Химически факултет...!

Подфорум към Факултета по химия и фармация
Публикувай отговор
Аватар
kiss_
В началото бе словото

Мнение от kiss_ »

Ми charlie ние трябва да си вземем пропусната лекция от 1.11 по Математически Анализ. Но много си зависи от преподавателите.
Don`t drink too much, drink three much! :D :D :D
Аватар
marinela
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Химически факултет...!

Мнение от marinela »

Здравейте и от мен!Нова съм във форума.Аз също съм от химическия!Първи курс Химия-задочно.Интересуваме ако някой може да ми каже дали математическият анализ е труден,защото от понеделник ни започват ликциите и се чудех дали ще е много трудно или не чак толкова.ЛААГ беше лесно ама ми казаха че математическия анализ бил много труден.Вярно ли е?
Y yo creo en ti,como creo en Dios
Аватар
kiss_
В началото бе словото

Мнение от kiss_ »

Математическият Анализ не е чак толкова труден ако схванеш от началото какво се иска от теб. Много неща се припокриват с ЛААГ, разликата е че боравиш повече с тригонометрични функции и графики, както и че решаваш и интеграли и производни. Ако разбереш производните интегралите няма да са ти проблем :D :wink:
Don`t drink too much, drink three much! :D :D :D
Аватар
marinela
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marinela »

Благодаря за информацията.ще се постарая да ги разбера пък дано се получи нещо
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

marinela написа:Благодаря за информацията.ще се постарая да ги разбера пък дано се получи нещо
Еми гледай да ги разбереш и научип. щото после втората година ще ти е трудно и ще си биеш главата що не с ги научила:)
П.С. Анализа на мен май ми беше по-лесен :) (не че имах, имах много малко ЛААГ, но все пак...)
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
marinela
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marinela »

И да питам още нещо.Някой може ли да ми препоръча някъкви учебници или помагала с които да се готвя за изпита,тъй като този дето ми беше препоръчан от преподавателя го нямаше в книжарницата на математическия и щели да го получават чак септември месец.Ако някой може също да ми каже дали мога да намеря някакви материали в интернет по математически анализ ще съм му много благодарна.Благодаря предварително за съдействието!
christinatz
В началото бе словото

hey!

Мнение от christinatz »

zdraveyte!ot koga ne sym vlizala v tozi forum.naloji se da si napravq nova registracia,za6toto starata zabravih xaxa ta koi kaza,4e e bil pri viktor ivanov?toi naistina e syper pe4en izpita si go vzeh sas 6tica mnogo lesni ne6ta dava i na ustno sy6to izpitva na lesni ne6ta toi e mnogo gotin.a da pitam ot redovnite koi hodi na uprajnenia po neorgani4na pri asistent hristo hristov vav 355 i 357 lab? :D :D :D
christinatz
В началото бе словото

Мнение от christinatz »

lele toia matemati4eski analiz e palna gadoria bqhme pri edna asistentka elza se kazva ot fmi ili ot fzf li e mani skusa ni vsi4kite
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

Айде стига толкова с тази латинца,а? Едно време модераторите триеха мнения на латиница, сега нещо са в почивка..... Няма лошо да си кажеш мнението или да споделиш инфо, но хайде да го правиш на кирилица, че инче дразниш окото...... :!:
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас!

http://www.save-yanko.com
christinatz
В началото бе словото

Мнение от christinatz »

леле това ми е стар :lol: :lol: :lol: о съобщение ама как ме уплаши значи взехте да се събуждате са :lol: :lol: :lol: не толкова хард бе жена хората бъркат понякога милоооост
christinatz
В началото бе словото

Мнение от christinatz »

зора по кротко хората грешат спокс това съобщение го бях забравила но немаш грижи идеята беше хф да се поразбудят успяяях :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от christinatz на 28 Апр 2008, 20:52, променено общо 1 път.
christinatz
В началото бе словото

Мнение от christinatz »

леле това ми е стар :lol: :lol: :lol: о съобщение ама как ме уплаши значи взехте да се събуждате са :lol: :lol: :lol: не толкова хард бе жена хората бъркат понякога милоооост
christinatz
В началото бе словото

Мнение от christinatz »

зори я вземи изтрии латиницата та да е ок всичко. таман савсем ще умре тоя форум за хф.то за мен няма значение никой не пише...
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

Хмм.... латиницата не мога АЗ да ти я изтрия.Като флудиш няма да събудиш хората, защото те не спят, а може би имат по-важни неща за вършене........ :wink: О МГ супер интересен разговор се завързва..... просто не му виждам края.... :|
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас!

http://www.save-yanko.com
quark
В началото бе словото

Re: hey!

Мнение от quark »

christinatz написа:zdraveyte!ot koga ne sym vlizala v tozi forum.naloji se da si napravq nova registracia,za6toto starata zabravih xaxa ta koi kaza,4e e bil pri viktor ivanov?toi naistina e syper pe4en izpita si go vzeh sas 6tica mnogo lesni ne6ta dava i na ustno sy6to izpitva na lesni ne6ta toi e mnogo gotin.a da pitam ot redovnite koi hodi na uprajnenia po neorgani4na pri asistent hristo hristov vav 355 i 357 lab? :D :D :D
малка поправка :bounce: лабораториите са 335 и 337 :bounce:

по какво е Виктор Иванов?(извинявам се за невежеството) :bounce:
Публикувай отговор

Обратно към “ФХФ”