Прехвърляне право от СУ-НБУ (4-ти курс)
Модератор: MidwinterSun
Прехвърляне право от СУ-НБУ (4-ти курс)
Здравейте! Искам да попитам има ли някаква възможност за прехвърляне от право в Софийския в НБУ(право) ? Аз съм 4-ти курс и има голяма вероятност да не мога да запиша заради невзетото Гражданско при Русчев...Още повече,че напоследък съм абсолютно недоволна от преподавателите в Юридическия факултет. След последния изпит по Трудово, когато при перфектно научени 92 въпроса от конспекта, асистентът ме отряза, просто реших, че или съм адски тъпа, или ЮФ не е за мен! Още повече, че имам колеги с невзети 3-4 изпита от пред.години*(естествено-и Гражданското) и др. и със сегашната сесия, ситуацията мн ще се усложни със записването! Затова питам- с колко изпита може да се запише 5-ти курс и КАК/ДАЛИ може в края на 4-ти курс да се прехвърля в НБУ? Моля за отговор!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Прехвърляне право от СУ-НБУ (4-ти курс)
Първо, темата не е за този раздел. Второ, не е изобщо за този форум, най-добре си питай във форума на НБУ, защото все пак те се явяват приемащата институция в случая. Иначе доколкото аз знам, местенето в посока СУ-НБУ става без проблеми.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имам един колега дето е в твоя курс. Ама Трудовото(май то беше) си го взе
Иначе не би трябвало да имаш проблем при прехвърлянето. В НБУ са много щастливи на такива попълнения доколкото знам

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
За тях няма разлика в "попълненията"- все им пълнят джобовете, не мисля,че има разлика какво "попълнение " си ако започнеш отначало, или дойдеш по-късно.Pisobella написа:![]()
![]()
Иначе не би трябвало да имаш проблем при прехвърлянето. В НБУ са много щастливи на такива попълнения .
Към авторката-напълно ти разбирам разочарованието.Хиляди изисквания, на никакво основание и по изпитите те карат да се чувстваш като нищожество...
Но пък ти си стигнала до самия край, струва ли си да теглиш чертата на всичко до тук
Аз точно поради това,че почти завърших , не се преместих в НБУ. Но пък магистратурата ми по желаната ми специалност ще е там, а не в противния юФ , разбира се...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, радват се на всякакви попълнения. Но принципно ако се прехвърляш,особено от ужким хубав ВУЗ, са още по-щастливи
От НАТФИЗ направо пърхат от щастие да ги прилапват - един вид - "Виждате ли,по-готини сме от НАТФИЗ, по-готини сме от СУ,хората бягат от там и идват при нас!". Такъв смисъл влагам в думите си.
Иначе е много ясно, че на който и да е се радват - нали им цака кинти.
Иначе е много ясно, че на който и да е се радват - нали им цака кинти.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Еми за 900 лева на семестър и аз ще те гледам като благородник 
Я кажете, ако има хора с опит, с колко невзети изпита от 4ти курс може да се запише 5ти. Аз имам наказателно невзето, а Трудово ми виси още, ще видим. Бахти трудовото ... Може ли с 2 невзети да се запише спокойно 5ти курс? Да не се запътя и аз към НБУ
Я кажете, ако има хора с опит, с колко невзети изпита от 4ти курс може да се запише 5ти. Аз имам наказателно невзето, а Трудово ми виси още, ще видим. Бахти трудовото ... Може ли с 2 невзети да се запише спокойно 5ти курс? Да не се запътя и аз към НБУ
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)
SteelDragon, ако не се лъжа последната година може да се запише с доста висящи изпити, точно защото ти е последна. Но дори и да не е официално написано някъде, неофициално е така. Не се безпокой за Правото, ако са ти само 2 няма да имаш абсолщтно никакъв проблем. Късмет с Трудовото - ще ти е нужен 
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Благодаря, Змейо! Дано да е така!
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)