Търся човек заинтересуван от Съединението!

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

neHCuoHEpa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Търся човек заинтересуван от Съединението!

Мнение от neHCuoHEpa »

Издирвам някой, който се интересува и е навътре с историята на Съединението. Ще му обясня лично за какво става дума, защото то е само една идея още. Но става дума, за един проект около историята и събитията на Съедидението.
Ако имате интерес по темата или познавате такива хора, ми пишете, за да се свържем :).
Във тебе ще живея,
ако трябва в бедност и срам,
във тебе ще умра,
дори и останал сам.
За тебе ще живея,
даже смърт да ме грози,
за тебе ще умра,
усмихнат в мойте сълзи.
Joker
Легендарен флуудър

Re: Търся човек заинтересуван от Съединението!

Мнение от Joker »

Пиши тук! :wink:
neHCuoHEpa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от neHCuoHEpa »

Да започна с малко предистория :). Идеята ми дойде от един руски сайт посветен на Втората Световна война(нямам линк, защото си затрих хардиска скоро и цялата информация погина). В него динамично се разказваше цялата бойна(военните ходове и битки) история на войната. За да си го представите, ще ви опиша с две думи - имате картата на Европа, и на нея се придвижват различни фигурки, обозначаващи разлините видове войски, като по този начин се показва самия ход на войната и т.н.... Всичко е много интересно представано и те кара да го догледаш, особено ако се интерсуваш малко от тези събития. Идеята имаше накъде да се доразвие, но като цяло беше много оригинална.
От там ми дойде идята да направя същото за събитията около Съединението. Имам някои идеи около реализирането на цялата работа. Аз се занимавам с флаш, чрез който мога да реализирам идеята си. Но колко и да четох и да се интересувам от Съединението, трудно ще успея да реализирам коректното написване и реализиране на събитията, от онова време. Затова търся човек, който да има интерес, точно по тази тема, за да пресъздам по достоверно цялата история.

Стана много дълго, а от личен опит знам, че такива постове не се четат много. Мисля, че схванахте главната концепция, така че ако има някой желание, ще го дообсъдим по подробно.
Във тебе ще живея,
във тебе ще умра,
дори и останал сам.
За тебе ще живея,
даже смърт да ме грози,
за тебе ще умра,
усмихнат в мойте сълзи.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако те интересува войната, е ед0но, а ако те интересува дипломацията - друго! Едва ли обща карта ще е много добра...
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Сайта за който говориш е pobediteli.ru
Само да вметна :)
medicate, medicate
neHCuoHEpa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от neHCuoHEpa »

Joker написа:Ако те интересува войната, е ед0но, а ако те интересува дипломацията - друго! Едва ли обща карта ще е много добра...
Гледал съм някои филми по дискавъри и хистори, в които двете доста добре се съчетават. Всичко опира до това как ще се направят нещата. Разбира се, че ако стане някаква голяма мешавица, ще стане повече объркващо от колкото полезно. Аз нямам някакви строги рамки, в които вече да съм поставил цялата работа. Всичко е в главата ми. Аз имам доста развита представа как тярбва да се реализира, но не е задължително да е така. Затова нека намеря доброволец, пък с него ще обсъдим детайлите.

http://www.pobediteli.ru/ - погледнете линка за да добиете представа за какво говоря :)

п.п. phoebe, благодаря за линка.
Във тебе ще живея,
във тебе ще умра,
дори и останал сам.
За тебе ще живея,
даже смърт да ме грози,
за тебе ще умра,
усмихнат в мойте сълзи.
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”