European Studies - зайци,колеги (08.09.2004)

Архив на всички останали категории.
Аватар
bijou
В началото бе словото

Мнение от bijou »

Hi, Mimi, Dance, Eloise...izob6to vsi4ki, s koito ni 4akat 5 strahotni studenstki godini :D Njamam turpenie da doide 1vi, 4e da se vidim i da otpraznuvame na4aloto na u4enata godina, o6te pove4e, 4e za treti put v jivota si 6te budem "zai4eta", i to kakvi.... :wink: Pazi se, SY, idvame :D
I'd rather sink than swim If I can't go on water
eloise
В началото бе словото

party

Мнение от eloise »

heh za purvi ne znam,no na 4ti (ponedelnik) imam rojden den i stiga da znaeh veche kude 6te jiveq ,s udovolstvie 6tqh da vi pokanq na purvoto party ;]
carpe diem
Аватар
bijou
В началото бе словото

4RD, Eloise

Мнение от bijou »

Predvaritelno 4estito po povod rojdenia den :D I ne se pritesnjavai-njama kude da izbjaga6-6tom 6te pada kupon, nie 6te te namerim :wink: :P [/b]
I'd rather sink than swim If I can't go on water
eloise
В началото бе словото

Мнение от eloise »

heh :D az puk iskah da vi popitam ne6to...razglejdah programata i vidqh che se uchat usileno samo dva ezika...mnogo mi se iska da zapisha nqkakuv treti,osven standartnite angliiski i nemski,znaete li dali e vuzmojno?
carpe diem
Аватар
dance
В началото бе словото

Мнение от dance »

eloise написа:heh :D az puk iskah da vi popitam ne6to...razglejdah programata i vidqh che se uchat usileno samo dva ezika...mnogo mi se iska da zapisha nqkakuv treti,osven standartnite angliiski i nemski,znaete li dali e vuzmojno?
Tyj kato i az imam jelanie za treti ezik, malko prouchih nestata i se okaza, che moje da se zapishe treti ezik, kojto nqma da ti se vodi s ocenki i takiva nesta; nesto kato svobodno izbiraem predmet. Samo che do tam sym stignala s prouchvaneto...kato pochnem, ste se oslushame vednaga za nesto dopylnitelno :thumbleft:
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
eloise
В началото бе словото

10x

Мнение от eloise »

a super,mersi dance tochno tova me interesuvashe ;]
ti s kakuv ezik si vlqzla i kakuv smqtash da zapishesh kato vtori? az o6te se chudq,za6toto i bez tova propusnaha da me popitat kato se zapisvah ;]
carpe diem
Гост

Re: 10x

Мнение от Гост »

ami az kato se zapisvah, spec pitah za ezika, stoto ne mi beshe qsno dali 1-viqt e tozi, s kojto si vlqzyl i t.n. i jenata kaza, da si pisha ezika, s kojto sym vlqzla. No te taka ili inache ste ti slojat 1-vi tozi, po kojto si dyrjala izpit...ili pone az taka znam. Az inache sym s 1-vi nemski, 2-ri iskam English.
A ti?
eloise
В началото бе словото

Мнение от eloise »

ami i az sum vlqzla s nemski,a kato vtori su6to si misleh da pisha angliiski,makar che o6te go obmislqm.e znachi 6te se zasi4ame po grupite!! :lol:
carpe diem
Аватар
dance
В началото бе словото

Мнение от dance »

Daaa, ste se zasichame:)
na men mi kazaha, che vsichki sme edna grupa, a se delim samo za ezicite...sigurno e taka:) pone ste se znaem vsichki :D
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
Аватар
dance
В началото бе словото

Мнение от dance »

Privet!!!
Skoro veche ste se vidim vsichki:)))
sega da vi pitam nesto - vidqh, che v 13:45 ni sybirat Filosofskiq fak. v Rektorata...poneje nqmam vreme da proverqvam, nqkoj moje li da me svetne dali posle ste trqbva da se hodi na 4-ti km ili nesto takova, demek nqkyde, kydeto da ni syberat samo nashata specialnost???
Che na 1-vi ste e golqma ludnica i opasnostta vmesto 40 choveka, da se syberat samo polovinata e golqma.....
:hello2:
gerganitza

az pak mnogo iskam da sam v European studies

Мнение от gerganitza »

Zdraveite grupata na EU!!!
:wink: Vijdam, che se kefite na tazi spezialnost, az obache iskam da se probvam v Master po European Studies, dosega uchih Bakalavar MIO v UNSS.
Molia kajete mi struva li si da se uchi 2 godini tazi specialnost, ima li gotini prepodavateli, koito da te karat sam da hodish na lekcii i... takiva raboti?
Znaete, che na povecheto mesta lekciite sa gola- voda ( za sajalenie), a ne men mi se uchi neso stoinostno- zasto da hodia v chujbina da ucha, iskam da ucha tuk!

S netarpenie ochakvam di vi chuia

Pozdravi mnogo ot Gerganitza
Corpse
В началото бе словото

здравейте

Мнение от Corpse »

мисля, че тук е мястото за малко рекламка :lol: в UniBG е регистриран канал #evropeistika , като посетителите му засега са само колеги от 2-ри курс . Ще се радваме да видим и вас там .
Regards!
"Когато раните са смъртоносни... всяка помощ е излишна"
eloise
В началото бе словото

Мнение от eloise »

i az ne znam koi znae kakvo za magistraturite evropeistika, osven 4e jelae6tite stavat vse pove4e...v na4aloto na godinata edin prepodavatel mai beshe spomenal 4e za 40 mesta se borqt 120 4oveka ili ne6to takova
imam edna poznata koqto u4i magistratura i si e mnogo dovolna, a ednovremenno s tova ve4e raboti v edna firma,sobstvenost na nqkakuv angli4anin...
az li4no mislq gerganitza 4e nqma da sujalqvash,stiga da te priemat.
a za prepodavatelite o6te nqmam koi znae kakvi vpe4atleniq,za6toto e minal samo edin semestur,no kato cqlo vsi4ki sa s golqm avtoritet i na nqkoi lekzii e dosta interesno.ima dosta za u4ene,no tova predpolagam vaji za pove4eto spezialnosti.
carpe diem
Публикувай отговор

Обратно към “Други”