Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Английска филология 2
Ами Фонология на дискурса при Филипов?... малеее, устен
като го описа и се облещихме всички... нещо да споделите?
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Филипов и при нас го беше описал много ужасно, но накрая се оказа че не е чак толкова зле. Нас ни изпитваха той и Димитрова. Първо влизаш, теглиш си текстче и му правиш анализ на интонацията. После сядаш при Димитрова, която се държи ужасно мило с теб даже когато говориш глупости. После само казваш едно стихотворение на Филипов, който също не се държи все едно целта му е да те върти на шиш, както правят други, дава ти да прочетеш половин страница от една книжка и си отиваш. Имаше много хубави оценки. При нас Филипов горкият беше болен цял семестър и отсъства и затова се готвихме само по учебника, и въпреки това не ни беше трудно. Материалът поне във нашия учебник беше лек (English Intonation by J. C. Wells), макар и доволно скучен и вие и преподавател като имате би трябвало да се оправите още по-лесно. 
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Същия учебник е, мерси за информацията. 
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте.
В момента съм втори курс Английска филология, но имам да си дооправям практическия английски от миналата година. Молбата ми е към някого от първи курс - ако може да ми каже кога има контролни при Генова (предполагам тя е по граматика и на вас) и да ми прати някакви материали, по които се готви. Много благодаря предварително.
П.П.: И никъде не мога да намеря мейла на Коларова, та ако някой го има, ще съм благодарна да ми го даде
В момента съм втори курс Английска филология, но имам да си дооправям практическия английски от миналата година. Молбата ми е към някого от първи курс - ако може да ми каже кога има контролни при Генова (предполагам тя е по граматика и на вас) и да ми прати някакви материали, по които се готви. Много благодаря предварително.
П.П.: И никъде не мога да намеря мейла на Коларова, та ако някой го има, ще съм благодарна да ми го даде
The tea gonna chew come!!
- crystal
- В началото бе словото
вече не сме при генова, бяхме малко при тинчева,а сега - при ишпекова. през май ще имаме две контролни. мога да ти пратя някакви материали, върху които сме работили, ако искаш.Nirnaeth написа:Здравейте.
Hold ur breath and count to ten
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ще съм ти много благодарна. Мейла ми би трябвало да го има на профила, ще чакам да изпратиш нещата и датите, когато имаш възможност. Много благодаря пак. 
- crystal
- В началото бе словото
в профила ти не ти показва мейла, а само дава да ти се пише писмо. писах ти в skype
Hold ur breath and count to ten
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
В Скайп не съм получила нищо, не знам защо. Но ти изпращам лично съобщение с мейла ми.
-
stelister
- В началото бе словото
Zdraveyte! Dali ste se nameri nqkoy otzivchiv vtorokursnik, koyto da mi razyasni nqkoi neshta po Romantizym. Az sym 3 kurs, no prekysnala i ne sym se qvyavala na tozi izpit. Govorih s Terziev da mu predam dvete pismeni raboti, koito e iskal, no idea si nyamam kakvo tochno se iziskva. Principno sym hodila na uprajnenia predi 2 g. i sigurno neshtata sa se promenili dosta. Dali moje nqkoy da mi preprati aktualnite materiali, koito vi e prashtal prez godinata?
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Ако това беше написано на кирилица, можеше и да се отзова на молбата..stelister написа:Zdraveyte! Dali ste se nameri nqkoy otzivchiv vtorokursnik, koyto da mi razyasni nqkoi neshta po Romantizym. Az sym 3 kurs, no prekysnala i ne sym se qvyavala na tozi izpit. Govorih s Terziev da mu predam dvete pismeni raboti, koito e iskal, no idea si nyamam kakvo tochno se iziskva. Principno sym hodila na uprajnenia predi 2 g. i sigurno neshtata sa se promenili dosta. Dali moje nqkoy da mi preprati aktualnite materiali, koito vi e prashtal prez godinata?
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Наскоро ми казаха, че Английската филология няма задочна форма на обучение. Има ли нещо такова наистина?
А пък ако има задочно, някой има ли представа какви са изискванията и процедурите по преместването от редовно в задочно?
А пък ако има задочно, някой има ли представа какви са изискванията и процедурите по преместването от редовно в задочно?
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мисля, че няма задочна филология никаква.Nirnaeth написа:Наскоро ми казаха, че Английската филология няма задочна форма на обучение. Има ли нещо такова наистина?
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да му се не види.. Да се преместя българска филология?
Мнеее..