Размисли и страсти с fan4battle
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Bety_
- Летящите Пръсти
Re: Размисли и страсти с fan4battle
Петьо, предполагам ще е много грубо да отговарям вместо теб?
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Ужасно се изкушавам и аз да го правя, а и той знае, че на мен хич не ми пука дали е грубо, кекекеке!Bety_ написа:Петьо, предполагам ще е много грубо да отговарям вместо теб?
Въх. А защо имам чувството, че съм виждал и автоснимки? Или те са от личната колекция за "наши хора"?fan4battle написа:И за да бъдем точни, сам не се снимам. Други ме снимат.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Една-две на общия фон не се броят. Всеки има. 
Бети, мислиш ли че можеш да отговаряш вместо мен?
(верно че с реториката се справяш по-добре, ама пък....
)
Smoking Mirror, въпросът по-скоро би бил дали ти не си ме припознал?
В смисъл, аз не съм толкова зарибен по ролевите игри, посещавах другия форум, но основно заради комикс-дискусиите които се провеждаха там. Не съм имал възможността и времето да се захвана с игрова сесия. Само компютърни ролеви съм играл, най-голяма следа е оставила ExileII, много, много дълго съм я играл. И доста английски съм научил от нея.
Така че не мога да отговоря за любима система, и за герой... Всъщност, бих могъл да опиша примерно Димо Звънликов, но той е арт-сървайвър
, не е точно ролеви персонаж.
Pisobella, ами аз всъщност попреминах събираческия етап на комиксите, не ги следя така вече, ами се стремя да ги правя. Което, предвид че не правя е...
Български комикси готини от последно време има, но са недовършени повечето. На Султанов нещата... Дрейзън чакам да завърши неговия комикс. Loc и Стефото правеха яки работи също... Джо Арбалета беше култов. Клисурски щеше да има комикс в някой от новите броеве на ИЕКК, където рисуват и други познати, но тези комикси са нередовни и както не ги следя, много вероятно е да съм изпуснал някои много добри неща.
Бети, мислиш ли че можеш да отговаряш вместо мен?
Smoking Mirror, въпросът по-скоро би бил дали ти не си ме припознал?
В смисъл, аз не съм толкова зарибен по ролевите игри, посещавах другия форум, но основно заради комикс-дискусиите които се провеждаха там. Не съм имал възможността и времето да се захвана с игрова сесия. Само компютърни ролеви съм играл, най-голяма следа е оставила ExileII, много, много дълго съм я играл. И доста английски съм научил от нея.
Така че не мога да отговоря за любима система, и за герой... Всъщност, бих могъл да опиша примерно Димо Звънликов, но той е арт-сървайвър
Pisobella, ами аз всъщност попреминах събираческия етап на комиксите, не ги следя така вече, ами се стремя да ги правя. Което, предвид че не правя е...
Български комикси готини от последно време има, но са недовършени повечето. На Султанов нещата... Дрейзън чакам да завърши неговия комикс. Loc и Стефото правеха яки работи също... Джо Арбалета беше култов. Клисурски щеше да има комикс в някой от новите броеве на ИЕКК, където рисуват и други познати, но тези комикси са нередовни и както не ги следя, много вероятно е да съм изпуснал някои много добри неща.
- renesanz
- Легендарен флуудър
от кого е този чар,който си наследил? 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Джо Арбалета има ли броеве след онзи промоционален?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Е, моите са повечето такива. Това е защото като ме снимаш ти, излизам грозен.fan4battle написа:Една-две на общия фон не се броят. Всеки има.![]()
Я и аз да ти отперя един въпрос: за или против мъжката епилация?
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
То се знае че аз да снимам не мога! 
На въпроса - нямам крайно мнение. Който го влече! Като цяло поддръжка може да е полезна от хигиенни съображения, но епилация като епилация... Който го влече. Няма лошо.
Но каквото е, е от родителите ми и техните гени предполагам?
На въпроса - нямам крайно мнение. Който го влече! Като цяло поддръжка може да е полезна от хигиенни съображения, но епилация като епилация... Който го влече. Няма лошо.
Знам ли? Ти не ме познаваш и не знаеш доколко го има!renesanz написа:от кого е този чар,който си наследил?
Авторът е тутляв, и.... Не, за съжаление няма.Smoking Mirror написа:Джо Арбалета има ли броеве след онзи промоционален?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Благодарим за участието!
Ако имаш желание да се видиш с някого от потребителите, задали най-интересните въпроси, пиши ЛС на мен или на Берс
Ако имаш желание да се видиш с някого от потребителите, задали най-интересните въпроси, пиши ЛС на мен или на Берс

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)