предложения за "Caro Nome" - няма да ви я пусна нея ПЪК. Няма нормален човек, който да иска да я слуша 10 пъти.
Абе, нещата отиват към ария от "Травиата", ако искате нещо по-популярно. Но пак няма да ви пусна най-популярната, тц.
Та така... ако до довечера няма други предложения, ще се смиля и ще ви пусна нещо известно, но за баритоните няма да имам милост, хаха.
* Джо, далеч съм от тая мисъл - просто идеята ми е да седнете да чуете някои разлики в пеенето на големите, защото интерпретациите са все интересни.
Преди да са се чули предложения за "Caro Nome" - няма да ви я пусна нея ПЪК. Няма нормален човек, който да иска да я слуша 10 пъти.
Абе, нещата отиват към ария от "Травиата", ако искате нещо по-популярно. Но пак няма да ви пусна най-популярната, тц.
Та така... ако до довечера няма други предложения, ще се смиля и ще ви пусна нещо известно, но за баритоните няма да имам милост, хаха.
* Джо, далеч съм от тая мисъл - просто идеята ми е да седнете да чуете някои разлики в пеенето на големите, защото интерпретациите са все интересни.
В края на ноември
В края на ноември
Виж, какво, разликите се е случвало да си ги слушам по цяла нощ...
А защо не Керубино?
Да разказвам сега аз не мога,
как страдая, тъжа и копнея...
А защо не Керубино?
Да разказвам сега аз не мога,
как страдая, тъжа и копнея...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Керубино? Окей, нека бъде Керубино. Non so piu cosa son, cosa faccio...
Няма да ги добутам до 10 наистина качествени обаче - Кацарова, фон Щаде, Берганца... ще видим.
Джо, поздравления за тебе - тъпото е, че тая темичка ние си я правим и ние й се радваме само - 5 човека точно. Ама какво пък - другите изпускат, айде де!
Няма да ги добутам до 10 наистина качествени обаче - Кацарова, фон Щаде, Берганца... ще видим.
Джо, поздравления за тебе - тъпото е, че тая темичка ние си я правим и ние й се радваме само - 5 човека точно. Ама какво пък - другите изпускат, айде де!
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Искам ЦАРИЦАТА НА НОЩТА. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Предвид факта, че Керубино всъщност е меЧосопран, може и Царицата да е.
Но се връзвате на провокации, тц тц тц.
Не, реших - има нужда и от нещо сериозно. Няма само стрети, кабалети и хвърковати стакати. Все пак ще е "Травиата", а изпълненията ще бъдат повече от 10, дори в момента се мъча да сплитна още едно, което не откривам в нета, а си струва.
Но за Камилчо ще има специален поздрав с едно изпълнение на Царицата...
Но се връзвате на провокации, тц тц тц.
Не, реших - има нужда и от нещо сериозно. Няма само стрети, кабалети и хвърковати стакати. Все пак ще е "Травиата", а изпълненията ще бъдат повече от 10, дори в момента се мъча да сплитна още едно, което не откривам в нета, а си струва.
Но за Камилчо ще има специален поздрав с едно изпълнение на Царицата...
В края на ноември
В края на ноември