Абе мислите ли ,че има смисъл цялото това учене?(21.04.2005)

Архив на всички останали категории.
sunce
В началото бе словото
Обратна връзка:

2 Гост

Мнение от sunce »

да, но сега получиха акредитация..и аз съм не мнение, че са много зле и славата, че си купуват дипломите си важи за мен, но поне им е чисто..нищо лично на ФЖМК е бонбон всичко..но ректората е да го ожалиш..качеството на образовение доста зависи и от самите студенти -- т.е. дали ти се учи или не..все пак не могат да ти дадат знания, ако не ги искаш...но и условията, в които учим би трябвало да са малко по-добре..(говоря за сградата на ректората)
Keep smilling:)
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

в ректората единственото ужасно е че в стаите през зимата е като фризер (например 121...), а и банките поскърцват напевно в доста случаи... :)
колкото до самото образование в СУ то е добро качество( като цяло) на преподаване + корен квадратен от усърдието на студента :wink:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
reiana
В началото бе словото

е

Мнение от reiana »

Аз мисля и все пак упорито си вярвам,че има смисъл.Вярно е ,че реализацията е много трудна,но все пак не е невъзможнаСъс сигурност ако не уча няма да съм по-добре.Най-малкото ще го правя за лично обогатяване,което за мен си е важно. :lol: :D
"Животът не се мери с броя вдишвания,които правим,а с моментите,които спират дъха ни"
Аватар
Yael
В началото бе словото

Мнение от Yael »

Мисля, че образованието е много важно точно както някой се изрази, за основа. Човек обаче трябва да е наясно какво иска да прави с живота си , за да е мотивиран да се бори за образованието си. Иначе е обречен да го смачкат още в първите дни.
Кофтито е обаче, че повечето студентчета влизат без да са наясно със себе си и с това какво искат да правят вбъдеще и за това учат някви противни за тях неща понякога...После се намират разни преподаватели, които му казват че няма смисъл да работят по специалността си и става една...
Публикувай отговор

Обратно към “Други”