Рекламиране на форума сред студентите
-
daskal
Рекламиране на форума сред студентите
Предлагам да се разработи стратегия по популяризирането и активизирането на този иначе отлично замислен форум. В СУ се обучават толкова много студенти, които имат какво да споделят, че не си струва такава идея да пропада заради лош мениджмънт!!!
-
daskal
nishto novo
Повече от 20 дена без отговор след първото ми съобщение установявам, че тук наистина всеки си говори сам със себе си. И ако това се нарича форум... 
-
Гост
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Обновяване и отговори
Имате моето обещание, че вече отговори на въпросите от форума ще има.
Последно промяна от dimo на 27 Авг 2004, 16:54, променено общо 1 път.
- Astral4o
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Az moga da wi dam nqkolko syweta:1wo-naprawete malko reklama na foruma,dori moje da go wklu4ete w tezi knijki koito se razdawat w na4aloto na godinata.2ro-ima mn studenti naistina no wse pak neka ne zabrawqme kolko sa myrzeliwi powe4eto i na nikoi ne mu se zanimawa
Ne iskam da obijdam nikoi prosto towa e moeto nabludenie.3to-na foruma slojete i powe4e strani4ni ne6ta koito po nqkav na4in sa swyrzani sys SU a dori moje da ne sa swyrzani(primerno temi kato lubov,humor i t.n.
).4to-smqtam 4e e mn gotino da ima ne6to kato klasaciq za nai-aktiwnite 10useri i syotwetno nqkwi nagradi(ne6to skromno kolko za da e po-interesno
).5-to smqtam 4e ideqta e strahotna,az sym mn zariben na tema forumi i 6te pose6tawam foruma na universiteta mi redowno
gl hf(good luck,have fun)
Astral in da house...
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Здравейте,
ще се опитам да измисля нещо, така че форумът да стане по-интересен, забавен и приятен за посетителите си. Благодаря на Astral4o за предложенията и искам да кажа, че всеки, който има някакви идеи за съдържанието на форума, е повече от добре дошъл. С удоволстие ще дам модераторски права за темата, която е предложил, на всеки, който има желанието да помогне форума да стане по-добър.
ще се опитам да измисля нещо, така че форумът да стане по-интересен, забавен и приятен за посетителите си. Благодаря на Astral4o за предложенията и искам да кажа, че всеки, който има някакви идеи за съдържанието на форума, е повече от добре дошъл. С удоволстие ще дам модераторски права за темата, която е предложил, на всеки, който има желанието да помогне форума да стане по-добър.
Prisuedinjavam se kum priziva na "daskal" , poneje s4itam, 4e e 4udesno mjasto, kudeto studentite mogat da izrazjat mnenieto si. Tova , koeto e porazitelno oba4e e, 4e pri tolkova hiljadi nastoja6ti i biv6i studenti na SY, ima edva po-malko ot 100 registrirani potrebiteli. Tozi fakt moga da si go objasnja edinstveno s lo6a populjarizacija na foruma, a ne tolkova s lipsa na hubavi rubriki v nego. Su6to taka 6te si pozvolja da izkaja mnenie po vuprosa za cjalostnija layout na sait-a na SY, 4ast ot koito e i tozi forum. Bez da iskam da obidja kogoto i da e bilo, no koi za Boga be6e designer na sait-a? Ima6e li njakakva rabotna grupa, sustezavaha li se razli4ni disainerski proekti ili se raz4ita na vkusa i predpo4itanijata na edin 4ovek? Razbiram, 4e e nablegnato na funkcialnostta, no , po moe skromno mnenie, ne biva da se prenebregva i opakovkata.Za6toto sait-a, kakto i foruma, sa vizitnata ni karti4ka, izdavat otno6enieto ni kum detaila, ostavjat ako ne purvo, to pri vsi4ki slu4ai traino vpe4atlenie. I ako iskame da e vidno, 4e sme nomer1 , trjabva da sme nomer 1 vuv vsi4ko-novi, razli4ni, njakolko stupki pred vsi4ki vuv vsi4ko:-))
Pozdravi i uspeh, verjavam vi , 4e njamam namerenieto da zasegna nikogo s kritikata si, prosto izkazvam li4no mnenie-nali zatova e tozi forum?:-)
Pozdravi i uspeh, verjavam vi , 4e njamam namerenieto da zasegna nikogo s kritikata si, prosto izkazvam li4no mnenie-nali zatova e tozi forum?:-)
I'd rather sink than swim If I can't go on water
-
BGvolley1-2-6-11-12-13-17
- В началото бе словото
Ами малко са още членовете на тоя форум....и членките - и те...
Мисля, че след ЗД /Заветната Дата - 01.10/, ще нараснат. Надявам се, иначе само 5 души накръст ще се питаме и ще си отговаряме.
А ти, bijou, да ти кажа само, че подписа ти ме кефи...ама не е само Пацко.....Да те изпитам ли какво ми значат цифричките след волея?
