"Крахът на третия райх"
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
системата на народовластие в Третия Райх
А това е много повече от псевдо-демокрацията
безпрецедентни постижения на националсоциализма в всички сфери на културно-духовния и политико-социален живот!
^^^
Факти, факти и само факти! Система на народовластие викаш? Интересно... а на постиженията на нацисткото общество в културната сфера може да се издигне паметник, ако случайно скулпторът вземе, че го изтипоса в стил соцреализъм на никой няма да му направи впечатление
съюзническите платени войници - немските войници да не би да не са били платени поне първоначално? Или може би съюзниците са имали такъв огромен човешки и военен потенциал, че са пращали на фронта само професионални бойци?
В това филмче също така не се показва феномена на Европейската История - а именно че в защитата на Берлин взимат доброволно участие повече от 30 нации !!! я раздуй малко повече за това, щото за първи път чувам такова нещо
НЕ ОТСТЪПИХА НИТО КРАЧКА НАЗАД В ЗАЩИТАТА НА БЕРЛИН ОТ НАСТЪПВАЩИТЕ СЪВЕТСКИ ЛИКВИДАЦИОННИ ОРДИ !!! патетично, наистина, чудесно си пасват главните букви и миналото несвършено време. Жалко че не съм на митинг, че да ме спечелиш с гръмките си лозунги. Би ли разяснил какво по-точно имаш предвид под "ликвидационни орди"?
А това е много повече от псевдо-демокрацията
безпрецедентни постижения на националсоциализма в всички сфери на културно-духовния и политико-социален живот!
^^^
Факти, факти и само факти! Система на народовластие викаш? Интересно... а на постиженията на нацисткото общество в културната сфера може да се издигне паметник, ако случайно скулпторът вземе, че го изтипоса в стил соцреализъм на никой няма да му направи впечатление
съюзническите платени войници - немските войници да не би да не са били платени поне първоначално? Или може би съюзниците са имали такъв огромен човешки и военен потенциал, че са пращали на фронта само професионални бойци?
В това филмче също така не се показва феномена на Европейската История - а именно че в защитата на Берлин взимат доброволно участие повече от 30 нации !!! я раздуй малко повече за това, щото за първи път чувам такова нещо
НЕ ОТСТЪПИХА НИТО КРАЧКА НАЗАД В ЗАЩИТАТА НА БЕРЛИН ОТ НАСТЪПВАЩИТЕ СЪВЕТСКИ ЛИКВИДАЦИОННИ ОРДИ !!! патетично, наистина, чудесно си пасват главните букви и миналото несвършено време. Жалко че не съм на митинг, че да ме спечелиш с гръмките си лозунги. Би ли разяснил какво по-точно имаш предвид под "ликвидационни орди"?
Последно промяна от pora_e_priqtel на 08 Окт 2005, 13:14, променено общо 2 пъти.
- Док Холидей
- В началото бе словото
Лъвчо, плебисцит. Не плебесцит. 
Не ми се говори с теб.
Между другото защо големите, защото не са гениални, та големите германски писатели братя Ман и по-специално Томас както и например Бертолд Брехт забягват по Русия и САЩ, за да се отърват от цветущия национал-социализъм? Или пък оня същия Ерих Кестнер с "детските" романи.
Защитавайки национал-социализма по такъв слабоумен начин ти си в неузгодно положение, приятелю.
Може да обсъдим темата на живо.
Ще ми е приятно.
Във форум няма смисъл.
Не ми се говори с теб.
Между другото защо големите, защото не са гениални, та големите германски писатели братя Ман и по-специално Томас както и например Бертолд Брехт забягват по Русия и САЩ, за да се отърват от цветущия национал-социализъм? Или пък оня същия Ерих Кестнер с "детските" романи.
Защитавайки национал-социализма по такъв слабоумен начин ти си в неузгодно положение, приятелю.
Може да обсъдим темата на живо.
Ще ми е приятно.
Във форум няма смисъл.
