Абе мислите ли ,че има смисъл цялото това учене?(21.04.2005)
2 Гост
да, но сега получиха акредитация..и аз съм не мнение, че са много зле и славата, че си купуват дипломите си важи за мен, но поне им е чисто..нищо лично на ФЖМК е бонбон всичко..но ректората е да го ожалиш..качеството на образовение доста зависи и от самите студенти -- т.е. дали ти се учи или не..все пак не могат да ти дадат знания, ако не ги искаш...но и условията, в които учим би трябвало да са малко по-добре..(говоря за сградата на ректората)
Keep smilling:)
в ректората единственото ужасно е че в стаите през зимата е като фризер (например 121...), а и банките поскърцват напевно в доста случаи...
колкото до самото образование в СУ то е добро качество( като цяло) на преподаване + корен квадратен от усърдието на студента
колкото до самото образование в СУ то е добро качество( като цяло) на преподаване + корен квадратен от усърдието на студента
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
е
Аз мисля и все пак упорито си вярвам,че има смисъл.Вярно е ,че реализацията е много трудна,но все пак не е невъзможнаСъс сигурност ако не уча няма да съм по-добре.Най-малкото ще го правя за лично обогатяване,което за мен си е важно.
"Животът не се мери с броя вдишвания,които правим,а с моментите,които спират дъха ни"
Мисля, че образованието е много важно точно както някой се изрази, за основа. Човек обаче трябва да е наясно какво иска да прави с живота си , за да е мотивиран да се бори за образованието си. Иначе е обречен да го смачкат още в първите дни.
Кофтито е обаче, че повечето студентчета влизат без да са наясно със себе си и с това какво искат да правят вбъдеще и за това учат някви противни за тях неща понякога...После се намират разни преподаватели, които му казват че няма смисъл да работят по специалността си и става една...
Кофтито е обаче, че повечето студентчета влизат без да са наясно със себе си и с това какво искат да правят вбъдеще и за това учат някви противни за тях неща понякога...После се намират разни преподаватели, които му казват че няма смисъл да работят по специалността си и става една...