КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
да югозападния район е толкова 10листа ми излиза...и е доста гадна югоизточен ми допада повече и е по-кратка
аз мисля,че поне на единия изпит ще се падне район пък да видим 
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Никой не иска от теб пълно възпроизвеждане на темата до най-малките подробности.Sugarkata написа:че ти трябва да си вундеркинд....според мен няма нужда от толкова големи подробности,а и нз мое мнение трябва от миналата година да си започнал да ги учиш,за да може да се представиш на 100% на изпита с толкова мн подробности...
ГГФ и доц. Пенин!!! 
Даа знам и аз това им казвам,че няма смисъл толкова подробно 
успех на изпита
аз не разбрах точно за учебниците.моя е бял с едно момиченце с роза отвън и е много съкратен. дайте нещо повече за вашите - да не стане така месец преди изпита аз да почна да уча от нов
кои е тоя разширения на пенин.
успех в ученето на всички географи - време е да си съживим темичката

успех в ученето на всички географи - време е да си съживим темичката
На края на света....
- Sun Shine
- Драскач
Ами моя е бял с едно глобусче и България...Мн си го харесвам-няма нищо трудно и неразбираемо...беше 15 лв ама е старичкия от лятото го имам....Вече е целият нарисуван цветно и в записки по него
(За учебника с любов) Но е по-добър от този на Каракашев мисля
кажете докъде сте? Какво учите?Кое ви е най-трудно и т.н.
кажете докъде сте? Какво учите?Кое ви е най-трудно и т.н.
леле Sun Shine нави ме месец преди изпита да купувам учебник и да уча. аз по принцип ходя на уроци и от там си имам теми ама имам мания да изкупувам всички учебници - как ми е убегнал само.
аз уча дунавска днес и черноморско че да не би да не ми стигне времето.иначе не знам как ще се справя щото от сега почвам да ги уча за Су специално - знаете на тема е по различно и направо...
успех на всички
аз уча дунавска днес и черноморско че да не би да не ми стигне времето.иначе не знам как ще се справя щото от сега почвам да ги уча за Су специално - знаете на тема е по различно и направо...
успех на всички
На края на света....
Да и на мен ми е по-трудно на тема и нз как ще се справя дано се получи нещо
Хайде успех утре и да кажеш коя тема ти се падна 
- Sun Shine
- Драскач
Аз реших да не уча повече и зеспивам скоро че тряя да се изстрелям рано
Ако ми се падне Черно море и ЧМкрайбрежие или Почви,Растителност и Животински свят си излизам направо и не ми пука...Много не ги харесвам!!!!!
Поне не ми е мн нервно..Ще пиша утре какво се падна
Поне не ми е мн нервно..Ще пиша утре какво се падна
претърсих цял бургас - няма го този учебник...направо се отчаях.някой ако знае къде мога да го намеря да каже.
хайде Sun Shine чакаме да кажеш за изпита
хайде Sun Shine чакаме да кажеш за изпита
На края на света....
- Sun Shine
- Драскач
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Гадна тема наистина.
Нищо, на предварителния дано ни се падне нещо по-лесно, макар че и аз не знам кое ще е най-добре. Само да не е район. А иначе , Sun Shine, споко
На следващия изпит повече
Само един въпрос - защо сте имали 4 часа вместо 5? Това също си е прецакващо
Само един въпрос - защо сте имали 4 часа вместо 5? Това също си е прецакващо
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Значи води няма да се падне на изпита пуф отдъхнах си 
наистина гадничко...
нищо почивай си сега то след такава гадна тема.само една ли беше? и важат ли ви някъде тези оценки? аз все мисля че на нас една природна и една икономическа ще дадат - райони имаше доста често ама никой не е гарантиран
нищо почивай си сега то след такава гадна тема.само една ли беше? и важат ли ви някъде тези оценки? аз все мисля че на нас една природна и една икономическа ще дадат - райони имаше доста често ама никой не е гарантиран
На края на света....
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Хммм, те в Софийския последните години доста наблягаха на икономическите теми, тази година направо "си плаче" за поне една природна
, особено за ГП ...А, иначе аз днес зарязах временно почви и т.н. че ме отегчават
и сега ще ходя да уча Енергетика.
I wanna fall from the stars straight into your arms