Аз лично съм доволен от написаното, но знам, че можех доволно повече.. паникьосах се заради времето и гледах да посъкратя някои по-незначителни неща
Как се чувствате след предварителния по история? :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Как се чувствате след предварителния по история? :)
Е? Мина ли напрежението? Доволни ли сте от темите и това, което сте написали? Каква оценка очаквате да получите 
Аз лично съм доволен от написаното, но знам, че можех доволно повече.. паникьосах се заради времето и гледах да посъкратя някои по-незначителни неща
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)
Аз писах за Аспарух 7 листа ама не съм доволен от себе си, можех по добре, но се панирах заради времето и аз, че в нашта зала имаше няква дебела лелка, която повтаряше през 30 мин колко оставало до края, което допълнително изнервяше 
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Ми ако трябва да бъда честна,аз също се панирах и забравих да напиша някои неща,а други ги посъкратих,защото ме беше страх да не би да не ми стигне времето...а иначе като цяло темите не бяха лоши...аз писах за Априлското въстание...а до това колко ше имам,просто не ми се гадае,колкото толкова,следващият път повече
А знаете ли след колко време излизат резултатите,аз съм чувала за около 10дни???
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Миналата година ги чакахме 20 дни тези резултати, в крайна сметка закъснението беше голямо....
Та, видях темите, защото сутринта бях в центъра и ми се видяха лесни. Особено първата, който е писал за нея, и е сигурен в знанията си, може да празнува от сега.... Още повече че сте имали избор...
Мисля си, че слабите оценки ще са по-малко от преди...
Та, видях темите, защото сутринта бях в центъра и ми се видяха лесни. Особено първата, който е писал за нея, и е сигурен в знанията си, може да празнува от сега.... Още повече че сте имали избор...
Мисля си, че слабите оценки ще са по-малко от преди...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Anor``
- В началото бе словото
Аз чух, че резултатите ще излязат до края на седмицата.. макар че много се съмнавам наистина да е така 
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
аз съм адски разочарована от себе си
паднаха се супер теми, нищо че априлското не съм го учила, но първата тема беше единствената, която бях преговорила, минавала съм я сумати пъти и като се панирах написах 18 страници глупости...вечерта като се прибрах и си видях темата направо ми призля нищо - общо с истината
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Темите бяха много много лесни... поне на мен.
Аз писах за Априлско въстание и съм доволен от себе си.(12стр. ситен шрифт) Приключих 1час преди края. Очаквам висока оценка..
Още при обявяването на темите от моята зала си излезнаха около 30 човека... ,а по-голямата част от останалите писаха 1-вия вариант за Създаване и нач. развитие. Много момичета и значително малко момчета имаше.
Колкото до проверката..няма да е по-малко от 2седмици.
Аз писах за Априлско въстание и съм доволен от себе си.(12стр. ситен шрифт) Приключих 1час преди края. Очаквам висока оценка..
Още при обявяването на темите от моята зала си излезнаха около 30 човека... ,а по-голямата част от останалите писаха 1-вия вариант за Създаване и нач. развитие. Много момичета и значително малко момчета имаше.
Колкото до проверката..няма да е по-малко от 2седмици.
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
Аз също писах за Априлското въстание, но съм далеко от 12стр. за които говориш. Незнам дали съм изтарвала нещо кой знае колко важно.Общо взето си написах темата стегнато, ясно и точно по плана, който ни дадоха миналата година в СУ. Количеството, на което толкова много внимание обръщат някои няма значение. А и замислете се защо изпита е намален на 4 часа. Именно заради това,че на проверяващите вече им е писнало да четат локуми. Самият Пламен Митев каза, 4е понекога кандидат-студентите много се престарават, а това понякога е в тяхна вреда. Ще видим какво е станало, да се надяваме на хубави оценки.
Аспарух и Априлското въстание? Много лесни теми тая година, бре... Ми на печелившите - честито!

- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Ами на мен ми казаха,че до 10 дни ще има резултати.Но не рабрах 10 работни ли?При всички случаи няма да е по-рано.Аз писах за Априлско въстние,написах 13-14 странички ситен шрифт.От паниката че времето е малко обърках някои дребни неща и забравих причините за поражението.Но надявам се да не ме орежат много.
Право, 1-ви поток, 4-та група
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
_Dimata_ , ако си бил в стая 601 във ФНПП, значи добре те разбирам и мен лелката ме дразнеше и разсейваше. Но пък беше симпатяга. Общо взето случихме на готини квестори._Dimata_ написа:Аз писах за Аспарух 7 листа ама не съм доволен от себе си, можех по добре, но се панирах заради времето и аз, че в нашта зала имаше няква дебела лелка, която повтаряше през 30 мин колко оставало до края, което допълнително изнервяше
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
То принципно няма лесни теми. Има научени и ненаучени теми.Boromir написа:Аспарух и Априлското въстание? Много лесни теми тая година, бре... Ми на печелившите - честито!
Първата тема е коварна, защото знаеш, че си я чел, но пък след нея в главата са ти минали още 20 теми.
Априлското въстание е пълно с факти и имена и също е доста коварно като за изпит..
Не са за подценяване темите...
То принципно няма и трудни теми. Има знание и незнание.
Би било срам да има голям брой двойки на ТЕЗИ теми - това са събития, които не просто трябва да бъдат зубрени заради някакъв си изпит, а две от най-важните части от българската история. И ако човек може да си позволи да не знае кой е Александър Цанков, Кимон Георгиев и други подлоги, Аспарух и Бенковски не са хора, чиято памет и жизнен път могат да се оставят на нивото на "Изпитна тема 1", "тема 20" или "тема 69".
Би било срам да има голям брой двойки на ТЕЗИ теми - това са събития, които не просто трябва да бъдат зубрени заради някакъв си изпит, а две от най-важните части от българската история. И ако човек може да си позволи да не знае кой е Александър Цанков, Кимон Георгиев и други подлоги, Аспарух и Бенковски не са хора, чиято памет и жизнен път могат да се оставят на нивото на "Изпитна тема 1", "тема 20" или "тема 69".

Аз много се зарадвах като чух темите и се чудих 5-10 минути по коя от двете да пиша,в крайна сметка избрах първата, а и сутринта преди изпита имах 15 свободни минути и прегледах точно нея
. Написах 10 листа и като цяло съм доволна, но имам и пропуски. Дори и да се налага пак да се явявам аз съм доволна, но не искам да правя предположения колко ще имам.
Don't think about the problem, think about the decision...
-
densyyy
- В началото бе словото
Аз също много се зараднах на темите! Написах 7 листа и излязох час и половина преди края. Пожелавам на всички успех включително и на себе си

Искаш всичко и веднага, а получаваш нищо и то постепенно