Преписване '08
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Преписване '08
Не съм издавал и не бих издал преписващи. Не че е нередно, просто не бих го направил.

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе всеки се спасява както може...някои хора направо си пращат друг да им вземе изпита...е сигурно не и в СУ, но за други университети се случва...така че какво да си говорим за тях 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Anor``
- В началото бе словото
Всеки плюе, но ако му се отдаде шанс да препише, бързо ще си промени мнението. А и кой знае колко човека вече са наясно с темата, която ще се "падне".. Така че стига сме гледали другите, всеки сам избира за себе си - дали ще учи или ще разчита на други неща 
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Преписването в повечето случаи е автогол.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- sharovski
- От дъжд на вятър
Ако ми се ходи до тоалетна и ако видя някой да преписва,хич няма да излизам от стаята 
бал 24 - срам несрам - толкоз
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Оставяйте ги да живеят... Голите охлюви и те имат право на живот - някакво мизерно съществувание, обвито в слуз. Като грейне слънце - слузта им изсъхва и спират. Сипеш им сол, слузта им кипва. Толко ниско лазят, че на мен въобще не ми пречат. И солта стана скъпа.Boromir написа:Не съм издавал и не бих издал преписващи. Не че е нередно, просто не бих го направил.

- sharovski
- От дъжд на вятър
Ще препикаем охлювите...няма страшно,верно солта е ценна 
бал 24 - срам несрам - толкоз
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Цялото си училище, цялото си следване съм го изкарал с преписване.На кандидатсуденските изпити съм подсказвал на - ляво и надясно, особено по литература.Възможно е да се препише, но трябва да си хладнокръвен.Шансът е да попаднете в голяма зала.Там има и повече квестори.Те се ослушват в самото начало и дебна - нали са хиени - но след първия час пращат някои да купи кафе, а после като доидат си го пият на групички и си говорят, тогава може да си подсказвате яко.На темата от 2002 година по история така подсказах на един мой приятел за манифактурите и тои изкара 5.25 и влезе международни сношения.До тоалетна рядко ви придружават, но и там внимавайте, макар в самат кабинка да няма как да влязат.
-
lavcheto
- В началото бе словото
Забелязала съм че поне 1/4 от кандидатстващите отиват на изпит с целта да препишат. На изпита по история в УНСС една девойка пред мен си се обръщаше и си преписваше много открито. Не я издадох, но си скрих листа.
А в тоалетната да препишеш е наистина фасулско
Право:
8-ма група
1-ви поток
8-ма група
1-ви поток
какво значение има кой преписал и кой не.това си е личен избор на всеки кандидатстващ.съгласна съм,че не е много чесно защото и аз цяла година се блъскам по курсове и чета теми като луда,но какво да се прави.....не знам как е положението в СУ,но когато ходих в УНСС беше пълна анархия.познавам хора,които чрез преписване и смс-и изкараха 5.80 без да знаят дори през коя година е Априлското въстание.Във Велико Търново беше същата работа.През цялото време се вадиха телефони,а едно момиче най-демостративно си изкара помагалото на чина.Така че всеки сам решава как да процедира по време на изпитите.....нищо не може да се направи... кво да не би случайно някой от тук протестиращите да стане и да каже " извинявайте г-н квестор обаче на третия чин момичето от ляво на дясно има пищов и преписва"
по-добре времето за направа на пищови да се използва за четене и преговор....успех на всички в неделя

- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Аз миналата година бях свидетел как едно момиче си преписа цялата тема по история с царски пищов,а за УНСС да не говорим-особено сега с тези тестове анархията е страшна.И мен ме е яд че аз чета по цели денонощия,а някои го правят по лесния начин,но все пак и преписването е изкуство-който има смелост и умения,добре.Всеки сам си избира начина.Аз уча и преговарям и единственото,което бих направила е да обменя някоя година със съседчето.
Право, 1-ви поток, 4-та група
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
не се знае дали е по лесния начин...нали повечето залагат да научат 10-15 теми и се надяват някоя от тях да се падне..добре ако се падне нещо, което го знаеш много малко или не си имал време да го научиш като хората? според мен някои от тези хора просто добре са се подготвили за кофти ситуацията, в която може да изпаднат. + обикновено докато ис правиш пищова понаучаваш по нещо, така че не е пълна загуба на време. вярно е, че доста от преписващите сигурно ги е мързяло да поучат, но пак като са си направили труда за пищовите...т.е. и тяхното е труд

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Как ги събирааат... Айде няма нужда.Kuln написа:Телефоните ги събират в началото на изпита квесторите, тъй че само да те хванат с някакъв телефон в теб си аут.
На всичките изпити телефонът си беше в мен, с изключен звук. Не че нещо, ама не ми се вярва да ви обискират.
Освен ако не покажете че имате телефон, нито ще разберат, нито ще ви го приберат.
Иначе преписването е тъпо и като цяло безцелно. Не се занимавайте с глупости.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Ми аз ще кандидатствам догодина с английски и история и не бих преписвал щото после к'во с ква съвест ще възпитаваш децата си ако цял живот си мамил.Просто в България според мен преписването не се наказва както в други страни.В американските училища изключват за преписване!А и много ме дразнят такива,които са по кафенцата и после гледат да се присламчат да препишат от някой.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
еееееееее айде стига бе! как се изкарва физика като не я разбираш без преписване...да си имаме уважението...ама все в някой момент от живота си човек преписва..каквото ще да говори