КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008 - САМО история
По-добре още утре рано си запиши час при психотерапевт, вземи превантивни мерки, защото чакането едва сега започва.

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Нещата се задраскват /една линийка е ОК/ и се ограждат в скоби. Нищо повече... 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- n_power
- В началото бе словото
Ми,братле трябваше да се замислиш по същия начин малко по-рано (на 11-ти!).^KeN^ написа:....Обаче сега като се замисля това може да се санкционира,защото понякога в скоби съм писал важни неща.Какво мислите?![]()
![]()
Съветвам всички да отидат (до 2 дни след като излезнат резултатите) да си погледнат забележките по работите си,за да имат в напредвид за следващия път.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
И всичко тва е само ако са ни проверили работите..ма наистина, не просто начало край - 4.40 айдеее следващия. 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ако ти кажа, че се надявам на точно такъв тип проверка, колко ли изпаднал ще звуча...blackout написа:И всичко тва е само ако са ни проверили работите..ма наистина, не просто начало край - 4.40 айдеее следващия.
Come, my raven, it could be a lark.
-
s_a_s_h_i_
- В началото бе словото
Аз миналата година ходих да си гледам работата и беше проверена от началото до края. Така че се съмнявам да ги преглеждат на 2 на 3.
blackout написа:И всичко тва е само ако са ни проверили работите..ма наистина, не просто начало край - 4.40 айдеее следващия.
Едва ли ще е чак така...
- n_power
- В началото бе словото
Аз научих интересни неща за новия ректор - Иван Илчев.Променил е информационната система за въвеждане на резултатите от испитите с по-сигурна (използва се за първи път в България),много държал на точността и коректността,темите за испита са избрани на 11.май,сутринта в 7.Всичко това много ме радва понеже се намалява възможността за влизане по друг начин.
....хубав човек-историк!
Според мен работите ще се проверяват много коректно...В случая "коректно" е много относително понятие,понеже със сигурност проверяващите и кандидатстващите го разбират по различен начин.
....хубав човек-историк!
Според мен работите ще се проверяват много коректно...В случая "коректно" е много относително понятие,понеже със сигурност проверяващите и кандидатстващите го разбират по различен начин.
на нас относно задраскването ни казаха да заграждаме само в скоби, при което аз попитах именно тва как ще разберат, че е излишно и ми казаха, че не били глупави щели да разберат
Проверяването е винаги субективно и докато изпитът е в този формат, така и ще бъде. Което естествено не значи, че одобрявам тестовата система, просто все още много неща зависят от личността и настроението на проверяващия, от темите, проверени преди вашата, от хороскопа, слънцестоенето и още подобни маловажни неща. Но пък, така или иначе, историята не е най-обективната наука

Надявам се тези ,които проверяват моята работа, да са с благи душици 
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Много сте писали за това Априлско... май тя е по-харесваната тема, изненадана съм
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аз пък си пожелавам резултат, който да стигне за някои от първите ми желания.
(колко скромно нали)
Колкото до самото проверяване, да наистина се проверява от двама и ако има разлика повече от 0.50 се проверява и от арбитър. Както професорите споделиха, към арбитъра най-чсто отиват работите между 2 и 3, защото някои намират нещо да се хванат и пишат 3, пък други си пишат директно 2. Е, дано не съм и аз в тази графа!
Колкото до самото проверяване, да наистина се проверява от двама и ако има разлика повече от 0.50 се проверява и от арбитър. Както професорите споделиха, към арбитъра най-чсто отиват работите между 2 и 3, защото някои намират нещо да се хванат и пишат 3, пък други си пишат директно 2. Е, дано не съм и аз в тази графа!
Who if not me, when if not now?!!
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
- n_power
- В началото бе словото
Да.Magiota написа:(колко скромно нали)
![]()
Има ли някой който е ходил на интензивен курс в СУ ???