30 лв за изпит от редовната кандидат-студентска кампания
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
30 лв за изпит от редовната кандидат-студентска кампания
С 10 лв. се увеличава таксата за кандидатстудентски изпит в Софийския университет. За редовната кампания през лятото желаещите ще плащат по 30 лв. за изпит, съобщи зам.-ректорът доц. Мария Шишиньова. Без промяна остава таксата за предварителните изпити - 20 лв. Срокът за подаване на документите за предварителните изпити изтича на 22 април. Ръководството на СУ все още няма решение дали ще се повишават таксите за обучение.
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Специалност: френска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: 30 лв за изпит от редовната кандидат-студентска кампания
Стига бе!Скоро цените ще станат като тези в Черногризец Храбър...яко мляко! 
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
Какво сте се заоплаквали. Миналата година на редовните също се плащаше повече. Нищо не започва и свършва с вас.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
аз и без друго си мислех че изпитите са по 50 лв...а сега съм приятно изненадана 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Източникът на тази информация?doctors написа:С 10 лв. се увеличава таксата за кандидатстудентски изпит в Софийския университет. За редовната кампания през лятото желаещите ще плащат по 30 лв. за изпит, съобщи зам.-ректорът доц. Мария Шишиньова. Без промяна остава таксата за предварителните изпити - 20 лв. Срокът за подаване на документите за предварителните изпити изтича на 22 април. Ръководството на СУ все още няма решение дали ще се повишават таксите за обучение.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Ето аз да изпреваря doctors: цък. Така пише. Не че е изненадващо, очакваше се увеличение, пак добре, че не е драстично...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група