Кажете нещо за изпита за изпита при Донка Петканова-труден ли е, ако уча само от речника ще бъде ли достатъчно....ей такива неща.
Старoбългарска литература
Модератор: mebbeth
Старoбългарска литература
Здравейте, колеги!
Кажете нещо за изпита за изпита при Донка Петканова-труден ли е, ако уча само от речника ще бъде ли достатъчно....ей такива неща.
Re: Старoбългарска литература
Добра женица
А речника ще ти бъде НАПЪЛНО достатъчен!
А речника ще ти бъде НАПЪЛНО достатъчен!
Колеги, а какво ще кажете за изпита при проф. Климентина Иванова, както и какви са изискванията й за курсовите работи?
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Май само задочниците сме при професорката
шанс
Но наистина ще бъде интересно да поразберем нещо за изискванията й... не вярвам да помни физиономии - кой бил на лекции и кой не... а и само на това, ако ще се надяваме
Но наистина ще бъде интересно да поразберем нещо за изискванията й... не вярвам да помни физиономии - кой бил на лекции и кой не... а и само на това, ако ще се надяваме
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
-
whitesnake
- В началото бе словото
Аз съм студентка в специалност Славянска филология, но миналия семестър имах изпит при проф. Иванова. Не искам да си спомням нервите, треперенето и страха. Писах курсова работа, за което съжалих 1000 пъти преди изпита. Бях на ръба да се откажа, но все пак се явих. И каква беше моята изненада, когато след всички легенди, опреличаващи професора на огромен, помитащ всичко след себе си звяр, аз видях един коректен, добронамерен и справедлив човек. Наистина помни кой е посещавал лекциите и, но все пак при нас курсът беше цял семестър (почти 4 месеца). Единственият ми съвет за писането на курсовите работи е да се придържате към лекциите на професор Иванова, да не преписвате дословно от останалите си източници и цялата конструкция и изложение на работата да са лично ваш труд, за който можете да отговаряте. Ако сте били коректни, очаквайте от нея същото.
Не се плашете, а бодро пийте и еб**** 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
3. Не пускайте отделна тема за всеки един изпит или преподавател. Старайте се да отнасяте въпросите си към колегите от специалността или да ги обединявате в по-общи теми (Литературознание, Диалектология, Езици и т.н.).
- renn_g
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Искам да попитам за тази курсова работа! Не бях на лекциите, какво трябва да правим?
Говоря за вече 2-ти курс БФ задочно
Говоря за вече 2-ти курс БФ задочно
хора...пайте съвет за изпита(поправката) при Петканова! Ако може да дадете съвети ще съм ви мн благодарна! 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Тухлата я прочети, ако можеш 2 пъти. И научи перфектно символите. Ако не ти се чете цялата тухла, пробвай с безинтересните неща от речника и интересните от нейната книга. Наблегни на Цамблак той й е любимец.
ако го закъсаш пита за него и за символите. Успех, Нели!
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
мерси Nukta ... надявам се да си го взема...адски съм притеснена за него
и нз какво да правя..егати и треската ме тресе с този изпит

Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Споко тя е готина, като видиш, че знаеш няма да те мъчи има адски много хора, а тя ще изпитва на две дати (май?)... стискам палциnellliii написа:мерси Nukta ... надявам се да си го взема...адски съм притеснена за негои нз какво да правя..егати и треската ме тресе с този изпит
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
да...на 2 дати е-4ти и 5ти...нз но ми е адски притеснено за изпита
4ета като ненормална
лелеее....ще откача 
Споко, ще го вземеш! Научи си много добре символите и всичко, за което се сетиш свързвай с някой символ. На мен точно това ми помогна на изпита-свързвах почти всичко със символ и се отплесвах да говоря за него.
А, и се усмихвай повече, като види, че не се притесняваш дори ти помага доста.
УСПЕХ!
УСПЕХ!
todorova, мерси за съветите..надявам се да се справя ...адската депресия ме е обзела и съм
стискайте палци