Личен опит?Nyssa написа:не...от личен опит
няма такова нещо
Липсата на доказателства за нещо не е доказателство за неговата липса
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Ъъъarielle написа:може би това е едно нещо, което аз и ти не заслужаваме или по-скоро може пък да не е заслужавало да даваме на никого досега
Така де, хубу. Ама става малко, лет ъс сей, тъпо, когато го осъзнаеш това и спреш да "раздаваш каквото имаш" от гузна съвест. Пък колко е разбрал някой си за гузната ти съвест и непорочна невинност (Тавтолог е воторо ми имеKeineSonne написа: Добре де, сериозно - ако се има предвид любов, в която просто да се раздаваш, без да очакваш нищо в замяна - просто не е любов, не и пълноценна - не знам кво е, но не е много човешко. Най-грубо и елементарно казано, повечето хора обичат първо себе си и искат и другите да ги обичат. Ясно им е обаче, че току така любов не може да им се даде, затова дават и те - мисли, сърце (т.е. кой квото има муахахсори, не можах да се сдържа
) ..
Това имах предвид под "чиста и всеотдайна"KeineSonne написа: По-късно разбрах, че съм попаднала на един от малкото хора, за които най-велико щастие е да се раздаде докрай - даже не очаква нито благодарност, нито нищо в замяна. Най-прекрасното нещо, което можеш да направиш за такъв човек е да му позволиш да забрави себе си и да се посвети на теб. Оказа се, че фразата "Умолявам те поне да ми позволиш да бъда твой приятел завинаги" е самата искреност и той наистина има нужда само и единствено да намери своя човек-катарзис - по една случайност се оказах аз - и отвреме навреме да се "спасява" от околната среда, която не обича такива хора.