На косъм да ти правя компания там, но така се стекоха обстоятелствата, че сега отговарям на въпросите тиJamesmagno написа:Здравей! Радвам се, че най-накрая си на разпит!В момента пиша от Щатите, ако не си прочел из темите, та да знаеш, че има интерес към теб и от чужбина
Та:
В сферата на онлайн и офлайн живота са. Както алтруистични и некомерсиални, така и бизнес проекти. Не бих конкретизирал за момента.Jamesmagno написа:1. Какви проекти искаш да реализираш?
Jamesmagno написа:2. Кажи в десет изречения (всяко на нов ред) за какво мечтаеш
За невъзможни неща. Например за истински комунизъм. (разбира се човек трябва да има малко "багаж", за да не го бърка с тоталитаризма на бившия соц блок) Истинският комунизъм е друго. Но това е отделна тема.
Не чак голмасйтор, но играех добре и ми липсва футбола. Определено детството е най-хубаво. Бедно детство, но определено може да се каже, че тогава приятелите бяха истински и десетократно повече.Jamesmagno написа:3. Разкажи малко за детството си![]()
На хора, които стоят в сянка - никога може да не ги видиш, обаче от ях зависи много. А и ако тези хора правят добри неща, направо съм във възторг. Но в повечето случаи е само първото, без да правят добри неща..Jamesmagno написа:4. На кого се възхищаваш?
Да си напълним първо стомасите и гушите. Мисля, че докато хората не се насладят максимално на светските и плътските удоволствия няма да им пука за света около тях, дори той да се разрушава.Jamesmagno написа:5. Какво според теб трябва да се направи, за да съ опрайм? (както искаш го разбирай)10х
Май Оейзис пяха, че революцията започва от твоята глава. Общо взето, ако впросът ти е за България - хората са много глупави и лесно манипулируеми, защото образователната система се потъпква умишлено - глупаци по-лесно се управляват. Затова, ако ме питаш за съвет за революция - първо трябва да е образователната и високотехнологичната, а след това всичко останало.
Хората не са виновни, че са тъпи, извинявам се за израза. Виновни сме, ако го виждаме и не си помагаме, а чакаме...