Само нека не забрявяме че комунистите които подпалиха Райхстага,след като националсоциалистите бяха спечелили изборите,се връщаха в Германия с думите:"По-добре затворени в Германия от колкото на свобода в СССР"
Доколкото по другите въпроси,аз нямам намерение да се впускам в безкрайно дълги писания и тн...Който не ми вярва нека обективно прочете от истинските източници:като например списания и книги от онова време,речи,прокламации и тн.Голяма част от просветителните книги ги има в библиотеката...Който знае английски език може да почне да изучава и чете исторически ревизионизъм - там са само факти и изследвания.
Доколкото по другите въпроси,аз нямам намерение да се впускам в безкрайно дълги писания и тн...Който не ми вярва нека обективно прочете от истинските източници:като например списания и книги от онова време,речи,прокламации и тн.Голяма част от просветителните книги ги има в библиотеката...Който знае английски език може да почне да изучава и чете исторически ревизионизъм - там са само факти и изследвания.
Последно промяна от Luv4o на 08 Окт 2005, 13:37, променено общо 1 път.
- Док Холидей
- В началото бе словото
Истински, приятелю, а не изтински.
И ми кажи кое е истина?
Какво е истината
Хайде давай, боклук такъв!
На колко години стана и през изсушения ти мозък не е минавала
едничката идея, че аз имам истина и ти имаш истина, но
на никой не му пука за истината на другия.
Никога не съм пушил, но ще ти изпуша мозъка.
Ще бъде лесно.
И ми кажи кое е истина?
Какво е истината
Хайде давай, боклук такъв!
На колко години стана и през изсушения ти мозък не е минавала
едничката идея, че аз имам истина и ти имаш истина, но
на никой не му пука за истината на другия.
Никога не съм пушил, но ще ти изпуша мозъка.
Ще бъде лесно.
- Док Холидей
- В началото бе словото
Никът ти в icq е Leon Degrelle
Тъй като добре знам какъв е този сладур на коя дивизия е бил командир, какви награди е получил и т.н. съветвам останалите потребители ако не искат да си губят време в глупости - да спрат да се занимават с лъвове и всякакви такива.
Докато лъвовете не преосмислят писанията си и не почнат да четат малко повече от дразнещия минимум.
Тъй като добре знам какъв е този сладур на коя дивизия е бил командир, какви награди е получил и т.н. съветвам останалите потребители ако не искат да си губят време в глупости - да спрат да се занимават с лъвове и всякакви такива.
Докато лъвовете не преосмислят писанията си и не почнат да четат малко повече от дразнещия минимум.
- Док Холидей
- В началото бе словото
Сладурче хайде понеже разбирам малко повече да ти обясня че такова нещо като рицарски орден СС няма става ли?
Има
Ritterkreuz или Рицарски кръст
Einchlaub или Дъбови листа към Рицарски кръст
Schwertern Мечове към Дъбовите листа
Brillanten Брилянти към Мечовете и Дъбовите листа
Дегрел е носител само на първата степен, командир на 28ма СС дивизия Валония. Май беше СС-Щандартенфюрер тоест полковник от СС.
Какво му е героичното на този белгиец М? Кажи де?
От ВСВ и Третия райх за щастие или не имам малко по-големи познания от теб дори да не ти се иска.
Следващия път когато решиш да използваш класификации от типа на промити еврейски мозъци се замисли.
Във форума ще има нещастни случаи.
Винаги съм твърдял, че тези, които поддържат идеологията на НСДАП са неграмотни, некадърни и комплексирани.
Ти си поредното потвърждение
Досега никой не ми е спечелил уважението.
Ти може да си първия - само се научи да пишеш.
Има
Ritterkreuz или Рицарски кръст
Einchlaub или Дъбови листа към Рицарски кръст
Schwertern Мечове към Дъбовите листа
Brillanten Брилянти към Мечовете и Дъбовите листа
Дегрел е носител само на първата степен, командир на 28ма СС дивизия Валония. Май беше СС-Щандартенфюрер тоест полковник от СС.
Какво му е героичното на този белгиец М? Кажи де?
От ВСВ и Третия райх за щастие или не имам малко по-големи познания от теб дори да не ти се иска.
