Оценки от предварителен изпит по история.

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено

Доволни ли сте от оценката си?

Анкетата свършва на 26 Юни 2008, 19:59

Да
26
30%
Не
33
38%
Смесени чувства
27
31%

Общо гласове: 86

lovelysarah
В началото бе словото

Re: Оценки от предварителен изпит по история.

Мнение от lovelysarah »

Joker написа:Не се гипсирай! Да беше писала за Априлското въстание...
И аз това си казах, ама късно вече! :D
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Споко, не губи кураж - идва нов тираж! :D
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

Joker написа:Споко, не губи кураж - идва нов тираж! :D
Lol! :D
Аватар
mantzikert
В началото бе словото

Мнение от mantzikert »

Причините за 4.75.
1- Почти навсякъе съм писал- "Византийският император"
2- Пропуск на именникът.
3- В един абзац 4 пъти съм писал една дума. (Повтаряща се грешка)
и
4. Прекалих със славяни и българи
Изображение
THE WORLD IS MINE!!!
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

5.13 и съм направо в потрес,толкова съм горда от себе си :o Та си направих извода,че фактологическите грешки не свалят толкова,колкото стилът.Имах объркани години,част от изворите,дори за границите,които описвах не съм сигурна дали са верни :o Писах 13 стр.,за славяни и прабългари 4 стр.Отделих доста голямо внимание и на титлите и военната администрация.Една приятелка сподели,че е имала доста стилови грешки (писала половината тема на -л,-ла,-ли) и има 4.Така че си опичайте акъла :D
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

В интерес на истината батенцата дет проверяват темичките май май не търсят некъф велик изказ..въпросът е сичко да е добре структурирано и да е аналитично/логично съставен самият текст. Във всеки случай не е като литературата, некфи безумни думички и тем подобни..п~дерастии :x
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

М определено,ама е хубаво да се включват и "по-изчанчени" термини,защото правят много добро впечатление.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Еми интерпретирайки историята е мноого вероятно да си мислиш, че пишеш нещо умно, а в крайна сметка то да фигурира в речника под съвсем друго значение...примерно миналата година май некъф беше писал, че ханът бил медиатор между бога и хората или нещо такова. Звучи секси, ама дефакто медиатор е юридически термин, който просто няма нищо общо с контекста на епохата, която се коментира.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Е човек винаги може да се изцепи с нещо,затова трябва да е сигурен като използва тези термини.
А медиатор означава също така посредник(също и във времето и пространството) може би пичът затова го е писал,но това по-скоро за литературата,отколкото за историята :)
Аватар
DwellerOfTheDeep
В началото бе словото

Мнение от DwellerOfTheDeep »

еми аз писах за Априлското,темата я знаех,бях супер доволна.Цялата я написах,като се прибрах проверих и се оказа че имам 2-3 грешки,които обаче не бяха нищо важно.
3.25....като видях и давах 10 минути заето...
интересно ми е дали са ми намалили оценката защото пиша доста...ситно и дали са си правили труда до го четат изобщо :| написах 4 листа,но повярвайте ми с моя почерк това е доста,и имена писах и наименования на места...не знам вече,изобщо не съм оптимистично настроена за редовния,при положение че на тема,която знаех имам 3-ка :cry:
Изображение
Аватар
La_Perla
В началото бе словото

Мнение от La_Perla »

а имате ли представа дали на редовния изпит по история ще бъдат включени двете теми, които се паднаха сега или те отпадат от списъка?! :roll: sorry, ако повтарям въпроса, но не съм наясно с това... :bounce:
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Grunge_Down написа:Отговор: официално - не, неофициално - да.
:wink: :!:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

DwellerOfTheDeep написа:еми аз писах за Априлското,темата я знаех,бях супер доволна.Цялата я написах,като се прибрах проверих и се оказа че имам 2-3 грешки,които обаче не бяха нищо важно.
3.25....като видях и давах 10 минути заето...
интересно ми е дали са ми намалили оценката защото пиша доста...ситно и дали са си правили труда до го четат изобщо :| написах 4 листа,но повярвайте ми с моя почерк това е доста,и имена писах и наименования на места...не знам вече,изобщо не съм оптимистично настроена за редовния,при положение че на тема,която знаех имам 3-ка :cry:
Не се отчайвай, при мен е същото! Аз шапка ти свалям, че си писала за Априлското въстание (а и на всички, които са писали за него),защото лично според мен това беше по-трудната тема! Спокойно, пожелавам ти на редовния да сполучиш на по-благосклонни проверители и ще ги разбиеш! :)
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

La_Perla написа:а имате ли представа дали на редовния изпит по история ще бъдат включени двете теми, които се паднаха сега или те отпадат от списъка?! :roll: sorry, ако повтарям въпроса, но не съм наясно с това... :bounce:
100% няма да са включени! 8)
Аватар
Nomad
В началото бе словото

Мнение от Nomad »

Хаджи Коста написа:
tally.w написа:явно не е трябвало да се пише подробно за славяни и прабългари-сега се връщам от СУ, гледах си темата, една правописна грешка, една запетайка и една сбъркана година от увода; в рецензията пишеше, че пркалено обширно съм разгледала въпроса за славяни и прабългари, а преподавателят, който ми показа темата, отсече "с вашия почерк-не повече от 2 страници за тях, те трябва да присъстват само като увод"...макар че може би и те все още спорят трябвало ли е, или не, тъй като работата ми беше ходила на арбитър :) и все пак, като чета във форума повечето хора с високи оценки не са писали много за тях, така че явно е смятано за отклонение; а иначе рецензиятя беше точно толкова-1 изречение

хайде сега, всички, които са писали малко за славяни и прабългари, да кажат как трябва да е формулирана темата, когато се пише подробно за тях, че да си знаем за другия изпит
Аз имам 5.00 на изпита и писах по една страница за славяните и българите. Доволен съм от резултата при положение, че темата ми е 8 страници среден шрифт и при това със сбъркана година. Това някак си доказва, че не е важно обема на темата. Ще ми е интересно да разбера кой каква оценка има и колко страници е писал.
11 страници напсиах и имам 5.25
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”