Какво е мнението ви за хомосексуалистите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
lorie написа:според мен няма нищо лошо в това някой да е хомосексуален, само да не парадира
именно, като разните ми ти му там Евгениевци Минетчиеви.... така да Минчеви и от сорта: "Вижте ме ся, а язе съм гей, и си въртя китката, и си пускам задника, и трябва да имам по-големи права от вас, ' щото съм от малцинствата..."
спярмо лесбийките нямам нищо против, но мъжете - ами зависи, по принцип и против тях нямам нищо, но да не ми се пречкат и като цяло, не че толкова мразя обратни мъже, колкото мразя женствени мъже!
И за да не ме разбере някой погрешно, това да имаш писклив галс, ил ида си чувствителен и т. н. не е женствено!
Мразя разни да ми се превземат, да си въртят китката, да обясняват колко им била чувствителна кожата на затова позлвали само на лореал нещо си, а пък за ръцете крем на орифлейм, а за носа си слагали на Бабасипомадатаотзелениводораслиимагарешкибодили и да се държат като разглезена госпожичка - ми не, като го видя такъв почват да ме сърбят ръцете да го фрасна. Няма да ида да го заяждам бе зпричина, но ме нерви и просто обикновено гледам да не си изпробвам колко могат да ми издържат нервите
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Хич няма да се подвеждам по пацифистичните ви призиви и не ми пука да си кажа - не обичам педали и лесби, неприятни са ми, не ми дреме, че "имали права". Узаконяват бракове, удрят ме през очите с безумните си дрешки и жестове .. Аман бе (както казват братята македонци! Аман от хомо, би, транс, траверс .. Било природа, не знам си кво .. ми и на мен в природата да ми се повръща и да ги гледам на кръв - какво да направя.
Те може да ми нарушават естетическите и етични усещания, обаче аз не може да ги мразя?!?!? Тва ми е винаги най-"забавно" - те да имат всички права, че и много отгоре, но мойто природно и по-силно от мен право да се отвращавам - не може!!!
Ами това с изкуственото оплождане на лесбите?? гледане и възпитание на деца от педери?? Кошмар някакъв ....
Нормална любов, нормален секс, нормални поколения, нормално бъдеще
Тези хора са болни и трябва да се лекуват и никой не може да ме убеди в противното!
Те може да ми нарушават естетическите и етични усещания, обаче аз не може да ги мразя?!?!? Тва ми е винаги най-"забавно" - те да имат всички права, че и много отгоре, но мойто природно и по-силно от мен право да се отвращавам - не може!!!
Ами това с изкуственото оплождане на лесбите?? гледане и възпитание на деца от педери?? Кошмар някакъв ....
Нормална любов, нормален секс, нормални поколения, нормално бъдеще
Тези хора са болни и трябва да се лекуват и никой не може да ме убеди в противното!
Абе по принцип нямам против...Само че става едва ли не модерно!
Смятам, че всеки има правото да бъде такъв, какъвто е, само ДА НЕ ВЛИЯЕ НА ДРУГИТЕ!!! Иначе им се чудя на тия хора, не ги разбирам, да не дава Господ...
В крайна сметка природата изисква децата да се създават от мъж и жена, а не от други варианти.То си е измислено - щом не можеш да създадеш, не може и да възпиташ...
- enchev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
...Олеле
Като гледам какви глупости сте писали тук, мале мале.
И представа си нямате от това, пък сте тръгнали да коментирате. И то квито смехорий са писани тук. Нормално, за 99% от Българския народ. Бас държа че за вас типичния гей е някакъв кълчещ китки и с визия на Евгени Минчев. Да, ама не. Като нямате покритие в тая област, не пишете глупости.
Като гледам какви глупости сте писали тук, мале мале.
И представа си нямате от това, пък сте тръгнали да коментирате. И то квито смехорий са писани тук. Нормално, за 99% от Българския народ. Бас държа че за вас типичния гей е някакъв кълчещ китки и с визия на Евгени Минчев. Да, ама не. Като нямате покритие в тая област, не пишете глупости.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ааааааа Боби, къде го намери тоя gayfight бее
кърти!
по принцип не мога да сложа сички хомо под общ знаменател. познавам гейове които са супер печени хора, има и такива дето ме дразнят. а пък лесбийките в повечето случаи не можеш да ги познаеш изобщо, пък и доста от тях са би
накратко - нямам предразсъдъци относно сексуалната ориентация на другите.. стига да не засяга мен естествено 
по принцип не мога да сложа сички хомо под общ знаменател. познавам гейове които са супер печени хора, има и такива дето ме дразнят. а пък лесбийките в повечето случаи не можеш да ги познаеш изобщо, пък и доста от тях са би
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg