Матурата по английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Матурата по английски език
Как ви се стори днешната матура? Аз не съм особено доволна... чакам отговорите. Темите за есето бяха много глупави, според мен.
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Матурата по английски език
Да, адски тъпи бяха темите за есетата. А и аз не съм най-доволен, ама всякаква положителна оценка ме устройва 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
аз много яко си измислях по втората...иначе наистина бяха тъпи ама пък само 170 думи...и на най-тъпата тема все може да се напише нещо.... иначе мен...май най-много ме затрудни текстът за попълване с една дума...другото беше сравнително лесно сякаш...ама да не говоря много, че нищо не се знае
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
и на мен close test-а ми беше наи-труденbubbly_water написа:аз много яко си измислях по втората...иначе наистина бяха тъпи ама пък само 170 думи...и на най-тъпата тема все може да се напише нещо.... иначе мен...май най-много ме затрудни текстът за попълване с една дума...другото беше сравнително лесно сякаш...ама да не говоря много, че нищо не се знае
- Clandestine
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз съм доволен. Не беше на високо ниво. Темата за есе - писах за "Най-странната статуя, която си виждал". Веднага ми изплава онова нещо пред НДК, не се стърпях.
P.S. Рубрика любопитно: Някои хора сполучливо викат на това нЯщо "триглавия петох*й." В един англ. туристически гайд за София присъстваше точно с това име - the three-headed five-dick.
P.S. Рубрика любопитно: Някои хора сполучливо викат на това нЯщо "триглавия петох*й." В един англ. туристически гайд за София присъстваше точно с това име - the three-headed five-dick.
Come, my raven, it could be a lark.
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Леле, Clandestine, аз точно за онова нещо пред НДК-то писах
Развих един абзац глупости, след което казах, че е символ на дейността на Людмила Живкова и направих кратък коментар за българската култура по онова време и накрая го определих като спомен за едно отминало време
No comment... Поне го написах езиково вярно 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
off topic: божкеее. да дойдат в Шумен и тука си имаме такова нещо! тъкмо ше изкараме пари от него 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- jolly_f
- Да живей словото
На мен cloze-testa ми се стори лесен, обаче първия listening или не го чух като хората или не го разбрах... и не съм сигурна за почти всички отговори 
А за есето... и аз писах по първата тема, само че за сграда - църквата "Свети Стефан" в Истанбул
А за есето... и аз писах по първата тема, само че за сграда - църквата "Свети Стефан" в Истанбул
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
аз писах по втората,ама такива ги измислих, идея си няматеjolly_f написа:На мен cloze-testa ми се стори лесен, обаче първия listening или не го чух като хората или не го разбрах... и не съм сигурна за почти всички отговори
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
а някои знае ли кога ще качат теста и отговорите на саита на МОН,че там нищо не пише? 
- black_milk
- В началото бе словото
уф и аз така на първия listening малко се разсеях
Вие какво писахте на втория въпрос , в който питаха защо е била изолирана тая местност
Аз се чудих мн между C и D 
the eternal strive for perfection...
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хммм... сигурно чакат да приключи навсякъде матурата и тогава ще ги качат 
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
И аз писах по втората тема... Като цяло не мисля, че съм се справила много добре, но се надявам осенката ми да е поне положителна и ако може малко над положителното... хаха.. Аз честно казано се затрудних на Listening-a, защото в стаята имаше страшно ехо, а и качеството на записа не беше на ниво. Ще видиме на 20ти кой, как, къде, защо... Късмет на всички 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
заради валежите и наводненията, които предизвикват...поне аз това писах, а и тая на записа каза "that is the reason why the Fens is isolated" или нещо от сорта абе щото било потънало във вода...май беше дblack_milk написа:уф и аз така на първия listening малко се разсеяхВие какво писахте на втория въпрос , в който питаха защо е била изолирана тая местност
Аз се чудих мн между C и D
- jolly_f
- Да живей словото
D беше на втория въпрос, и аз това писах... оф дано е вярно