кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Здравейте! Разгледах форума и реших , че има нужда от още една тема в тази посока .Да се понахъсаме взаимно , да се постреснем едни-други за подготовката и въобще да се поопознаем
, пък дано ни приемат и да се видим в унито.Много ми е интересно също с какво ще кандидатствате .Очаквам да ви чета 
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Охооо
. Елате ни повечко. Такава тема има, бтв.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=9618
Ако имате накакви въпроси към "по - големите", може да ги задавате ТУК или ТУК
Ще се радваме да помогнем.
Ако имате накакви въпроси към "по - големите", може да ги задавате ТУК или ТУК
Ще се радваме да помогнем.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Миси за инфото. От тези теми се връщам , но са ми някак недостатъчни . Би ли споделила за твоята подготовка от сегашна гледна точка, за стреса и за очакването на изпита . Ти с литература си кандидатствала ,разбрах. Виждам ,че си била доста нахъсана , интересно ми е на този хъс имаше ли други алтернативи и съществуваше ли в главата ти филмът , че може и да не те приемат. Абе, би ми било интересно въобще да ме въведеш в живота си по време на КСК .
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ох, това е дълга история, която съм разказвала доста пъти из форума... Тръгнах да кандидатствам Журналистика или PR. Незнайно защо се бях самонавила, че няма начин да не ме приемат там, но след една тройка и едно 3 и нещо на писмения и устния, увиснах
. С литературата нямах проблем, защото се чувствах поне толкова подготвена, че да не ме скъсат. Както знаеш, в СУ и с тройка се влиза, пък било то някаква педагогика. Все е нещо. Стресът си го имаше и то на доста високо ниво, на моменти се чувствах (и даже приличах визуално) на зомби. Но и сега съм си такава преди изпит (миналата сесия беше Ад!!). Проявата на страх пред непознатото е нормално явление.
Нямаше опция да не уча някъде, защото на предварителния в УНСС изкарах идеалната оценка и бях приета Политология (второ желание. Да, там даже не ме пуснаха на устен по Журналистика
).
5.50 по БЕЛ в СУ още на първо класиране ме вкара при психолозите - трето желание (и вече не ме беше яд, че не ми признаха петицата от олимпиадата
), макар да чаках до трето за PR. Е, разделиха ни няколко стотни, здраве да е.
И ето ме в Психото на Четвърти километър, плюс една жълта (студентска) книжка
. В началото отношението ми беше крайно негативно - към дисцилините, цялата специалност, преподавателите. Не знам, може би бях с очакването, че едва ли не всичко трябва да ни се дава наготово, както в гимназията. Сигурно си прочела в другите теми как стоят нещата във ФФакултета... Сега може би съм свикнала един вид и знам, че ако аз не си поставя цели, към които да се стремя, ако сама не си намирам всичко необходимо за развитието ми в тази област, няма кой друг да го направи. Не очаквайте нищо от преподавателите, градирайте сами.
Но... хайде да не ви плаша отсега.
Като заключение мога само да кажа, че малко по малко Психологията започва да ми харесва
!!
Относно подготовката - това, което учих за кандидатстудентските изпити, се равнява на материала само за един изпит в сесията. А имайте предвид, че психолозите имат по десетина
.
Нямаше опция да не уча някъде, защото на предварителния в УНСС изкарах идеалната оценка и бях приета Политология (второ желание. Да, там даже не ме пуснаха на устен по Журналистика
5.50 по БЕЛ в СУ още на първо класиране ме вкара при психолозите - трето желание (и вече не ме беше яд, че не ми признаха петицата от олимпиадата
И ето ме в Психото на Четвърти километър, плюс една жълта (студентска) книжка
Относно подготовката - това, което учих за кандидатстудентските изпити, се равнява на материала само за един изпит в сесията. А имайте предвид, че психолозите имат по десетина
Последно промяна от Blood Countess на 21 Май 2008, 11:10, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Ех , голяма е драма . Аз нямам представа точно колко съм подготвена , нямам база за сравнение и все си мисля , че конкуренцията са се забили с едни книги вкъщи и не спира да кълве . На изпити не съм ходила , не съм свикнала и въобще нямам представа как ще възпроизведа наученото .Пък то за литературата си е съвсем друго , защото и малко вдъхновение трява колкото за гарнитура на наученото.Но това искам да уча!
Само ми е интересно как пък така няма да те приемат в УНСС журналистика , а ще те приемат в СУ психология . Все ми се струва не много трудно влизането в това УНСС. Мен ако питаш ,това си е жив късмет да не те приемат в УНСС ,така си се записала да учиш най - симпатичното . Браво!
Само ми е интересно как пък така няма да те приемат в УНСС журналистика , а ще те приемат в СУ психология . Все ми се струва не много трудно влизането в това УНСС. Мен ако питаш ,това си е жив късмет да не те приемат в УНСС ,така си се записала да учиш най - симпатичното . Браво!
- ShadeOfShane
- Да живей словото
E , наистина ли никои не иска да кандидатства психология ?! Не ,че съм разочарована , дори се радвам.Повече места за мен ! Аз нали съм си дебела и повече ми трябват ,за да се наместя

