Гореспоменатото не се отнася за Алекс Леви, който е баннат, а акаунтът му броди из форума като вампирясал ъндед
Мнения за модераторския екип
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Мнения за модераторския екип
В тази тема вие, уважаеми потребители, можете да правите коментари за действията на модераторския екип на този раздел, да давате оценки, препоръки и каквото още се сетите. Аз лично приемам дори псувни по мой адрес - все пак може и да съм си ги заслужил 
Гореспоменатото не се отнася за Алекс Леви, който е баннат, а акаунтът му броди из форума като вампирясал ъндед
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Мнения за модераторския екип
Ми общо впечатление, като цяло от всички, които проявяват активност - може би действате повече емоционално и заемате страна, а не играете ролята на арбитър, която според мен е важна част от това, да бъдеш модератор. С всяка власт си идват и нейните отговорности, нали...
medicate, medicate
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- phoebe
- Легендарен флуудър
Може би по-късно.
Щом вие не го чувствате, явно няма проблем, нали
А и освен това, само аз съм писал в тая тема... другите или не им пука, или не им прави впечатление.
Щом вие не го чувствате, явно няма проблем, нали
medicate, medicate
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе добре са си модераторите,вършат си съвестно работата:
1.прекратяват всякакви (мои
)конфликти с някои дразнещи субекти,бродещи тук и серящи(извинявам се за гадния израз)из свидното ни спамърско форумче;
2.гледат да ограничават спама,в рамките на разумното,разбира се..че то без спам не може
3.местят теми,които са писани от болни спамърски мозъци и от млади и зелени кандидат-студенти;
4.and so on
Айййй....каква темичка сега ще си пусна,току-що ми дойде на акъла
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 10&t=10955
1.прекратяват всякакви (мои
2.гледат да ограничават спама,в рамките на разумното,разбира се..че то без спам не може
3.местят теми,които са писани от болни спамърски мозъци и от млади и зелени кандидат-студенти;
4.and so on
Айййй....каква темичка сега ще си пусна,току-що ми дойде на акъла
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 10&t=10955

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Леко ме дразни отявлената геронтокрация на форума, но конкретни имена няма да споменавам. Да кажем само, че намирам за ненужно потребител да лежи на модераторски (стари?!) лаври, а да влиза веднъж на 2 месеца
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
И тука ли има тема?
Носете им венци и лаври. О, Богове.
10-те Божи заповеди за мода
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 11#p409511
Носете им венци и лаври. О, Богове.
10-те Божи заповеди за мода
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 11#p409511

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Я разясни? Нещо металско ли има в тази дума геронтотото не знам си какво.MERCES_LETIFER написа:Леко ме дразни отявлената геронтокрация на форума
Ние слушаме поп-фолк и сме тъпички.

-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Специално ТИ определено си такъв.И съвсем открито ти казвам, че ако след като вляза "веднъж на 2 месеца" пак си спамил и си се правил на остроумен в теми, където не е нужно и се е налагало да ти чистя "акото" - те предлагам за бан и самосиндикално ти трия всичко, което сметна, че ме дразни дори мъничко и не е в помощ на друг потребител!И да - абсолютен произвол проявявам!Бeтон написа:Я разясни? Нещо металско ли има в тази дума геронтотото не знам си какво.MERCES_LETIFER написа:Леко ме дразни отявлената геронтокрация на форума
Ние слушаме поп-фолк и сме тъпички.
И само да вметна - модераторите не са, за да ги харесват другите.Мисля, че основната им цел е да поддържат форум чист, подреден и в рамките на правилата.А "харесването" е следствие на добре свършена работа.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- phoebe
- Легендарен флуудър
Чист според собствените им възгледи. Т'ва не е форумът на някакво метъл общество, а на един университет.
Какво ще стане, ако бъдем "чисти" според това, което си мислят силните на деня? Ще се радваме и ще се усмихваме, четейки откровенните дебилщини на определени юзъри и любовните безкрайни драми на други?
Аз съм за разнобразието.
Какво ще стане, ако бъдем "чисти" според това, което си мислят силните на деня? Ще се радваме и ще се усмихваме, четейки откровенните дебилщини на определени юзъри и любовните безкрайни драми на други?
Аз съм за разнобразието.
medicate, medicate
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не мисля, че във форума има някакво по - особено отношение към феновете на поп - фолка. Може би е обратното - почитателите на поп - фолка имат по - специално отношение към останалите
.
Не превръщайте темата в поредните филипики "Рок vs. чалга", моля! И ако не сте забелязали - повечето, изразили негативно мнение към чалготеките и чалга - темите, не бяха модове
Не превръщайте темата в поредните филипики "Рок vs. чалга", моля! И ако не сте забелязали - повечето, изразили негативно мнение към чалготеките и чалга - темите, не бяха модове
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- phoebe
- Легендарен флуудър
Т'ва, че не пишеше "модератор" под никовете им, нищо не значи.
Всички знаем някои подробности

Всички знаем някои подробности
medicate, medicate
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хайде, хайде. И аз не мисля, че всичките модератори и админи са върли фенове на метъла и рока и са коне с капаци, които друго не виждат. И не знам за какви подробности приказвате. Все пак гледайте да не превръщате темата в "чалга срещу рок" или нещо от сорта.
Ще се радвам иначе да видя и други критики и коментари, които да са по темата
Ще се радвам иначе да видя и други критики и коментари, които да са по темата

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Държа да отбележа, че работата ни не е да проявяваме произвол, а да модерираме мненията, които противоречат на правилата. Останалите, дори и да не ни харесват, са неприкосновениrogertaylor написа: те предлагам за бан и самосиндикално ти трия всичко, което сметна, че ме дразни дори мъничко и не е в помощ на друг потребител! И да - абсолютен произвол проявявам!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Аз пък държа народните обвинители да развият малко тезата, че метъл-слушащите се боготворят тук. Защото подозирам, че не могат да стигнат много дълбоко, без да осъзнаят, че грешат.