За да сме красиви (само за момичета)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор

Грижите ли се за тялото и външния си вид!

Да, направо съм обсебена от това! По цял ден съм с маски на лицето и тялото...
15
6%
Да, но в нормални граници. Старая се да изглеждам и се чувствам добре...
150
63%
Не, обикновенно не се занимавам толкова с външния си вид!
14
6%
Напълно съм се занемарила!
15
6%
На моменти отделям доста време за себе си, на моменти дори се занемарявам!
43
18%

Общо гласове: 237

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Chick тема - въпрос за ноктопластика

Мнение от Търговецът на кристал »

Не намерих по-подходящо място да я пусна, което ми напомня, че нямаме раздел за здраве и красота :lol: .
Проблемът е следният - майка ми има нужда от ноктопластика и иска съвет за добро място в София, където да й я направят. Изискванията са: да е чисто (в смисъл, салони-гъбарници не се толерират :)), ноктопластиката да се изгражда с гел и по възможност да е до 60 лв (стандартните цени са 40-60 лв.).
Не можах да й помогна, щото това е последното нещо, от което разбирам - гледах из Интернет, но няма как да знам дали тия салони са добри. Затова искам съвет за нещо изпитано и благодаря за всяка информация.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Chick тема - въпрос за ноктопластика

Мерси за инфото! С риск да стана нахална, дали ти се намират координати на въпросния салон?
А за солариумите - търсих преди време за една приятелка (няма човек, който да изпитва по-силен ужас от рак на кожата от мен, повярвайте ми, така че самата аз не бих отишла и да ме завлекат насила на подобно място). Ето както открих, но темата е стара:
http://www.eva.bg/component/option,com_ ... .0/lang,bg. Виж четвъртото мнение (на dimova), много хвали някакъв прав солариум.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

dimage, аз на солариум ходя в Студентски град, има хоризонтален и вертикален...
(но предполагам на теб ще ти е далечко :? )
много съм доволна; 60 ст. на минутка е само ако нямаш карта; ако си извадиш, цената пада на 50, 45, 40, 36.. (мисля, че 36 е най-ниското)

иначе има на доста места, но си права, че в центъра цените са около левче
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

На спирката на Баба Яга, но в посока СУ...
(или с други думи малко след Фантастико, ако пък идваш от центъра...); между блок 15ти и бар "Кадифе"
Има вертикален.
(и една ориентировъчна ценичка: карта за 1 час излиза към 25 лв...)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз ходех преди в този, който е срещу Народната библиотека, Belize се казва...бях много доволна от него. Не си спомням точно колко беше на минута, но при всички положения беше около 1лв.
Иначе съм ходила и в този, който е в подлеза на Ялта, точно при книгите...но там ходих преди няколко години и впечатленията ми бяха, че не е много силен.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

dimage,
Мерси отново, говорих с мадамата, сега е на морето, но запазих час като се върне и ще споделя резултата.
В края на ноември
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

за вертикален солариум иди в beauty forever,на бул. Витоша,след НДК посока Южния парк. много са хубави солариумите. то и при нас има много,и са по 60ст на минута вертикалните,аз съм ходила само веднъж,нещо не ми се занимава...
а да питам някой да ми каже къде има магазин за ХУБАВИ обувки,на нормални цени,защото за 2 дни обиколих всичко,по Графа,по Алабин,по Екзарх Йосиф,по Пиротска,по Ботев и вече не мога.... :( харесах си един единсвен модел и няма номера. другия ми избор беше 150лв. как може да има толкова цигански обувки!!! един път ще реша да си купя обувка с ток и няма да има :cry:
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Като видях заглавието на темата, бях сигурна, че е на Рачето! :mrgreen:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да бе, и аз помня, че тя имаше едни такива терзания и маса народ я нападна тогава, а тя просто искаше да зададе въпрос.
Аз затова винаги като пускам нещо подобно, почвам с Chick - да знаят ония, на които не им се занимава и хич да не се тормозят да четат нататък. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: За да сме красиви (само за момичета)

Мнение от Kristo »

Мога да ти помогна с въпрос 2 - в студ. град срещу 4ката... демек от страната на Джумаята, ако го знаеш - има редица магазини за дрехи, в края на колоната има салон, пробвай там.

Иначе за спирала, мисля, че реномираните фирми имат каталози в интернет, предполагам едва ли ще се изръсиш за доставка но ще се ориентираш за коефициента на цена/качество и ще избереш по твоите си критерии...

Иначе гласувах, че съм се занемарила.... с брада съм, това фатално ли е?

http://krasota.rozali.com/kozmetika/p7788.html - по-надолу в тази статия има спирали с техните цени, доколкото видях варират от 40 кинта до към 8,90 лв....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Не не не не не не нееее Кристо, как можаааааааааааа?!
Димаж, не ходи там... Цените им са ненормални... 80 лв за боядисване...
...
за спиралата: последната, която си купих, беше на убедителната цена от 6 лв :lol: и трябва да ти кажа, че съм безкрайно доволна :) на нея пише: "придава обем и разделя миглите" и наистина... наистина прави... точно това!!! (мен лично супер много ме дразнят послания от сорта на 300 % повече обем и ефект 'изкуствени мигли')
можеш да я пробваш, все пак за 6 лв нищо не губиш :) пък и като се замисля сигурно е и по-евтина, аз си я взех от Бонжур пък там малко надуват цените :P
и така, казва се Extra Super Lash на Rimmel (лондонски са) и е най-ОБИКНОВЕНАТА, която тази марка предлага. аз лично бих си я взела пак :P

...
като се сетя колко на Лореал съм изхабила :/ не стига че едва се трият, ами и ги тестват върху зайчета! :cry:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

И аз съм се боядисвал там и ми взеха по-малко... и то в комплект с подстригването...

Иначе каква е тази спирала за 6 кинта? Тва все едно бъркалка за кафе с косъмчета, извинявай, ама нали сте момичета - пари за красота не бива да се пестят...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

проблемът с фризьора присъства и при мен, но не е намерил разрешение още...просто нямам доверие на почти нито един фризьор освен собствения ми. :D
а за спирала - аз си ползвам на Орифлейм и съм много доволна :P

А да питам - вие ползвате ли фон дьо тен през лятото? :roll:
Toto-I will remember
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

http://www.draka-bg.com/index.php?m=320&prodid=598 - Любимата ми спирала,правеше ми мигли до веждите,без да ги слепва :mrgreen: Нямам търпение да изхарча сегашната ми,за да си взема пак от тази :P

За фризьор в София не мога да помогна,моята е в Перник :albino:

Фон дьо тен през лятото - отвреме-навреме,иначе предпочитам с пудричка предимно...
Kristo написа: Иначе гласувах, че съм се занемарила.... с брада съм, това фатално ли е?
Ако си жена е фатално...на теб ти е екстра :)
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

dimage написа:
1. Та да започна аз - много Ви моля, кажете ми каква спирала за мигли да си взема, без да се сплъстяват и да стават тооолкова ужасни и без цената и да е някаква космическа?
аз ползвам на Impala, водоустойчива (много ги мразя тия за обем :x ) и съм доволна :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”