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Беше ли на "Дните на отворените врати" в СУ?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Да,ама за да изкараш отлична оценка,към която по-скоро повечето се стремят се изискват изключително по-минимални усилия отколркото тези полагани при кандидатстване.С дурги думи Блъдите пак ви стресира излишно,с други думи изпитите не са тежки,ще учите доста по малко отколкото сте учили,за да влезете,подготовката зависи почти и изцяло само от вас,никой не ви юрка с малки изключения,лежерно е,може да си бачката паралелно и да снимате от колеги,няма заверки,повечето преподаватели отбиват номера...Аз живот си живея в специалността (не,не участвам в масови оргии за жалост,все още)Blood Countess написа: Относно подготовката - това, което учих за кандидатстудентските изпити, се равнява на материала само за един изпит в сесията. А имайте предвид, че психолозите имат по десетина.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Blood Countess, точно тогава бях в София,дори имах среща пред унито ,но не изпълних намерението си да вляза . Мисля, че стана по-добре ,аз и без това съм достатъчно пренавита.А защо ме питаш всъщност ?
Плазмодий, благодаря за инфото.Разбрах ,че мога да си релаксирам в унито , а мога ли, все пак, да се развия ,защото за мен това е по - важно ,пък ако трябва ,ще уча за всеки изпит като за този.Аз мисля обаче ,че добър психолог не се става с кълване ,а с анализиране и добиване на личен опит.Ученето е необходимо ,но не е основното .Ако греша ,поправете ме !

Плазмодий, благодаря за инфото.Разбрах ,че мога да си релаксирам в унито , а мога ли, все пак, да се развия ,защото за мен това е по - важно ,пък ако трябва ,ще уча за всеки изпит като за този.Аз мисля обаче ,че добър психолог не се става с кълване ,а с анализиране и добиване на личен опит.Ученето е необходимо ,но не е основното .Ако греша ,поправете ме !
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ще релаксираш в унито,но ще блъскаш у вас хахах
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Vihroletka
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здравейте!
Аз май съм също за психото
Много бих се радвала и аз да имам жълта книжка, било то и студентска
:Д хехех
)) Ама при мен има един голям проблем /е добре де , може и при всички да го има
/ ... МЪРЗЕЛ .... хехе 
Аз май съм също за психото
- debauchee
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: i own the fockin gallery 8)
Vihroletka, събуждаме се и заспиваме с него,верен приятел завинаги! 
ама не всяко приятелство е вечно,разделяйте се отвреме на време да не си писнете
ние така правим с моя мРъзел
ама не всяко приятелство е вечно,разделяйте се отвреме на време да не си писнете
ние така правим с моя мРъзел
I've always been an introvert,happily bleeding!
-
GeVi
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: GeVi
вие с какво мислите да кандидатствате за Психология ми е интересно
щото аз готвя английски

Искам Да Бъда Всичко, Което Съм Способна Да Стана...
- debauchee
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: i own the fockin gallery 8)
hoooray за английския
Българска художествена литература готвим
Българска художествена литература готвим
I've always been an introvert,happily bleeding!