Цени на предварителните изпити?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Gencata
В началото бе словото

Цени на предварителните изпити?

Мнение от Gencata »

Извинявам се, ако го пише на сайта, но аз просто не го открих никъде. Интересува ме какви са цените на изпитите тази година, както и дали може на място да се плати или задължително по банков път трябва да стане разплащането? От днес е започнало записването според датите изнесени на сайта и се надявам, че ще можете да ми кажете за цените. Блогодаря предварително!
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Цени на предварителните изпити?

Мнение от explorer »

20 лева плюс 15 за всеки допълнителен изпит. Това важи САМО за ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ изпити. За редовните вероятно ще ги увеличат малко. Може да се плати на място. И между другото въпросът ти е отговорен в темата "Записване за изпитите - кратък наръчник", която е направена важна :idea: Anyway, дано съм бил изчерпателен :)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Gencata
В началото бе словото

Мнение от Gencata »

Благодаря! Наистина го пише и в споменатата тема, за което се извинявам. Сега обаче всички като мен се надявам няма да постват пак, а ще видят тази тема и ще са наясно! :D
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

explorer написа:За редовните вероятно ще ги увеличат малко
Аз миналата година платих 60 кинта за 3 редовни изпита, демек по 20 на изпит :roll: пожелавам ви да не ви надуят цените :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от curse »

А кво да кажат тия дето ще канд в УНСС. 50лева за първи изпит и 20 за всеки следващ. Тия са наистина луди...
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Аз се записах преди 2 дни и платих 20лв
Angel of Sin~
В началото бе словото

Мнение от Angel of Sin~ »

Българското образование се е превърнало в бизнес. Аз за това ще стана я професор, я учителка, и ще давам яко частни уроци, курсове, ще бъда първата учителка милионер в историята на българското образование и така 8)
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Вие в София сте си добре. Аз дадох 20 лв за изпита и още 20 лв да изпратят документите от Шумен до там, а и 3 лв комисионна.Така че познайте кой е прецакан?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

да тва е много тъпо! мен много ме издразниха! то егати разстоянието дето го изкараха егати пощите...то аз за 20 лева ше ида че и ще се върна от София затуй...добре че си имам брат там...да ми съдейства
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Moncheva
В началото бе словото

Мнение от Moncheva »

babangida написа:Вие в София сте си добре. Аз дадох 20 лв за изпита и още 20 лв да изпратят документите от Шумен до там, а и 3 лв комисионна.Така че познайте кой е прецакан?
Ми... аз бях днес там и ми отидоха тамън 100 лева за всичко ...(изпити,пътни и храна)
Изображение
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

С 10 лв. се увеличава таксата за кандидатстудентски изпит в Софийския университет. За редовната кампания през лятото желаещите ще плащат по 30 лв. за изпит, съобщи зам.-ректорът доц. Мария Шишиньова. Без промяна остава таксата за предварителните изпити - 20 лв. Срокът за подаване на документите за предварителните изпити изтича на 22 април. Ръководството на СУ все още няма решение дали ще се повишават таксите за обучение.
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

Angel of Sin~ написа:Българското образование се е превърнало в бизнес. Аз за това ще стана я професор, я учителка, и ще давам яко частни уроци, курсове, ще бъда първата учителка милионер в историята на българското образование и така 8)
Май почти нявсякъде е така, в повечето западни страни, също така и Америка... образованието е тотално комерсиализирано. Дали и доколко е добре това, немога да преценя... но на този етап не съм им фен.
babangida написа:Вие в София сте си добре. Аз дадох 20 лв за изпита и още 20 лв да изпратят документите от Шумен до там, а и 3 лв комисионна.Така че познайте кой е прецакан?
Същата история и при мен...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Angel of Sin~ написа:Българското образование се е превърнало в бизнес. Аз за това ще стана я професор, я учителка, и ще давам яко частни уроци, курсове, ще бъда първата учителка милионер в историята на българското образование и така 8)
Чакай, чакай, поспри се малко. Преди да станеш милионер, много неща има за оправяне в образованието. На този етап не става. И при това съм човек, който смята да се занимава с образование. Ама за милионерство още не мисля.

Таксата е 20 кинта, днес направо се охарчих. Платих за сестра ми предварителния, после аз си платих за един изпит, който го завлачих от миналата година, също 20 кинта и останах днес без пари.
Изображение
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

На мен в банката ми излези 22лв и после за изпращането още 25, 50 кинта за предварителния по история,нa който със сигурност ще имам 3 :D
бал 24 - срам несрам - толкоз
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

а днес разбрах нещо много интересно: ако искаш да ходиш на предварителни изпити в няколко университета в един и същи град, от тези бюра за записване, които са връзката между студента в един град и университета в друг, ти взимат за документите за всеки университет отделно такса, което означава, че, ако таксата, която те взимат извън цената на изпита, е 20 лева за два университета ще трябва да дадеш 40 лева отгоре...или поне в Шумен е така, защото всеки университет бил на отделна каса...поне така ми го обясниха...което ми се вижда направо безбожно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”