ЧАТ

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

хаааааааааахахаха :angel4:
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Нека злорадства, а ти Sw1tched вземи и й докажи колко си добричък :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Нека злорадства, а ти Sw1tched вземи и й докажи колко си добричък :wink:
Тя утре ще дойде на срещата, завиждай :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Кой на кого да завижда?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Този път поне сте нацелили темата :lol:
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Така ли? :shock: И каква е темата? :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Така ли? :shock: И каква е темата? :D
чат :roll: ?

А иначе, трябва да завиждаш на arielle щото няма да изпусне яката среща :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ами честно да си призная аз й завиждам и не само на нея, а всички, които ще присъствате. Но... ангажименти! Утре сутринта заминавам за два дни до Албена, след това ще остана един ден във Варна, след което заминавам за Слънчев бряг и ще се върна едва в края седмицата. А вие през това време вминавайте какви ги вършите! Да не се напиете много. И ти не ми се прави на интересен с тези 1200 потребители, а вземи да изпиеш една напитка вместо мен. НО... само една!!! :wink:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Аз днеска съм в егати якото настроение ..точно смятах утре да се почерпя с ром (питието деее redrum!) ..ама да се огранича до един ...не знам :twisted: ..за твое здраве може и повече нали ;)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

НЕ! В никакъв случай, защото след това заради моето здраве може ти да останеш без здраве, а не искам това да ми тежи на съвестта. Не си търси само повод :P
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Стига бе..няма да се натровя егати в тоя ром слагат само ароматизатори иначе е чист спирт..дезинфекция хехе. Пък и съм човек с мярка 8) ...май :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ето, виждаш ли?! Ти сам не си убеден в себе си. Зна-ех си, знаех си... И понеже съм ти добър приятел, затова искам да изстискам от теб обещанието, че ще ограничиш въпросното количество алкохол за моето здраве до ЕДНО малко :P
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Тс, просто се шегувам. Убеден съм в това, че имам мярка 2-3 пъти само съм се напивал кофти ;) ...заради жена ...със сини очи :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Sw1tched написа: ...заради жена ...със сини очи :lol:
Ето, за пореден път правиш опит да предизвикаш дълбокото чуство на вина в мен. Сега пък моите сини очи... А аз мислех, че заради тях си преяждал с шоколад :P Недей така, защото аз съм много отговорен човек и ще взема утре да не тръгна за Албена, за да дойда на срещата и да те контролирам като майка-закрилница :P
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Кой е споменавал твоите сини очи :P . А както го написа това "ще взема", не виждам к'во изобщо говориш, идваш на срещата и т'ва е.

Хм..майка..аре да не е баш майка, чак толкова либерални виждания нямам :lol: j/k
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”