Как се чуствате преди матурите! : twisted:
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Как се чуствате преди матурите! : twisted:
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Как се чуствате преди матурите! : twisted:
Аз много се кефя на матурите... по същата причина поради която се кефя и на казармата....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Щото не те касаят, нали? хехе, иначе joker, поправки на матурата има, но са чак септември, което в случая може да се приеме за неприятно, защото дефакто ти спъва кандидатстването.

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Лично на мен не ми е хич приятно да ходя на матура, но обстоятелствата са такива. Съгласна съм, че трябва да има външно оценяване, но на сегашния етап, когато НИЩО не е ясно, просто тази стъпка беше леко безсмислена
Нито знаеш какви са критериите, нито каква ще е трудността, нито нищо. Другото нещо, което много ме дразни, е литературният коментар. Да, трябва да сме грамотни, но съгласете се, не всички могат да напишат литературен коментар (само да отбележа, че в конспекта са включени 93 произведения). Ако всички се готвехме за изпит по литература - няма проблем, но не е така. Аз, например, готвя 2 предмета + матура... Като цяло ме крепи надеждата, че като сме първи няма да е толкова трудно и няма да дадат анализ на Далчев или Гео Милев, но си е напрежение, нали е изпит 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аз съм с противоречиви чувства, в един момент се притеснявам, в следващия си казвам, че няма да са трудни и че ще се справя. Като цяло ме притеснява последния въпрос по БЕЛ, защото сега пък чувам, че за някакво есе по радиото говореха. Иначе това, че критериите не са формулирани си е от една страна добре, защото като видят, че нивото е ниско и се надявам да не е необходимо 100% всичко, за да имаш висока оценка. Но както обичам да казвам, времето ще покаже...
Иначе определено не ми е притеснено и на половина като преди кандидат-студентски изпит, само да не ми изиграе това лоша шега. Пък и вобще не се готвя, след тези балове нещо не мога да си събера мислите 
Don't think about the problem, think about the decision...
Кристо, бих те пратил, където съм служил аз в Харманли! 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Ти хубаво ще ме пратиш, ама те в казарма няма да ме вземат... само на гости на фолк-певицата Екстра Гергана ще ида....Joker написа:Кристо, бих те пратил, където съм служил аз в Харманли!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Ти май мина в лагера на пича, Бетона и т.н.
Офлудихме гадната ми тема за матурите, кви сме тъпанари...
Офлудихме гадната ми тема за матурите, кви сме тъпанари...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
абе с матури без матури все тая...каквото стане стане и без друго половината зрелостници ще препишат сега въпросът е дали ще сме от тях или ще сме от другите...аз си мисля, че те все пак имат предвид това, че не всеки може да пише интерпретация и точно там ще завишат оценките...ама може ли да знае човек...то в министерството не знаят, та камо ли ние 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
От една страна сме облагодетелствани,защото сме 1ви и няма да е много трудна,от друга..тези матури са излишни,губят ми времето вместо да чета теми по география трябва да подготвям БЕЛ,което никак не е лесно,особено поетите-никак не са ми любими недай си боже да се падне коментар на стихотворение
И какво се получава-не всеки може да пише коментар повечето мои познати дори казват,че тази задача изобщо няма да я изпълняват,а ще решават само теста.Аз се надявам да се падне Елин Пелин или Йовков,тях поне мога да ги кометирам.Успех на всички утре!!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Казармата тука я закриха преди няколко годиниJoker написа:Кристо, бих те пратил, където съм служил аз в Харманли!
Очаквам да получа бодри и оптимистични тговори, подходящи за млади и безотговорни организми...
Да, аз закрих казармата в Харманли - 22 мотострелкови Балкански полк - в него е служил и баща ми!
Преди сесията се чуствам отлично! Смятам да се дипломирам вече...
Да, аз закрих казармата в Харманли - 22 мотострелкови Балкански полк - в него е служил и баща ми!
Преди сесията се чуствам отлично! Смятам да се дипломирам вече...
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
'Ич ми не е
Вярно, че тази по математика е добре да я взема с отлична оценка, че ако опрат до ТУ работите в някой момент, може да помогне. Но по български въобще не ми пука, ясно ми е, че 2 няма да е, не ми е балообразуваща никъде и по този повод освен за престиж, за друго не ми трябва висока оценка. Пък може и да изкарам, аз съм всестранно развита личност 
-
boretto
- В началото бе словото
Тъпи матури! На кандидат-студентските изпити се изложих сега и на матурите ,ако се изложа.....Някой беше казал,че повечето ще препишат,но лошото е,че всеки се надява да препише,а накрая разбира,че няма от кого...ххахахах...Късмет на всички,ще хванем поне 3,но на мен не ми стига-балообразуваща ми е 
Животът може да не е честен,но поне има страхотно чувство за хумор 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
е тея дето ще кандидатстват с БЕЛ ше подсказват бе 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.