Мисля, че след ЗД /Заветната Дата - 01.10/, ще нараснат. Надявам се, иначе само 5 души накръст ще се питаме и ще си отговаряме.
А ти, bijou, да ти кажа само, че подписа ти ме кефи...ама не е само Пацко.....Да те изпитам ли какво ми значат цифричките след волея?
-
Гост
Bulgari-junaci ;-))
Hehe, tova vupros za purva sigurna suma li e?;-)
Ami,..mene joker mi ne trebe:-)), 6te se probvam:
1=Evgeni Ivanov -209cm, 98kg, tattoo na ramoto,obi4a purjoli na skara:-)
2=Iceto Cvetanov(nali?), neverojatna tehnika+uset za igra na mrejata
6=Matei Kazijski (ljubov moja
), nai-obe6tava6tija ni igra4 ot mladoto pokolenie, talant na svetovno nivo, 202cm, 93kg, po merki i teglilki ( i po 4ar) nasledjava Patzi na posta spiker, ljubimata mu kniga e Shougun
11=Vlado Nikolov-toprealizator , obi4a da pravi njakakva 6a6ma sus 6ortite, zapretva si gi v bokserkite...goljam maitap...i goljam igra4:-)
12= the ultimate setter Niki Ivanov. Nijamam kakvo pove4e da kaja-vsi4ko se vijda:-))
13= Teodor Salparov, drug obe6tava6 igra4 ot biv6ija ni mladejki otbor, no za6to po djavolite ima takova hubavo gadje???;-)))
17=Plamen Konstantinov-nai-hubavijat muj sred voleibolistite i nai-dobrijat voleibolist sred hubavite muje:-) spiker, 31-godi6en, 202cm, 93kg i neverojatni o4i i neverojatna ....prijatelka. Ot 8 godini. Ufff
E, minah li testa?;-))
6=Matei Kazijski (ljubov moja
11=Vlado Nikolov-toprealizator , obi4a da pravi njakakva 6a6ma sus 6ortite, zapretva si gi v bokserkite...goljam maitap...i goljam igra4:-)
12= the ultimate setter Niki Ivanov. Nijamam kakvo pove4e da kaja-vsi4ko se vijda:-))
13= Teodor Salparov, drug obe6tava6 igra4 ot biv6ija ni mladejki otbor, no za6to po djavolite ima takova hubavo gadje???;-)))
17=Plamen Konstantinov-nai-hubavijat muj sred voleibolistite i nai-dobrijat voleibolist sred hubavite muje:-) spiker, 31-godi6en, 202cm, 93kg i neverojatni o4i i neverojatna ....prijatelka. Ot 8 godini. Ufff
E, minah li testa?;-))
Re: Bulgari-junaci ;-))
Tova tuka az go pisah:-))Anonymous написа:Hehe, tova vupros za purva sigurna suma li e?;-)
6=Matei Kazijski (ljubov moja), nai-obe6tava6tija ni igra4 ot mladoto pokolenie, talant na svetovno nivo, 202cm, 93kg, po merki i teglilki ( i po 4ar) nasledjava Patzi na posta spiker, ljubimata mu kniga e Shougun
17=Plamen Konstantinov-nai-hubavijat muj sred voleibolistite i nai-dobrijat voleibolist sred hubavite muje:-) spiker, 31-godi6en, 202cm, 93kg i neverojatni o4i i neverojatna ....prijatelka. Ot 8 godini. Ufff![]()
E, minah li testa?;-))
ama taka stava ot mnogo akul-zabravih da vljaza sus nick:-))
I pak si pitam-minah li testa/;-)))
-
- В началото бе словото
Мина го и го задмина, обичам те направо!
Я повтори какво ще учиш, може да се засечем някъде...по мачовете....изненада ме, ама мнооооого здраво, даже има 1-2 неща, които и аз не ги знаех -
Е тия не ги знаех, но ще са ми от полза. За Пламен - не съм му виждала гаджето, ама май легенди се носят за нея....да му е жива и здрава, аз към него претенции като към мъж нямам, предпочитам да си върши работата в мачовете. Другото - слабо ме интересува. Иначе, ако трябва да посоча най - готиният волейболист....бе, Гиби и Ники Иванов са страшни....и недостижими.
Адски се извинявам за off topica, ама мед ми капе на душата като видя някой фен на волейбола....ама не от ония, дето: "Ах, на Пушката каква му е татуировката", или "Ох, на Теди Салпаров очите...ух, ши гу изям!" или "Малиииииииии, Пацооооооо, да ми паднеш" /макар че това са мои думи, казани пред компания от около 15 души, докато гледахме мача с Япония - уточнение, след тая ми реплика имаше нападали по земята и попикани от смях
После върви обяснявай, че тя сама се изплъзна.....
/
Абе, с 2 думи: кефя се на истинските волейболни фенове, които различават хубавите блокади от хубавите крака и хубавите сервизи от хубавите очи....
Я повтори какво ще учиш, може да се засечем някъде...по мачовете....изненада ме, ама мнооооого здраво, даже има 1-2 неща, които и аз не ги знаех -
bijou написа:Hehe, tova vupros za purva sigurna suma li e?
