Изборни дисциплини първи курс ФМИ (11.10.2005)

Архив на теми от раздел "Студенти"
blabla
В началото бе словото

Изборни дисциплини първи курс ФМИ (11.10.2005)

Мнение от blabla »

така.. На първо място извинете ме за невежествето. Искам да попитам може ли да се запише изборна дисциплина първия семестър ( знам, че не е задължителна ) ? До колкото знам, може. Та, ако може, въпросът ми е как ? За приложението на сайта на ФМИ доколкото виждам, ми трябват юзер и пас.. каквито нямам... или може би само така си мисля ? Имаме ли всъщност акаунти първокурсниците или не ? И ако нямаме, как ще запишем, при положение, че срокът е днес ? Извинете ме, ако звучи объркано, надявам се, че се разбира.
Аватар
nutter
В началото бе словото

Мнение от nutter »

Ами води се, че имаме те са fn43234 примерно и факултативния номер, а за парола използваш ЕГН-то си :) До тук всичко звучи ок, но всъшност още не са ни вкарали данните и няма как да се регистрираш, хубавото е поне, че първия семестър нито една от специалностите във ФМИ няма задължителни избираеми дисциплини, което означава, че не си длъжен на нищо да се записваш :) Надявам се да съм помогнал и до скив в коридорите :D
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

от вчера (а може и от днес да е) въпросната страница официално работи, с юзър и парола, споменати от колегата горе :) а срока за записване е до днес. за първи курс във ФМИ няма задължителни, ама може да е добра идея да запише човек тва-онова, да трупа кредити отрано, за да не му дойде много следващите години.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
blabla
В началото бе словото

Мнение от blabla »

знам, че не са задължителни, но ми се ще да запиша нещо, защото ми е адски скучно на лекциите.. вече се убедих, че доколкото преподавателите въобще преподават нещо ( защото доц. Добрев по УП абсолютно нищо свързано с материала не преподава ), то може съвсем спокойно да се прочете в някой учебник... пък аз С++ го уча от 8ми клас, така че и на упражненията по УП ми е доволно скучно... остават упражненията по математиките... пък те не могат да ме занимават достатъчно дълго... все пак имам само два дни упражнения, останалите 5 какво да правя... та ми се ще да запиша нещо... но все ми се иска да е интересно...

някой дали би могъл да ми обясни смисъла на зелените и червените точки в системата... само тези които имат зелени точки ли можем да запишем, което ще рече общо 5-6 предмета само в първи курс ?! защото точно тези предмети някак си не ме кефят...
Аватар
nutter
В началото бе словото

Мнение от nutter »

Ами зелените са за този курс, за който са. Иначе можеш да запишеш само тези, на които номерата са удебелени :) И като ги гледам нищо от тях не е кои знае колко интересно :) А лекциите, че не са интересни не са, но като няма на какво по интересно да се запише човек :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”