ЕХО, ЕХО, ДИСКОТЕКА В ПЕТЪК!?
Олимпиада по история 2008-2009-2010-2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Олимпиада по история 2008
Окей, може би просто не ме забелязвате!

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Мишок написа:Как само ми подминахте въпроса?! И как ще разбием после убеждението, че отличниците сме задръстеняци!
![]()
![]()
Аз предпочитам да съм от задръстеняците
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ах, ти, малка хитрушо, мога да се закълна, че сутринта мнението ти беше напълно различно, беше написала, че си с "две ръце ЗА дискотека", а сега си си редактирала постинга.mimoncho написа:успех на всички
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Аз пък си мислех, че мишките са хитреци
Така де, нейна си работа какво прави...
успех на всички ви желая, аз утре рано заминавам, ще се дундуркам по влаковете
Така де, нейна си работа какво прави...
успех на всички ви желая, аз утре рано заминавам, ще се дундуркам по влаковете
Ехоо олимпийците завърнахте ли се по родните места?Доволни ли сте от Олимпиадата?Изкажете мнения 
Don't think about the problem, think about the decision...
Я кажете какво имаше на олимпиадата, как протича, какво ви питаха и такива работи, че на тези, които нямаха шанс да отидат им е интересно.

Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
http://www.rio26.escom.bg/read_news_all ... t_news=258
ето тук може да видиш теста
Аз съм много доволен, очакванията ми за града бяха други, а то беше хубаво,даже пак бих отишъл да разгледам местата, на които не ни водиха. Като изключим някои неща останалото ми хареса, най-вече планината
ето тук може да видиш теста
Аз съм много доволен, очакванията ми за града бяха други, а то беше хубаво,даже пак бих отишъл да разгледам местата, на които не ни водиха. Като изключим някои неща останалото ми хареса, най-вече планината
-
lovelysarah
- В началото бе словото
Хей, честито на всики лауреати и участвалите на Първата Национална олимпиада по история!
Олимпиадата по история във Враца беше едно уникално изживяване.
Аз не можах да се добера до лауреатския статут, но все пак имам 5,50 и много се гордея. Нашата група (от Испанската гимназия) беше най-голямата от София (общо 9 човека) и с гордост мога да кажа,че едно момче от нашата група е лауреат (Кирил).
Поздрави за нашата учителка госпожа Радостина Николова от Испанската гимназия, благодарение на която стигнахме до тук и за уважаемата комисия от унивеситетски професори и преподаватели в СУ. Оказа се,че проверителите са супер готини и мили хора и знаят как да се забавляват. В хотела играхме хоро с част от комисията и гимназиалните учители от София на гала вечерята.
Беше лудо!
Дори доц. д-р Пламен Митев се пошегува, че на олимпиадата има само ученици от Испанската гимназия.
Много добре прекарахме, градът е супер як.
Много чист, има страхотни културни паметници и музей,хората дори си имат мол
и си има много готини и гъзарски заведения, по-яки дори и от някои в София. Ходихме на дискотеката до "Антик" и беше суперско - плазмени телевизори, яката музика хаос,чалга, сръбско,гръцко готини мадами, яки батковци, всички фйешъни, наргилета, коктейли, ала бала.
Останалата част от групата, които не бяха чалгари ходиха да изкачват Балкана и да пият на една хижа. А училище "Христо Ботев" е уникално. Сградата е адски готина и явно някой спонсорира много даскалото. Всички учители си имат лаптопи, компютърната им зала е страхотна, да не говорим за аулите, санитарния възел и футболното игрище. Нашето училише в София прилича на килийно училище пред "Христо Ботев". Най-много се изкефих на презентацията на учителя им по философия за най-великите битки на България, която беше нещо като компютърна игра - стратегия в реално време. Учителя по философия е егати якият пич.
Наистина ви завиждам врачанци, ако той ви преподава. Има уникално чувство за хумор, супер симпатяга и доста чаровен (повечето учителки от София го сваляха, но той май си е женен така че...
) И горкият беше паднал от мотор и си беше счупил руката.
Дано бързо се оправи.
Не на последно място искам да отбележа, че като пристигнах в града нз защо имах излюзията,че всички ще говорят на миеко, но се оказа, че врачанци си говорят много правилно и дори по-правилно от нас в София. (това сигурно обяснява, защо хората по улицата ме гледаха малко странно като ги поздравявах със: "Здравейчи Ваца!
" и ги питах "Дека ви е мола?" и "Дека са ви дискотеките?" Просто беше много яко, мн се кефя!
Суперско преживяване! 
Ето общите снимки на останалите за награждаването участници. Които се познае да пише
аз съм момичето със зелената риза.

Иначе за Олимпиадата съм доволна от представянето си, първия ден имах 6.00, но втория - 5.50. Все пак общата оценка 5.75 е много добра и се радвам. Иначе като цяло ми беше малко кофти, защото за нас (от Бяла Слатина) не бяха подсигурени нощувки и ние бяхме откъснати от останалите, яд ме е , че не можах да се запозная с тях
и да си изкараме супер.

Иначе за Олимпиадата съм доволна от представянето си, първия ден имах 6.00, но втория - 5.50. Все пак общата оценка 5.75 е много добра и се радвам. Иначе като цяло ми беше малко кофти, защото за нас (от Бяла Слатина) не бяха подсигурени нощувки и ние бяхме откъснати от останалите, яд ме е , че не можах да се запозная с тях
В колко ви ги дадоха грамотите?
Ние седяхме до 3 и 30 и госпожата ни отиде да ги вземе, че си получих буквара в коридора
Ние седяхме до 3 и 30 и госпожата ни отиде да ги вземе, че си получих буквара в коридора
Към 16:30 май свърши награждаването. С голямо тичане си хванах автобуса.
Я разкажете нещо по-интересно от олимпиада. Колко човека станаха лауреати? Може ли от някаде да се разберат имената им? какви награди получихте 
- Gonewild
- В началото бе словото
Аз съм лауреат на Първата национална олимпиада по история и искам да знам дали оценката 6.00 замества конкурсния изпит по история за ПРАВО в Софийския университет. Моля, който е компетентен по въпроса да ми отговори! 
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не присъства ли на откриването на олимпиадата, когато на въпроса за кои специалности важи оценката на лауреатите от националната олимпиада по история, г-н Пацо Митев изреди всички специалности от Историческия факутлет ? За право можеш да използваш единствено оценка от национална олимпиада по литература. А ти каква оценка имаш от предварителния? 
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд