Програма за слушане на музика
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Програма за слушане на музика
Хора, кажете ми някоя програма за слушане на музика.
Без winamp, искам да я сменям, а не знам други освен
нея и music match.
Без winamp, искам да я сменям, а не знам други освен
нея и music match.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Ами Real player е една от най-добрите, но е малко тежичка.. Тя пак си върви нормално, но примерно мен докато ми излезе и откачам лол и също се иска малко време , докато й свикнеш, има мноого функции и е малко объркващо, иначе е много добра програмка и успява да включи мноого видове формати.. Само, че всичките й версии са си и видео плейъри.. Абе Уинамп-а си най-готин и елемнтарен =) Защо ще го сменяш? А бтв и по-новичките плейъри на Уиндоус са добри =)
--> 

Преди известно време и аз реши да оставя Winamp и го замених с Quintessential Player
Има много готини скинове, въпреки че default скина е поразително грозен
Има много готини скинове, въпреки че default скина е поразително грозен
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
STP (System Tray Player). Много леко и семпло плейърче, ако това ти трябва. Може да се свали от няколко места, примерно: тук, тук, тук или тук.
Аз принципно ползвам WinAmp 2.95, и STP.
А сега пиша произволни букви на кирилица, за да се изпълни квотата, да има повече кирилски, отколкото латински букви, та да ми даде най-сетне да пусна съобщението! асйдхасйкасхасдй йасдхас дявдхпшижцкхйяих ф йсдхасд асдхявид асдйхявд в сдсайдхявд хсасхдасдхшишйаскдй асасдяв даскдхаскл явд аскдйаслдк а!
Аз принципно ползвам WinAmp 2.95, и STP.
А сега пиша произволни букви на кирилица, за да се изпълни квотата, да има повече кирилски, отколкото латински букви, та да ми даде най-сетне да пусна съобщението! асйдхасйкасхасдй йасдхас дявдхпшижцкхйяих ф йсдхасд асдхявид асдйхявд в сдсайдхявд хсасхдасдхшишйаскдй асасдяв даскдхаскл явд аскдйаслдк а!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Не ми се вярва да е от програмата. Ако не си се сетил - пробвай да си усилиш Wave-a от Volume Control панела, и да разгледаш опциите, при някои звукови карти има опция boost volume. Другото е колонките. Или да е разбърничкан equalizer-a. Аз преди години имах проблем - някои песни въртяха на бързи обороти. Оказа се, че е от звуковата карта.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
има един плъгин за Уинамп-а, май беше "Izotope Ozone" - един приятел го ползва и вади нечовешки звук от малките колонки на компа
иначе под Линукс доколкото знам XMMS-a е добър, ама нямам впечатления от Windows-ските му версии 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg