.

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Към шофьорите: Карайте в дясната лента, това не е Англия!!!

Мнение от Longbow »

Smoking Mirror написа:
Connecting написа:Колеги, днес, навръх Великден, камикадзе, мислещо себе си за Колин Макрий и каращо в лявото платно на 360 градусов затворен завой, се вряза челно в моята красавица. Снимки без коментар :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
И по какъв начин това трябва да касае мен? Гарантирам ти, че шофьорите от тоя форум, които карат в дясната лента, си карат в нея и без да има нужда да им го казваш, а тези които не карат (макар че аз не познавам такива) няма да спрат само защото ти си им го казал. Моите съболезнования за красавицата ти, но да ти кажа - намирам за проява на изключително лош стил да се правиш на интересен и да се хвалиш с катастрофата и с колата си по такъв начин.

Както беше казал един човек от един друг форум, който е сменил повече телефони и лаптопи от теб, кара по-хубава кола от твоята, като всичко това е направил със собствени средства, но никога през живота си не съм го виждал да се хвали с това (а аз съм го виждал сравнително редовно доста по-дълго време от колкото съм те виждал теб) - "можеше да не казваш нищо просто като не постваш." Може би няма да е зле да помедитираш малко върху тая мантра ;)
:shock: :shock: :shock: :shock:
Dude?!? With all due respect: не си прав...
Това може и да не касае теб, ам' форумът не е създаден само за теб...или греша?

А и един форумец, който да кара в лявата лента, да бъде повлиян от темата/мненията на създателя й - имало е полза... Във всеки случай, вреда от предоставената информация няма - може да има само положителен ефект, който <дори само потенциален> е достатъчно основание за излагането на гледна точка/опит.

Свобода на словото и т.н. дреболийки, закрепени в някакъв незначителен извор на правото, също са зад гърба на конкретния член на форумната общност май... А и зад твоя - изразил си мнението си...

Не мисля че колегата се „хвали“ с нещастието си (въпреки, че някои психолози могат да твърдят и обосноват противното на едно повече от прилично ниво) - просто се опитва да предотврати повторението му на чужд гръб.

Колкото до това, че не ти е приятно да четеш това или онова, ами решението е просто и е единствено в твоите способности и възможности да го реализираш - просто не го чети... Ако нямаш с какво да допринесеш към развитието на дискусията <как го беше казал?>: "можеше да не казваш нищо просто като не постваш."

Няма да коментирам меренето на чужди полови органи със сравненията, които си направил - за мен няма никаква стойност по настоящата тема...

'Ай' със здраве!
Ангел
Изображение
Connecting
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от Connecting »

Не си спомням да съм се запознавал с теб, за да коментираш моята личност толкова обстойно. :) Темата ми не цели "хвалене" ако така го наричаш.

p.s Майната ти :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Може би трябва да изясня някои работи, защото не са директно написани в мнението ми, а опитът ми показва, че хората трудно разбират това, което съм писал.
Longbow написа:
Smoking Mirror написа:
Connecting написа:Колеги, днес, навръх Великден, камикадзе, мислещо себе си за Колин Макрий и каращо в лявото платно на 360 градусов затворен завой, се вряза челно в моята красавица. Снимки без коментар :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
И по какъв начин това трябва да касае мен? Гарантирам ти, че шофьорите от тоя форум, които карат в дясната лента, си карат в нея и без да има нужда да им го казваш, а тези които не карат (макар че аз не познавам такива) няма да спрат само защото ти си им го казал. Моите съболезнования за красавицата ти, но да ти кажа - намирам за проява на изключително лош стил да се правиш на интересен и да се хвалиш с катастрофата и с колата си по такъв начин.

Както беше казал един човек от един друг форум, който е сменил повече телефони и лаптопи от теб, кара по-хубава кола от твоята, като всичко това е направил със собствени средства, но никога през живота си не съм го виждал да се хвали с това (а аз съм го виждал сравнително редовно доста по-дълго време от колкото съм те виждал теб) - "можеше да не казваш нищо просто като не постваш." Може би няма да е зле да помедитираш малко върху тая мантра ;)
:shock: :shock: :shock: :shock:
Dude?!? With all due respect: не си прав...
Това може и да не касае теб, ам' форумът не е създаден само за теб...или греша?
Темата е пусната във форума "Потребители", следователно логично е да се презюмира, че тя касае всички потребители. Аз съм един от потребителите на този форум. Цитираното от теб мнение го написах в качеството си на негов средно статистически потребител.
А и един форумец, който да кара в лявата лента, да бъде повлиян от темата/мненията на създателя й - имало е полза... Във всеки случай, вреда от предоставената информация няма - може да има само положителен ефект, който <дори само потенциален> е достатъчно основание за излагането на гледна точка/опит.
Айде тогава да почнем да пускаме теми за секс с презерватив. Щото вече съм сигурен да ти кажа, че някои форумци правят секс без презервативи, пък така много болести могат да се лепят. Дори може да офертираме някои форумки да си пуснат снимки как правят секс с презевратив и секс без презерватив, за да сме съвсем в духа на тази тема ;)
Свобода на словото и т.н. дреболийки, закрепени в някакъв незначителен извор на правото, също са зад гърба на конкретния член на форумната общност май... А и зад твоя - изразил си мнението си...
Дам. Тука определено имаш право. Идеята на правото е, че гарантира едно минимално необходимо ниво на приличе на поведението ни. Прочети си за право и морал и право и етикет уроците.
Не мисля че колегата се „хвали“ с нещастието си (въпреки, че някои психолози могат да твърдят и обосноват противното на едно повече от прилично ниво) - просто се опитва да предотврати повторението му на чужд гръб.
А как тогава си обясняваш появилият се ни в клин, ни в ръкав пост със снимките на красавицата му преди произшествието? Бтв - фийби, недей се притеснява ;) С предприемчивостта си колегата не само ще успее да се компенсира за колата си, ами ще и понаправи и един ремонтец за сметка на провинилия се.
Колкото до това, че не ти е приятно да четеш това или онова, ами решението е просто и е единствено в твоите способности и възможности да го реализираш - просто не го чети... Ако нямаш с какво да допринесеш към развитието на дискусията <как го беше казал?>: "можеше да не казваш нищо просто като не постваш."
Разбира се, можеше и да не прочета темата, макар че тя е, ако не друго, то поне потенциално адресирана към мен. Но понеже заглавието си изпълни функцията и ме накара да се почувствам заинтересован от съдържанието го направих. А и освен това и преди съм попадал на мнения на същия потребител, които и тогава и сега продължавам да намирам за проява отвратително поведение. По принцип, дори и в този форум, рядко съм си позволявал да пиша мнения, които да не допринасят за развитието на темата, когато тя е сериозна, за разлика от някои други потребители. Но като приоритет развитието на форума като цяло за мен стои над развитието на конкретната тема по принцип - в конкретния случай също. Това, което ме провокира да напиша този отговор е срамът. (Даш Малах ениуан ;)) Все повече и повече ме е срам от този форум, главно поради поведението и мненията на определени негови потребители, на които не само, че не се противодейства, но и намират всеобщо одобрение сред форумното масово мнение. И понеже не бих искал да се ограничавам от писане в него заради контактите с малкото свестни хора, на които държа, които поддържам главно чрез него показвам негативното си мнение относно нещата и се опитвам да им противодействам.
Няма да коментирам меренето на чужди полови органи със сравненията, които си направил - за мен няма никаква стойност по настоящата тема...
Меренето на полови органи не е започнато от мен ;) Цъкни из мненията на автора на темата и ще видиш :)

Поздрави и със здраве,
Димящото огледало, с един от потенциално последните си постове на тоя форум.

П.С. Благодаря свъзрочнико, и на тебе ;)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от Crematory »

Айде още една за локване.
Първо, откакто си изтри човекът постовете, голяма част от смисълът е загубен.
Второ, почнахте да си ги мерите, че и да се обиждате.
Та я прекратявам, преди да сте прекалили.

Леко шофиране и спазвайте правилника всички!
Заключено

Обратно към “Потребители”