Олимпиада по история 2008-2009-2010-2011

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Олимпиада по история 2008

Мнение от ТΞD »

Окей, може би просто не ме забелязвате!
ЕХО, ЕХО, ДИСКОТЕКА В ПЕТЪК!?
:roll: :mrgreen:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

Мишок написа::sad3: Как само ми подминахте въпроса?! И как ще разбием после убеждението, че отличниците сме задръстеняци! :albino: :lol: :lol:

Аз предпочитам да съм от задръстеняците :lol: :mrgreen:
Аватар
mimoncho
В началото бе словото

Мнение от mimoncho »

;) успех на всички
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

mimoncho написа:;) успех на всички
Ах, ти, малка хитрушо, мога да се закълна, че сутринта мнението ти беше напълно различно, беше написала, че си с "две ръце ЗА дискотека", а сега си си редактирала постинга. :x
Оскар Уайлд
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

Аз пък си мислех, че мишките са хитреци :lol:

Така де, нейна си работа какво прави...

успех на всички ви желая, аз утре рано заминавам, ще се дундуркам по влаковете :)
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Ехоо олимпийците завърнахте ли се по родните места?Доволни ли сте от Олимпиадата?Изкажете мнения :wink:
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Я кажете какво имаше на олимпиадата, как протича, какво ви питаха и такива работи, че на тези, които нямаха шанс да отидат им е интересно. :D :D :D
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

http://www.rio26.escom.bg/read_news_all ... t_news=258

ето тук може да видиш теста :)

Аз съм много доволен, очакванията ми за града бяха други, а то беше хубаво,даже пак бих отишъл да разгледам местата, на които не ни водиха. Като изключим някои неща останалото ми хареса, най-вече планината 8)
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

Хей, честито на всики лауреати и участвалите на Първата Национална олимпиада по история! :) Олимпиадата по история във Враца беше едно уникално изживяване. :) Аз не можах да се добера до лауреатския статут, но все пак имам 5,50 и много се гордея. Нашата група (от Испанската гимназия) беше най-голямата от София (общо 9 човека) и с гордост мога да кажа,че едно момче от нашата група е лауреат (Кирил). :) Поздрави за нашата учителка госпожа Радостина Николова от Испанската гимназия, благодарение на която стигнахме до тук и за уважаемата комисия от унивеситетски професори и преподаватели в СУ. Оказа се,че проверителите са супер готини и мили хора и знаят как да се забавляват. В хотела играхме хоро с част от комисията и гимназиалните учители от София на гала вечерята. :D Беше лудо! :D Дори доц. д-р Пламен Митев се пошегува, че на олимпиадата има само ученици от Испанската гимназия. 8) Много добре прекарахме, градът е супер як. :D Много чист, има страхотни културни паметници и музей,хората дори си имат мол :shock: и си има много готини и гъзарски заведения, по-яки дори и от някои в София. Ходихме на дискотеката до "Антик" и беше суперско - плазмени телевизори, яката музика хаос,чалга, сръбско,гръцко готини мадами, яки батковци, всички фйешъни, наргилета, коктейли, ала бала. 8) Останалата част от групата, които не бяха чалгари ходиха да изкачват Балкана и да пият на една хижа. А училище "Христо Ботев" е уникално. Сградата е адски готина и явно някой спонсорира много даскалото. Всички учители си имат лаптопи, компютърната им зала е страхотна, да не говорим за аулите, санитарния възел и футболното игрище. Нашето училише в София прилича на килийно училище пред "Христо Ботев". Най-много се изкефих на презентацията на учителя им по философия за най-великите битки на България, която беше нещо като компютърна игра - стратегия в реално време. Учителя по философия е егати якият пич. :D Наистина ви завиждам врачанци, ако той ви преподава. Има уникално чувство за хумор, супер симпатяга и доста чаровен (повечето учителки от София го сваляха, но той май си е женен така че... :roll:) И горкият беше паднал от мотор и си беше счупил руката. :( Дано бързо се оправи. ;) Не на последно място искам да отбележа, че като пристигнах в града нз защо имах излюзията,че всички ще говорят на миеко, но се оказа, че врачанци си говорят много правилно и дори по-правилно от нас в София. (това сигурно обяснява, защо хората по улицата ме гледаха малко странно като ги поздравявах със: "Здравейчи Ваца! :D " и ги питах "Дека ви е мола?" и "Дека са ви дискотеките?" Просто беше много яко, мн се кефя! :) Суперско преживяване! :P
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Ето общите снимки на останалите за награждаването участници. Които се познае да пише :D аз съм момичето със зелената риза.

Изображение
Изображение
Изображение

Иначе за Олимпиадата съм доволна от представянето си, първия ден имах 6.00, но втория - 5.50. Все пак общата оценка 5.75 е много добра и се радвам. Иначе като цяло ми беше малко кофти, защото за нас (от Бяла Слатина) не бяха подсигурени нощувки и ние бяхме откъснати от останалите, яд ме е , че не можах да се запозная с тях :( и да си изкараме супер.
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

В колко ви ги дадоха грамотите?
Ние седяхме до 3 и 30 и госпожата ни отиде да ги вземе, че си получих буквара в коридора :)
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Към 16:30 май свърши награждаването. С голямо тичане си хванах автобуса.
Desynka
В началото бе словото

Мнение от Desynka »

Я разкажете нещо по-интересно от олимпиада. Колко човека станаха лауреати? Може ли от някаде да се разберат имената им? какви награди получихте :)
Аватар
Gonewild
В началото бе словото

Мнение от Gonewild »

Аз съм лауреат на Първата национална олимпиада по история и искам да знам дали оценката 6.00 замества конкурсния изпит по история за ПРАВО в Софийския университет. Моля, който е компетентен по въпроса да ми отговори! :|
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Не присъства ли на откриването на олимпиадата, когато на въпроса за кои специалности важи оценката на лауреатите от националната олимпиада по история, г-н Пацо Митев изреди всички специалности от Историческия факутлет ? За право можеш да използваш единствено оценка от национална олимпиада по литература. А ти каква оценка имаш от предварителния? :roll:
Оскар Уайлд
Публикувай отговор

Обратно към “Олимпиади”