Сполучилите или свидетелите да споделят опит, също.
Преписване '08
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Преписване '08
Е, наближиха изпитите - кой ще заложи на най-рискованата метода за вземането им, колеги?
Re: Преписване '08
Ама ти сериозно ли очакваш отоговори?
"Да, аз преписах!", "Да, ще преписвам!"
"Ще си скрия пищовите в ръкава, в тоалетната, в обувките, ще нося мегамодерен мр3 плейър под дълга коса, ще надзъртам у съседа или направо ще направим партия, ще ползвам невидимо мастило, ще се дрогирам преди изпита..."
Дерзайте

"Да, аз преписах!", "Да, ще преписвам!"
"Ще си скрия пищовите в ръкава, в тоалетната, в обувките, ще нося мегамодерен мр3 плейър под дълга коса, ще надзъртам у съседа или направо ще направим партия, ще ползвам невидимо мастило, ще се дрогирам преди изпита..."
Дерзайте

- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Доколко е възможно такова нещо въобще на тоя тип изпити? 
Come, my raven, it could be a lark.
- sharovski
- От дъжд на вятър
Всичко е възможно,но ако видя някой да преписва....крив ще го напрая 
бал 24 - срам несрам - толкоз
- slvn
- В началото бе словото
Не знам в СУ,ама в УНСС една мацка се опита да препише от справочник под предлог,че не знаела,че може да ползва само справочник от УНСС и не й се получи...
За мен е тъпо дори да опитваш! 
Imfuckinpossible is nothing... =]
- Clandestine
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Опаа, интересно развила се тема в този форум отпреди няколко години, на същата тематика 
Come, my raven, it could be a lark.
- explorer
- Да живей словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абе не бих препоръчал на никого да преписва, защото ако ви хванат, си губите правото на кандидатстване за тази година в СУ, което е тъпо - особено сега на предварителните изпити. Тази клауза си е изрично записана в справочника, тъй че на когото му се рискува , да го направи - после ще сподели опит

"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Мммхмм, обещавам, обещавам...explorer написа:тъй че на когото му се рискува , да го направи - после ще сподели опит![]()
- n_power
- В началото бе словото
Ако видя някой да преписва ще полудея направо.Няма да се заяждам,но ще ми се вкисне настроението.Подкрепям идеята да си споделиш някоя година със седналия до теб,но не и царските пищови.Все пак повечето на изпита са чели и на никой няма да му е приятно да се поти,а някой до него да преписва,много неловко ще е за всички...а и това с риска си е вярно...
Тук май се подема кампания антипреписвачи. Така че, който се усмели да преписва, да внимава, щото Големият брат дебне и може да те наклепа пред квесторите.

Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Нали знаеш,че ако те хванат с включен телефон или изобщо да преписваш ти забраняват да се явяваш тази година на редовни,така че аз не бих рискувала
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Телефоните ги събират в началото на изпита квесторите, тъй че само да те хванат с някакъв телефон в теб си аут.

- Sun Shine
- Драскач
На мен ако ми се отвори парашута бих пробавала....Ама в Су е по-сложно.Ако препишеш 2 реда това няма да оправи цялата тема-не е като в УнССто дето с 5 букви и си оправяш оценката
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Преписва се... и то не особено трудно, но факторът късмет е много много важен 
На мойте изпити, на единия от тях, по английски, бях се паднал в ХФ. Ходих един път до тоалетната, но не ме придружи квестор, а в тоалетната заварих доста хора, с телефони/листове. Пък и квесторът, ако те придружи, придружава до вратата на кенефа, а не вътре в самото помещение.
Друг е въпросът, че според мен, трябва да се отнема доживотно правото за висше образование, ако преписваш на изпити. Препишеш ли на изпит => ще препишеш и на изпитите в университета и т.н.
А към човека, дето ще се опитва да преписва, искам да го попитам, какво и защо искаш да учиш в СУ?
На мойте изпити, на единия от тях, по английски, бях се паднал в ХФ. Ходих един път до тоалетната, но не ме придружи квестор, а в тоалетната заварих доста хора, с телефони/листове. Пък и квесторът, ако те придружи, придружава до вратата на кенефа, а не вътре в самото помещение.
Друг е въпросът, че според мен, трябва да се отнема доживотно правото за висше образование, ако преписваш на изпити. Препишеш ли на изпит => ще препишеш и на изпитите в университета и т.н.
А към човека, дето ще се опитва да преписва, искам да го попитам, какво и защо искаш да учиш в СУ?
medicate, medicate
- princess_of_chaos
- В началото бе словото
Не съм привърженичка на идеята за преписването. ако хвана някой да преписва ще го издам пък
Цяла година бъхтя по курсове, а отстрани сладура или сладурката ще дава леснината. Няма да станееее
ПС. за какво да се пропуска една година,ако те хванат? Какъв е великият план за това да изментиш,че знаеш и после като влезеш да те сбъркат ...?
ПС. за какво да се пропуска една година,ако те хванат? Какъв е великият план за това да изментиш,че знаеш и после като влезеш да те сбъркат ...?

If you want chaos,I'm here