Понеделник, 20ч., Весела Казакова - Stereo (Love)
Stereo(love)
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Мислиш ли, че ще е хубаво?
Аз Весела много я харесвам ама не кат' актриса
Аз Весела много я харесвам ама не кат' актриса
Дръж се земьо – шоп те гази!
http://chochoff.act4trees.com/
http://chochoff.act4trees.com/
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Stereo(love)
KeineSonne написа:Хайде утре в Червената къща!
Понеделник, 20ч., Весела Казакова - Stereo (Love)
![]()
![]()
Ей, ш'тъ прЕкръша, да знаеш!!! Стига с тези твоите съблазнителни покани де! То не беше Пирин фолк, пък Балканджи, пък Епизод, пък на ма..опааа.. Чекай, задръж още сааааамо 5 дена де! Не е честно спрямо мен
Хехехехе, това бяха двайсет секунди шегичка!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....и ти ли си мислиш за концерт на Братя Ангелови от Видин, подгряващи на оркестъра на Горан Брегович с бек вокал Сашо Роман ?!!?!?!?!KeineSonne написа: (не, мръснико, не е това, което си мислиш)![]()
![]()
![]()
Неведоми са пътищата ....![]()
![]()
Хих...това бяха още дваасе секунди шегичка!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ми таковата .. как да кажа .. много по-извратено нещо си помислихVintersorg написа:ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....и ти ли си мислиш за концерт на Братя Ангелови от Видин, подгряващи на оркестъра на Горан Брегович с бек вокал Сашо Роман ?!!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Ах, ти, палавнице!
![]()
![]()
Навечерието на 8ми декември (7ми декември) - в Добринище, няколко км над Банско, минус 15-20 градуса, м/у 10 и 11 вечерта, 7 човека на малка хилава каручка за дърва, с впрегнато малко селско конче, без светлини по шосето с тировете и по селските улички (отвесни баирчета) с дупки - ледени езера, а юздите държани от човек, който за пръв път доближава кон и с прякор Лудия
С мене човек не скучае ..
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аааааа, к'фоооо ?!
Хахахахаха!!!! Велико е било сигурно! Много ме кефи да се возим на каруца!
Бтв абелязал съм, че софиянци обичат да прекарват студентския празник някъде по провинцията в някакви селски райони...
Хм, трябва да тегля един парцал на къщичката на село...и зимата ще вдигаме селото на нокти!

Бтв абелязал съм, че софиянци обичат да прекарват студентския празник някъде по провинцията в някакви селски райони...
Хм, трябва да тегля един парцал на къщичката на село...и зимата ще вдигаме селото на нокти!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
За каруцата, верно тряа пак нещо такова да се уреди. Ама тоя път тряа да е по-голяма и да имаме уредбица някоя ... и по-мощна да е, демек повече конски силиVintersorg написа:Аааааа, к'фоооо ?!
Селски райони, ама на втория ден така бяхме изтръпнали за пластмасови масички, комерс музичка и стъклени чаши, че не е истина. А аз вечерта на 8ми си зарязах курса и отлепих с един френд към най-близкото Хаус диско в БанскоБтв абелязал съм, че софиянци обичат да прекарват студентския празник някъде по провинцията в някакви селски райони...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
I na men! Ludi 4ere6ki sme nie- 8387577 v edno! vozim se iz sofia v ranni zori, spasiavame 4itali6ta, krivi, pravi, kafeta, mafeta, bez voda, sys voda, TCM-i, mcm-i, alabala, vsi4ko znaem i vsi4ko mojem. Akyl ni ne pre4i!
hahahahha....hey, za osmi 6te triabva da se razmajem! kydeto i da e! btw pozdravi ot studgrad....maleeeei....ihaaa

hahahahha....hey, za osmi 6te triabva da se razmajem! kydeto i da e! btw pozdravi ot studgrad....maleeeei....ihaaa
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Хахахахаааа
А бтв, горесмоменатия френд, с когото бях на Добринище и беше единствения, който тръгна с мен към Банско е същия младеж - Вальо - от днеска
(Стара пушка е той, изпитана в щуротии
) Бтв, някои от форума го познават, той се отби на едната от Форум-срещите (единствената, на която съм била
)
ПП. Иихх, да знае Вальо ква дива реклама му въртя ..

А бтв, горесмоменатия френд, с когото бях на Добринище и беше единствения, който тръгна с мен към Банско е същия младеж - Вальо - от днеска
ПП. Иихх, да знае Вальо ква дива реклама му въртя ..