6=Matei Kazijski (ljubov moja ), nai-obe6tava6tija ni igra4 ot mladoto pokolenie, talant na svetovno nivo, 202cm, 93kg, po merki i teglilki ( i po 4ar) nasledjava Patzi na posta spiker, ljubimata mu kniga e Shougun
13= Teodor Salparov, drug obe6tava6 igra4 ot biv6ija ni mladejki otbor, no za6to po djavolite ima takova hubavo gadje???))
E, minah li testa?)
Е тия не ги знаех, но ще са ми от полза. За Пламен - не съм му виждала гаджето, ама май легенди се носят за нея....да му е жива и здрава, аз към него претенции като към мъж нямам, предпочитам да си върши работата в мачовете. Другото - слабо ме интересува. Иначе, ако трябва да посоча най - готиният волейболист....бе, Гиби и Ники Иванов са страшни....и недостижими.
Адски се извинявам за off topica, ама мед ми капе на душата като видя някой фен на волейбола....ама не от ония, дето: "Ах, на Пушката каква му е татуировката", или "Ох, на Теди Салпаров очите...ух, ши гу изям!" или "Малиииииииии, Пацооооооо, да ми паднеш" /макар че това са мои думи, казани пред компания от около 15 души, докато гледахме мача с Япония - уточнение, след тая ми реплика имаше нападали по земята и попикани от смях
Абе, с 2 думи: кефя се на истинските волейболни фенове, които различават хубавите блокади от хубавите крака и хубавите сервизи от хубавите очи....
Maitap, be, Willy :-)
:-)Hei, bg volley, az sum rodena s volleyball v kruvta, no edinstvenija volleyballist , kum koito imam pretencii kato muj, e gadjeto mi:-))) Ina4e ostanaloto e na maitap, vse pak mom4etata ne sa na izlojba, a da igrajat, i mislja, 4e dosta dobre se spravjat:-)Puk ostanaloto e extra, 6ou,a na ma4a s Japan moje i da sme se sbluskali njakude po tribunite:-)
Pozdravi
Pozdravi
-
- В началото бе словото
Оооооооо, не, не сме се засичали на трибуните - аз си бях в Стара Загора, с голяма компания и много бира. Затова и понеже всичко се беше затишило, чуха великата ми реплика за Пацко....
А гаджето ти да не се казва случайно М.Казийски? Нещо много го славославиш тоз момък.....
P.S. Извинявам се, че поосрахме темата, ама по - добре да си говорим за волей, отколкото да си седи празна, а?
А гаджето ти да не се казва случайно М.Казийски? Нещо много го славославиш тоз момък.....
P.S. Извинявам се, че поосрахме темата, ама по - добре да си говорим за волей, отколкото да си седи празна, а?
-
Гост
4e Matei e talant ne e slavoslavene, a konstatacija na vsepriznat fakt;-)
No ne, prijateljat mi njama ni6to ob6to s nego, samo malko me revnuva, kogato zapo4na da mu razpravjam kolko mnogo uvajavam postijenijata na igra4ite ni, imaiki predvid uslovijata, pri koito trenirat.Super luks-1 edinstvena teniska, njama bjudjet dori za aspirini i koeto e nai-hubavo-apte4ekata im predstavljava bint v nailonova kesijka i polovinlitrova butilka mineralna voda-vseki, gledal ma4a Bul -Japan 6te potvurdi kakvo lusna pri kontuzijata v koljanoto na T.Salparov.Tui 4e tova za federacijata v podpisa ti e napulno vjarno, v tozi sport(kakto i pri vsi4ko v Bul) ne6tata mai stavat ne "blagodarenie na", a "napuk"
Pozdravi, kolejke
No ne, prijateljat mi njama ni6to ob6to s nego, samo malko me revnuva, kogato zapo4na da mu razpravjam kolko mnogo uvajavam postijenijata na igra4ite ni, imaiki predvid uslovijata, pri koito trenirat.Super luks-1 edinstvena teniska, njama bjudjet dori za aspirini i koeto e nai-hubavo-apte4ekata im predstavljava bint v nailonova kesijka i polovinlitrova butilka mineralna voda-vseki, gledal ma4a Bul -Japan 6te potvurdi kakvo lusna pri kontuzijata v koljanoto na T.Salparov.Tui 4e tova za federacijata v podpisa ti e napulno vjarno, v tozi sport(kakto i pri vsi4ko v Bul) ne6tata mai stavat ne "blagodarenie na", a "napuk"
Pozdravi, kolejke
Az bjah, priznavam si
Koga li moja prelest 6te se nau4i, 4e purvo trjabva da vleze s nick-a si, a sled tova da izkaje kompetentnoto si mnenie?
Kakto i da e, moe e mnenieto ot predi malko, i o6te vednuj se izvinjavam, 4e ne lafim po topic-a, ama kato glrdam interesa ot strana na otgovornite lica e nulev