КСК-2008 Биология

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BloodyRose
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: КСК-2008 Биология

Мнение от BloodyRose »

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... iology.pdf
Тук към края пише кои са учебниците.:)
Born from silence, silence full of it
A perfect concert my best friend
So much to live for, so much to die for
If only my heart had a home
knepper
В началото бе словото

Мнение от knepper »

sientelo написа:
sientelo написа:Някой може ли да ми даде инфо с учебниците по Биология , по които трябва да се учи, за кои класове и кои издателства + всички други полезни книжки-помагала с тестове и т.н. Благодаря предварително !
Добре де, прощавайте, но никой ли няма да благоволи да ми каже с едно изречение необходимете учебници с издателствата.Все пак това го знае всеки един от вас, пишещ в темата , а и в крайна сметка и вие като задавате въпроси за студентството, сме достатъчно услужливи и ви отговаряме :evil: :idea:
Това което пишеш е много ясно ,взимаш учебници от 9-10-11 клас от изд.Булвест ,изд.Гея,изд.Просвета и други издателства по биология, сега не се сещам повече и сядаш и четеш (ВСИЧКО)...да те улесня и темите
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ex+bg.html
knepper
В началото бе словото

Мнение от knepper »

knepper написа:Някой има ли представа кога ще излязат резултатите ?
Прикачени файлове
zx500_399111.jpg
zx500_399111.jpg (23.31 KiB) Преглеждано 1721 пъти
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

Предполагам между 10 дена и две седмици след изпита. Май зависи и колко хора сте били.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
RiotGirl
В началото бе словото

Мнение от RiotGirl »

Лично аз май изкарах късмет с тая тема, ама дано да съм я написала и добре! Прочетох пред унито отново точно нея, защото предната вечер един съученик (който се готви за Медицина, но не в СУ) ми пожела да се падне тя. Аз си тръгнах от бала, пътувах цяла нощ от Шумен за София за да присъствам на тоя изпит и сякаш не съжалявам толкова много, че си тръгнах. Повечето кандидатстуденти, които чакаха отвън и четяха, бяха за Медицина предполагам, защото не бяха с учебници на Шишиньова, а на Огнянов - това е доста добре за мен, защото аз искам Биотехнологии или Молекулярна биология.
И все пак - успех на всички!!! :)
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

knepper написа:
sientelo написа:
sientelo написа:Някой може ли да ми даде инфо с учебниците по Биология , по които трябва да се учи, за кои класове и кои издателства + всички други полезни книжки-помагала с тестове и т.н. Благодаря предварително !
Добре де, прощавайте, но никой ли няма да благоволи да ми каже с едно изречение необходимете учебници с издателствата.Все пак това го знае всеки един от вас, пишещ в темата , а и в крайна сметка и вие като задавате въпроси за студентството, сме достатъчно услужливи и ви отговаряме :evil: :idea:
Това което пишеш е много ясно ,взимаш учебници от 9-10-11 клас от изд.Булвест ,изд.Гея,изд.Просвета и други издателства по биология, сега не се сещам повече и сядаш и четеш (ВСИЧКО)...да те улесня и темите
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ex+bg.html
Благодаря за отговорите на всички :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Лол! Миналата година в биологичната тема имаше такова оживление, всеки ден пишеха по 29342942934 мнения, всички толкова обсъждаха и се спичаха или там нещо, просто винаги имаше много много писано и влязох да видя наследниците как се представят и... ъ... 7 страници :D май интересът към биологията е спаднал хахах :D Успех, младежи! :D
"Тези, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем."
неизвестен автор
Изображение
real_girl
В началото бе словото

Мнение от real_girl »

mirchetu написа:Лол! Миналата година в биологичната тема имаше такова оживление, всеки ден пишеха по 29342942934 мнения, всички толкова обсъждаха и се спичаха или там нещо, просто винаги имаше много много писано и влязох да видя наследниците как се представят и... ъ... 7 страници :D май интересът към биологията е спаднал хахах :D Успех, младежи! :D

И на мен това ми прави впечатление.Хайде споделете дали сте доволни от резултатите от предварителния?За коя специалност сте най-навити...?
Stivi
В началото бе словото

Мнение от Stivi »

кога се очаква да стане ясно кой къде ще държи изпит
то може да е ясно , ама кога ще го качат в саита
real_girl
В началото бе словото

Мнение от real_girl »

ами разпределението е вече факт :D
Stivi
В началото бе словото

Мнение от Stivi »

кога трябва да излязат оценките
А и някои може ли да ми каже какво е био мениджмънт. Питах едни учители от софииски те ми казаха че не знаят.
megss
В началото бе словото

Мнение от megss »

Утре трябва да излязат. И аз не знам какво е биомениджмънт :)
Lizichka
В началото бе словото

Мнение от Lizichka »

Защо още няма резултати? Не трябваше ли вече да са излезли :? Колкото повече чакам, толкова повече се страхувам :lol:
Stivi
В началото бе словото

Мнение от Stivi »

излязоха :bounce:
късмет на всички
Lizichka
В началото бе словото

Мнение от Lizichka »

Аз имам въпрос.Ако останат свободни места в някоя специалност,трябва ли задължително да имаш минималния бал,за да влезеш или може и с по-нисък след като има бройки за допълване?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”