Говорите ли зад гърба на познатите си?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
говоря, и още как.. пазете се, познати мои 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Е тва ми звучи като контролните въпроси-капани или как се казваха по психологическите тестове - "Ама съвсем ли никога през живота си не сте лъгали" , дето е ясно, че няма начин никога ама никога да не си послъгнал поне мъъничко или да не си се ядосал и т.н.
И по тея въпросчета отчитат степен на достоверност на целия тест
Не е възможно никога да не си казал и една буква зад гърба на някого
Просто няма как и няма нищо кой знае кво в тва - не се срамувайте деца

Не е възможно никога да не си казал и една буква зад гърба на някого
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Eми случва се, но не злобно хихикане или обсъждане на някакви техни слабости и т.н. Ми може да се оплаквам, ако са направили нещо, което не ми е харесало или пък се чудя защо са такива или защо са направили това или онова и се опитвам да ги анализирам хихи.. Ама, когато одумваш някой настроен отрицателно или с лошо намерение това те кара да се чувстваш зле ти самия.. така че това точно не го правя.. Пък и почти винаги като съм казала нещо зад гърба на някой, после му го казвам и на него самия.. Освен, ако мисля ,че е невъзможно съответния човек да ме разбере.. и така
За малко да забравя.. Приятелите си никога не обсъждам! То аз с тях споделям.. как мога да ги обсъждам?? По скоро събирам кураж и казвам, каквото има за казване..
За малко да забравя.. Приятелите си никога не обсъждам! То аз с тях споделям.. как мога да ги обсъждам?? По скоро събирам кураж и казвам, каквото има за казване..
Последно промяна от gitty на 25 Сеп 2005, 14:15, променено общо 1 път.
--> 

- fire
- Живее, за да пише
Не говоря зад гърба на своите познати, защото едно от лошите ми качества е, че съм твърде пряма и откровена към тях. Опитвам се да се въздържам много пъти, но за сега не мога да кажа, че съм постигнала кой знае какъв зашеметяващ успех 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
е
Не не говоря зад гърба на хората,защото съм много откровена и предпочитам да си казвам всичко.Случвало се е само когато много съм се нервирала,а човекът,на когото трябва да го кажа не е ноаколо
"Животът не се мери с броя вдишвания,които правим,а с моментите,които спират дъха ни"
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти