valeriq написа:ако искаш по-добре да се грижиш за зъбките си...по-добре ги мий веднъж вечер,вместо веднъж сутрин
Е да де знам, че вечер е много важно, само че тогава съм суупер изморена.. дори и нищо да не съм правила..
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Я не филосоствай като Вучков пред камера на СКАТ ми иди в банята и поправи грешката!gitty написа:valeriq написа:ако искаш по-добре да се грижиш за зъбките си...по-добре ги мий веднъж вечер,вместо веднъж сутрин
Е да де знам, че вечер е много важно, само че тогава съм суупер изморена.. дори и нищо да не съм правила..Пък сутрин не мога да не ги измия! Някак си не издържам..
А след тея дъвчици после как ти скърцат зъбките не е истина обачеcappuccino написа:въъййй, стига бе хора...само аз ли съм единствената ненормалница дето си мие зъбите 5-6 пъти на ден? сериозно полудявам... ако не мие, примерно от дъвките с твърди парченца на орбит... айде сега съм се кротнала малко, но преди година и нещо бях съвсем зле - ставам мия си зъбите, буквално със затворени още очи, към 12 ги мия пак, в 1 преди даскало пак, като се прибера пак, ако излиам пак, и вечерта преди да си легна пак![]()
![]()
другата мания е че не позволявам на АБОСЛЮТНО никой да ме гледа докато си мия зъбите...