Кайне,Кайнеееееееееееееееееееее, и аз така бях едно време , кви 6 месеца, кви ти 6 седмициKeineSonne написа:![]()
Лелеее, аз ако издържа шест месеца .. не знам не знам
Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
аз май думата в случая я нямам, ама ако зависеше от мен, като те гледам колко си хлътнала, по скоро ще си прегризеш краката, отколкото да ме напуснеш, и аз теб деCrematory написа: Добре,че се взаимоизлъгахме да се оженим, иначе можеше и да сме скъсали вече, хахахахаха![]()
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
а после на нас вика, че сме спамели
и какво позна, ако не е тайна?
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
мне ти се канеше да напишеш "познах" аз само ти казах, кое е по-добро:П
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Дамм, флубена съм пак
Но няма да ви кажа в какво, защото ще ме обявите за тотална фетишистка
А освен тва, днеска видях в рейса един непознат, който се чудих къде ли съм го виждала и защо по дяволите ме гледа странно, и се сетих, че съм го виждала в същия рейс и пак се гледахме по същия начин и .... абе странно е....
Мразя така, когато се разминаваш с разни хора, за които нещо много силно и съвсем необяснимо ти говори, че при други обстоятелства е щяло да има нещо със сигурност
Винаги се натъжавам от такива "разминавания" и най-лошото е, когато в погледа на съответния човек четеш нещо подобно
Усещането е като .. познание, за което не си готов, като спомен за нещо, за което се колебаеш дали изобщо си забравял, дали изобщо си знаел .. 
А освен тва, днеска видях в рейса един непознат, който се чудих къде ли съм го виждала и защо по дяволите ме гледа странно, и се сетих, че съм го виждала в същия рейс и пак се гледахме по същия начин и .... абе странно е....
Мразя така, когато се разминаваш с разни хора, за които нещо много силно и съвсем необяснимо ти говори, че при други обстоятелства е щяло да има нещо със сигурност
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А предния път що сте се гледали странно... не, майтапя сеKeineSonne написа:А освен тва, днеска видях в рейса един непознат, който се чудих къде ли съм го виждала и защо по дяволите ме гледа странно, и се сетих, че съм го виждала в същия рейс и пак се гледахме по същия начин и .... абе странно е....
Наистина е интересно - на мене пък в 90% от случаите ми се случва да се запозная с някой, когото вече съм виждал безброй пъти, просто не е имало повод да се заговорим за нещо. А по конкретния въпрос от темата - да, простреляха ме. Само че се чудя какво ще излезе - предишните пъти не ме уцелваше където трябва. Май наистина е кривоглед или пък ходя прекалено бързо, че да ме снайпи като хората. Но както и да е.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ами не знам, не мога просто така да се запозная с някого в рейса
Разбирам да беше някъв студент примерно или по някой семинар/конференция/дискусия/театър и т.н., ама рейс .... Сигурно най-неудачното място за запознанство
А и самия той е спортист някакъв както изглежда..
И защото ми се са се случвали и преди такива "разминавания" с непознати или полупознати хора и обикновено или никога повече не се засичаме, или е след месеци и аз докато се сетя, а и човека "защо изобщо ми е познат/а тоя/тая" .. Пък и винаги е голямо изкушението просто да махнеш с ръка и да отминеш
Предполагам е в човешката природа 
И защото ми се са се случвали и преди такива "разминавания" с непознати или полупознати хора и обикновено или никога повече не се засичаме, или е след месеци и аз докато се сетя, а и човека "защо изобщо ми е познат/а тоя/тая" .. Пък и винаги е голямо изкушението просто да махнеш с ръка и да отминеш
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Или го приемаш като флирт или при някой завой уж случайно мус е буташ и казваш -"Извинявай". После го питаш - "С теб не сме ли се се виждали някъде
? " И ако тръгне разговора - добре, ако ли пък не - то значи, че терзанията - "какво можеше да се случи, ако се познавахме" нямаше да ги има 
Човек трябва да бъде отговорен за действията си