КСК 2008 - САМО история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Re: КСК 2008 - САМО история

Мнение от babangida »

sharovski написа:За съжаление чета тук темата и виждам,че някои хора са доста непросветени...хал хабер си нямат...седнали са да учат последните дни преди изпита и се питат "абе кво става тука?",други пък спорят 2 страници от еди коя си тема адски много ли е или не :? трети вече на врачки ходят,щото им пари на дупето и са чудят коя тема ще се падне...."златен век" кво било каква 886,каква 968;....3 изречения за златния век къде трябвало да се сложат...къде ще ви донесе бонус :shock: трябвало ли кризата да се пише в темата "създаване на БД".....- "не,тя кризата е 9 век" ....нямам думи просто.ААа за Иван Асен вътрешна политика трябвало ли...Борил трябвало ли да се пише...?Хора,от форуми не става...идете при някои даскал да ви ги обесни...а тези,които ходят на уроци и задават такива въпроси...не ги виждам просто...ще се оглеждат след изпита :roll:
Аз мисля, че всички зададени въпроси не се дължат на това, че хората не са чели, а на това че са чели различни неща и са ходили при различни преподаватели. И какво по-добро място от това да разбереш по какъв начин се готвят другите кандидат-студенти, как учат темите, какво повече знаят, с какво биха ти били полезни. Тук можеш да видиш различни гледни точки и да извлечеш най-важното, така че мога да ти кажа- НИКАК НЕ СИ ПРАВ.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Аз честно казано от тези въпроси се изнервих и не мисля,че са от такова естество...прав или не...положението никак не е розово.
бал 24 - срам несрам - толкоз
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Е то този форум е за това- всеки задава въпроси и търси своите отговори. И така някой може да не го интересува, ама ще трябва да чете, освен ако ГОЛЕМИТЕ (модераторите) не се намесят. :D
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Хайде и аз да се включа ;) Пред вид намалено време на изпита, трябва ли да се пише и планче?
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

В смисъл? Какъв план? Ако е за план-структура на темата, то по принцип не е задължително, а си е само от полза на кандидатстващия, за да може да има от къде да се ръководи. Иначе май проверяващите него не го гледат. Мен лично писането на план преди темата ми ме бави и за това само си нахвърлям увода на чернова и почвам.
Последно промяна от babangida на 06 Май 2008, 17:20, променено общо 1 път.
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Anor`` написа:Хайде и аз да се включа ;) Пред вид намалено време на изпита, трябва ли да се пише и планче?
Ако можеш без план - супер...аз лично за 30 минс правя план около 2-3 страници и така почвам,ама щом може с цифрички да се добавя изпуснато...няма да си давам много зор за планчето
бал 24 - срам несрам - толкоз
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Дори и да може да се допълва с цифрички, не ми се вярва проверяващите да разгръщат 10 листа назад, за да търсят какво се е сетил да добави после кандидат-студентът.. Не знам, дано греша
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Аз мисля, че не грешиш. През ръцете на проверяващия минават много писмени работи, така че едва ли ще си направи труда да се връща назад и сам да се досеща какво е искал да каже кандидат-студентът.
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Прави се нещо, което не е далеч от логиката-страниците се номерират накрая---> няма нужда да оставяте допълненията като последни листи.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

А те въобще карат ли да се номерира в СУ. Аз досега, където ходих на изпити, никъде не се номерираха страниците.
Последно промяна от babangida на 06 Май 2008, 17:42, променено общо 1 път.
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Доколкото знам, в СУ се номерират
Аватар
n_power
В началото бе словото

Мнение от n_power »

В залата се влиза поне 20 мин. преди изпита (май даже е 30 мин.) и "пазачите" обясняват всичко.Наистина няма смисал да коментираме въпроси от сорта "номерират ли се страниците" ; "как се зачертава" ; "ще нямажа ли някоя мацка ако й подскажа на изпита" ...
Няма нужда да спамваме излишно темата,според мен най-съществено би било накой да каже (само ако е на 100% сигурен) как ще са съкратени темите тази година.
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

sharovski написа:За съжаление чета тук темата и виждам,че някои хора са доста непросветени...хал хабер си нямат...седнали са да учат последните дни преди изпита и се питат "абе кво става тука?",други пък спорят 2 страници от еди коя си тема адски много ли е или не :? трети вече на врачки ходят,щото им пари на дупето и са чудят коя тема ще се падне...."златен век" кво било каква 886,каква 968;....3 изречения за златния век къде трябвало да се сложат...къде ще ви донесе бонус :shock: трябвало ли кризата да се пише в темата "създаване на БД".....- "не,тя кризата е 9 век" ....нямам думи просто.ААа за Иван Асен вътрешна политика трябвало ли...Борил трябвало ли да се пише...?Хора,от форуми не става...идете при някои даскал да ви ги обесни...а тези,които ходят на уроци и задават такива въпроси...не ги виждам просто...ще се оглеждат след изпита :roll:
Радвам се,че има хора като теб, които са си учили системно, знаят си всичко и са на 100% сигурни,че ще изкарат изпита с отличен. :D Но странно защо не виждам в историографията да пише името на професор Sharovski . :roll: :P Нищо, ти не се притеснявай, аз ще бъда сигурна да не пропусна да те спомена наред с имената на видни български историци като Георги Бакалов, Васил Златарски и Петър Мутафчиев. Тогава със сигурност няма да се оглеждам след изпита! ;)
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

nadejda_mitova написа:sharovski имаше предвид, че задаването на въпроси от всякакво естество всява паника у всички. Аз съм съгласна с него, че е малко кофти 3 дни преди изпита да се чудим кое трябва да се пише и кое не е. Честно казано във форума се изказват доста противоречиви мнения, ама не упреквам никой, че пита. Всеки се вълнува. Не мисля, че някой е на 100% подготвен, но ако има такива ги поздравявам за услията и волята. Всеки се готви по свой собствен начин.
Именно, всички сме изнервени до краен предел, но вината не е наша, че се чудим, а на образователната система, но това е съвсем друга тема. ;) Все пак необходимо е да запазим нужното елементарно възпитание и да не обвиняваме хората, дори и "хал хабер да си нямат"!!! :roll:
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Хора, успокойте страстите, че Raya_Alexandra ще включи червеното в действие, и с право :) Страниците се номерират в някой от горните ъгли, планчето не е задължително, то е в помощ на кандидат-студента, а проверяващите не го четат. Тия работи ще ги обяснят и квесторите, сигурен съм. Моето мнение е, че е загуба на време. Планът би трябвало да ти е в главата и просто да го следваш... Виж, на изпита по литература е вече друга работа - там е задължителен, защото иначе може да стане голямо объркване. И нека не се кълвем взаимно, защото всички сме под напрежение и не си помагаме по никакъв начин така ;)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”