Срокът за записване е до 26 майmimoncho написа:Здравейте и аз да се включа към лафчето. В сайта са пуснали наредбата вече, но аз не можах да разбера до кога е срокът за подаване на долументи
Някой ще ме ориентира ли
Академия на МВР
-
ellahex
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР
What if I say I'm not like the others?
- mimoncho
- В началото бе словото
Благодаря
.Аз намерих къде го пише, но малко късно 
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
- sharovski
- От дъжд на вятър
Значи до тогава трябва сме готови със:
1.заявлението
2.служебната бележка,която играе роля на диплома
3.автобиографията
4.декларацията за липса на образувано наказателно производство
5.удостоверението за психичното здраве
6.декларацията за гражданство
7.декларацията за непритежание на образователно-квалификационна степен по специалности от висшето образование
8.декларация позволяваща използването на личните данни
Ехее аз трябва да отделя 2 дни само за документите...
1.заявлението
2.служебната бележка,която играе роля на диплома
3.автобиографията
4.декларацията за липса на образувано наказателно производство
5.удостоверението за психичното здраве
6.декларацията за гражданство
7.декларацията за непритежание на образователно-квалификационна степен по специалности от висшето образование
8.декларация позволяваща използването на личните данни
Ехее аз трябва да отделя 2 дни само за документите...
бал 24 - срам несрам - толкоз
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
аз вече имам 3 от тях 
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Като отидете в РДВР - "Човешки ресурси", там ще ви дадат набора документи / заявлението и декларациите/и вие само ще ги попълните. Предварително трябва да носите само свидетелство за съдимост, мед.бележка от Психодиспансера, сл.бележка от училището, че завършване през тази година и ръчно написана автобиография / не забравяйте в автобиографията да посочвате и ЕГН -тата на родата, много странно беше това с ЕГН-тата, ама какво да се прави, накараха ме да ги допиша после/. Туй тооооооооо.....
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
Що ръчно е ? Аз вече си написах автобиографията на компа, съобразена с европейските изисквания
Аз имам и сертификати и лицензи за охранител, тях трябва ли да ги нося.
Не знам защо ръчно. Тъй ми рекоха, тъй направих. Може да са искали да проверят грамотност. Шегичка. Ама като ви приемат, така или иначе ще пишете автобиография на ръка - това е._Dimata_ написа:Що ръчно е ? Аз вече си написах автобиографията на компа, съобразена с европейските изискванияАз имам и сертификати и лицензи за охранител, тях трябва ли да ги нося.
Димата, аз направо от гимназията, та затова не мога да кажа дали ти трябват сертификатите. Според мен - не. Но ти си ги носи за всеки случай, а и нищо не пречи за дръннеш едно телефонче на "Човешки ресурси" - най-добре ще ти кажат.
След подаването на документите, правят проучване, така че ще знаят къде и какво си работил.
- sharovski
- От дъжд на вятър
то сега ако искам да уча дисциплините от предишния факултет сигурност,трябва 4 години да съм учил за ченге...че после 2 години задочно магистър "Защита на националната сигурност" и ако имам късмет на 25 ще съм завършил
и след всичко това никой не ти гарантира работа примерно в министерството на отбраната,дори стаж,стажовете са в полицията и то лятото.Как да стане?Как?
бал 24 - срам несрам - толкоз
- mimoncho
- В началото бе словото
Честно казано съм малко разочарована от факта ,че редовната форма за национална сигурност отпада, но такъв ни бил късметът
.Аз съм от Габрово и също ходих до РПУ и съм страшно разочарована, сигурно бях по-информирана от човека от ресурсите, който трябша да ми даде документи и да ми разясни някои неща. В крайна сметка нищо не получих-нито документи , нито информация. Та искам да ви попитам имате ли представа, ако бакалавърската степен е взета в друг университет дали може само магистратурата да кажем наказателно право или сигурност да се изкара в академията или просто е невъзможно. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне, защото в момента съм малко объркана...Айде стига съм писала , че цял роман стана 
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
- arni
- В началото бе словото
az imam edin vapros kam nqkoi koito y4i v akademiqta:
ima li problem ako naprimer izbqgash 800 metra nad 3 min.
Zashtoto mi bqxa kazali 4e ako go izbqgash nad 3 min ne te dopuskat do drygiq izpit i taka sas si4ki ostanali normativi t.e ako ne fanish maksimuma ne te dopuskat,otpadash?
Zashtoto mi bqxa kazali 4e ako go izbqgash nad 3 min ne te dopuskat do drygiq izpit i taka sas si4ki ostanali normativi t.e ako ne fanish maksimuma ne te dopuskat,otpadash?
681-докато го има света
Има проблем, ако избягаш 800 метра за по-вече от4.10 секунди. По нито една от дисциплините не трябва да падаш под минимума. Не покриеш ли минимум норматива за едната, спираш до дам. Дори и на другите да си имал максималният брой точки. Това е.arni написа:az imam edin vapros kam nqkoi koito y4i v akademiqta:
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
Да ви имам проблемите
аз се чудя какво ще мъдря по литература, вий са чудите как ще бягате 
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
За магистърските програми в АМВР мисля, че трябва да си ченге вече. А ако бакалаварската ти степен е по държавна поръчка отпадашmimoncho написа:А на мен няма ли да отговорите
Имам близки от Академията на Мвр и от тях знам тази информация._Dimata_ написа:За магистърските програми в АМВР мисля, че трябва да си ченге вече. А ако бакалаварската ти степен е по държавна поръчка отпадашmimoncho написа:А на мен няма ли да отговорите
Ако си изкарал Бакалавърска степен в Академията на Мвр по дадена специалност примерно във Факултет Сигурност или Факултет полиция,можеш спокойно да се запишеш за магистърска степен.Факултет сигурност е закрит за специалисти на степен Бакалавър,ще изучи тези които са приети до момента и след това само магистърски програми.