Следващия път когато решиш да използваш класификации от типа на промити еврейски мозъци се замисли.
Във форума ще има нещастни случаи.
Винаги съм твърдял, че тези, които поддържат идеологията на НСДАП са неграмотни, некадърни и комплексирани.
Ти си поредното потвърждение
Досега никой не ми е спечелил уважението.
Ти може да си първия - само се научи да пишеш.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
АБе аз какво съм се захванал тука да ви просвещавам............?.........Продължавайте да си живеете в илюзии и да повтаряте като папагали еврейските лъжи.Но един ден ще разберете че живеете в робство - че протоколите на ционските мъдреци са се окончателно изпълнили !
Es lebe Nationalsozialismus , Es lebe Deutschland !
Es lebe Nationalsozialismus , Es lebe Deutschland !
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ок, човекът с лозунгите се отказа да ни просвещава и продължи да ги повтаря като папагал. Интересно ми е, хер Лъвчо, какви еврейски лъжи засече, че повтарям? И защо не ми отговори на въпросите, които ти зададох в един от предните постове? За участието на чуждестранни доброволци в защитата на Берлин, за "ликвидационните орди" по-специално ставаше въпрос. Предполагам, че щом размахваш така дръзко тези факти (евентуално) и термини, значи имаш какво да кажеш по въпроса. Е - тръпна в очакване
Само да уточня към своето мнение. Точно такива 'дразги' про и контра имах в предвид под 'порпаганден'. Не отричам че филма може да е исторически или фактологически верен, но как се интерпретират и в каква светлина се представят тези факти е съвсем друг и абсолютно субективен въпрос. Затова има хора като режисьори и сценаристи и затова това е игрален, а не документален филм. (макар че и документалните филми често си избират една от страните)
По оф-топика няма да пиша, защото 1) не се смятам за достатъчно квалифициран и 2) нямам време. Но искам да кажа че с лични нападки няма до никъде да се стигне. Факт е че немците са започнали войната; факт е и че демокрацията е най-кьопавата система на управление е демокрацията. Никоя страна няма право да 'демонизира' или напада другата
По оф-топика няма да пиша, защото 1) не се смятам за достатъчно квалифициран и 2) нямам време. Но искам да кажа че с лични нападки няма до никъде да се стигне. Факт е че немците са започнали войната; факт е и че демокрацията е най-кьопавата система на управление е демокрацията. Никоя страна няма право да 'демонизира' или напада другата
- Док Холидей
- В началото бе словото
Доколкото знам нито един нормален форум, каквото и да значи това, не толерира нацистките лозунги и пропагандирането на тази идеология.
Струва ми се, че форумното ръководство трябва да вземе мерки.
И последна реплика, отправена към Лъвчо:
Превел съм статии за битките на Хитлерюгенд във Франция, разпити на военнопрестъпници в Нюрнберг, хронология на ВСВ, хронология на Холокоста и 100 биографични бележки на лица от Третия райх, материали, които общо са около 200-300 страници не защото симпатизирам на най-човекоомразната идеология - национал-социализма, а за да може такива като теб да прочетат какво се е вършило преди 60 години, кои са го вършили и защо са го вършили.
Обаче не е имало смисъл да го правя, защото не "ние", а "ти" си с промит мозък и не искаш дори да опиташ и да видиш нищо, което не ти е удобно и противоречи на нещата, които си чел.
Струва ми се, че форумното ръководство трябва да вземе мерки.
И последна реплика, отправена към Лъвчо:
Превел съм статии за битките на Хитлерюгенд във Франция, разпити на военнопрестъпници в Нюрнберг, хронология на ВСВ, хронология на Холокоста и 100 биографични бележки на лица от Третия райх, материали, които общо са около 200-300 страници не защото симпатизирам на най-човекоомразната идеология - национал-социализма, а за да може такива като теб да прочетат какво се е вършило преди 60 години, кои са го вършили и защо са го вършили.
Обаче не е имало смисъл да го правя, защото не "ние", а "ти" си с промит мозък и не искаш дори да опиташ и да видиш нищо, което не ти е удобно и противоречи на нещата, които си чел.