КСК 2008 - САМО история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: КСК 2008 - САМО история

Мнение от ТΞD »

По-добре още утре рано си запиши час при психотерапевт, вземи превантивни мерки, защото чакането едва сега започва. :roll: :bounce:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Нещата се задраскват /една линийка е ОК/ и се ограждат в скоби. Нищо повече... :roll:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
n_power
В началото бе словото

Мнение от n_power »

^KeN^ написа:....Обаче сега като се замисля това може да се санкционира,защото понякога в скоби съм писал важни неща.Какво мислите? :?: :?: :?:
Ми,братле трябваше да се замислиш по същия начин малко по-рано (на 11-ти!). :idea: Все пак смятам,че ако работата ти е читава няма да се заяждат (много) за това,че не си теглил чертата.И аз се изнервям от това чакане,ама....тънкостта е да правите нещо - ходете на работа,на гости на роднини...

Съветвам всички да отидат (до 2 дни след като излезнат резултатите) да си погледнат забележките по работите си,за да имат в напредвид за следващия път.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

И всичко тва е само ако са ни проверили работите..ма наистина, не просто начало край - 4.40 айдеее следващия. :|
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

blackout написа:И всичко тва е само ако са ни проверили работите..ма наистина, не просто начало край - 4.40 айдеее следващия. :|
Ако ти кажа, че се надявам на точно такъв тип проверка, колко ли изпаднал ще звуча... :lol:
Come, my raven, it could be a lark.
s_a_s_h_i_
В началото бе словото

Мнение от s_a_s_h_i_ »

Аз миналата година ходих да си гледам работата и беше проверена от началото до края. Така че се съмнявам да ги преглеждат на 2 на 3.
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

blackout написа:И всичко тва е само ако са ни проверили работите..ма наистина, не просто начало край - 4.40 айдеее следващия. :|

Едва ли ще е чак така... :wink: Разказвали са ми, че те се котролират помежду си и не позволяват чак такова отношение. Освен това работата се проверява от двама проверяващи и ако разликата в оценките им е повече от 0.50, проверява арбитър от комисията...Май нямаше нужда да го обяснявам това, мисля, че се знае, но все пак е успокоително :wink:
Аватар
n_power
В началото бе словото

Мнение от n_power »

Аз научих интересни неща за новия ректор - Иван Илчев.Променил е информационната система за въвеждане на резултатите от испитите с по-сигурна (използва се за първи път в България),много държал на точността и коректността,темите за испита са избрани на 11.май,сутринта в 7.Всичко това много ме радва понеже се намалява възможността за влизане по друг начин.
....хубав човек-историк!
Според мен работите ще се проверяват много коректно...В случая "коректно" е много относително понятие,понеже със сигурност проверяващите и кандидатстващите го разбират по различен начин.
alLuRe
В началото бе словото

Мнение от alLuRe »

на нас относно задраскването ни казаха да заграждаме само в скоби, при което аз попитах именно тва как ще разберат, че е излишно и ми казаха, че не били глупави щели да разберат :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Проверяването е винаги субективно и докато изпитът е в този формат, така и ще бъде. Което естествено не значи, че одобрявам тестовата система, просто все още много неща зависят от личността и настроението на проверяващия, от темите, проверени преди вашата, от хороскопа, слънцестоенето и още подобни маловажни неща. Но пък, така или иначе, историята не е най-обективната наука :lol: :lol: :lol:
Изображение
Yazo
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от Yazo »

Надявам се тези ,които проверяват моята работа, да са с благи душици :lol:
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Много сте писали за това Априлско... май тя е по-харесваната тема, изненадана съм
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Magiota
В началото бе словото

Мнение от Magiota »

Аз пък си пожелавам резултат, който да стигне за някои от първите ми желания.
:lol: (колко скромно нали) :lol:
Колкото до самото проверяване, да наистина се проверява от двама и ако има разлика повече от 0.50 се проверява и от арбитър. Както професорите споделиха, към арбитъра най-чсто отиват работите между 2 и 3, защото някои намират нещо да се хванат и пишат 3, пък други си пишат директно 2. Е, дано не съм и аз в тази графа! :bounce:
Who if not me, when if not now?!!
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
Аватар
n_power
В началото бе словото

Мнение от n_power »

Magiota написа: :lol: (колко скромно нали) :lol:
:bounce:
Да.
donatella
В началото бе словото