За факултативните дисциплини > дискусия
Модератор: sientelo
За факултативните дисциплини > дискусия
ако си подал молба да ходиш на някой курс от факултативните, как може да се откажеш? попитах в отдел студенти на моя факултет но ми казаха че не е възможно, което ми се стори достра странно. при положение че на тези дисциплини се записваш сам и не са задължителни, би следвало да можеш и да се откажеш не е ли така

Е, не тези в СУ ме убиват...
Това на нищо не прилича; да не можеш да се отпишеш от доброволно избираем предмет...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
От избираемите си задължен да запишеш определен брой
( в зависимост от учебния план на специалността). А факултативните ги пишеш само ако искаш и не ти влизат в успеха. Само дето в учебния план на правото пишеше, че спортът е факултативен , а с 1 бележчица пред отдел студенти - че е задължителен за 1 курс...

Благодаря, както винаги кратък, точен, информативен и най-важното ПОЛЕЗЕН отговор. Да живей gotgot написа:От избираемите си задължен да запишеш определен брой( в зависимост от учебния план на специалността). А факултативните ги пишеш само ако искаш и не ти влизат в успеха. Само дето в учебния план на правото пишеше, че спортът е факултативен , а с 1 бележчица пред отдел студенти - че е задължителен за 1 курс...
![]()
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Има и по-странни случаи. Ние миналата година записахме 3 факултативни. Те обаче не се състояха. Нито можем да ходим на тях, нито да се откажемMalizia написа:би следвало!
Е, не тези в СУ ме убиват...Явно трябва да си по-настоятелна или да говориш направо с преподавателя- така ще е най-добре....
Това на нищо не прилича; да не можеш да се отпишеш от доброволно избираем предмет...
Трогната съм.Temporary написа:Благодаря, както винаги кратък, точен, информативен и най-важното ПОЛЕЗЕН отговор. Да живей gotgot написа:От избираемите си задължен да запишеш определен брой( в зависимост от учебния план на специалността). А факултативните ги пишеш само ако искаш и не ти влизат в успеха. Само дето в учебния план на правото пишеше, че спортът е факултативен , а с 1 бележчица пред отдел студенти - че е задължителен за 1 курс...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще падна от смях!!!!!Winyan написа: Има и по-странни случаи. Ние миналата година записахме 3 факултативни. Те обаче не се състояха. Нито можем да ходим на тях, нито да се откажем
I live my life and all I know is
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ок, де, ама аз съм ПА и при нас факултативните са задължителни!
А иначе за избираемите можеш да се записваш и отписваш, но само в сроковете за записване- изтекат ли те
стават задължителни и после се водят за невзети съответните изпити, ако не отидеш.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)